swipe

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Ansel Elgort și Violetta Komyshan

Suntem sigure că văzduhul a fost umplut de un strigăt colectiv de disperare atunci când s-a aflat că Ansel Elgort a renunțat la statutul de single, dar vedeta din Baby Driver arată atât de bine alături de iubita sa, dansatoarea de balet Violetta Komyshan, încât îl iertăm. Împreună formează cu siguranță unul dintre cuplurile momentului!

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Elizabeth Chambers și Armie Hammer

Armie Hammer ne-a făcut să suspinăm cu povestea de dragoste din Call Me by Your Name, dar în viața reală inima i-a fost furată de frumoasa Elizabeth Chambers. Actrița din „Minți criminale” îi este soție din 2010, iar împreună au doi copii adorabili.

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Gina Rodriguez și Joe Locicero

Aruncă doar o privire acestui cuplu, și vei înțelege de ce noi am făcut o pasiune pentru ei. Actrița din Jane the Virgin ne-a cucerit demult inima cu surâsul ei fermecător, și nu credeam că e posibil să găsească pe cineva la fel de încântător precum ea, dar iată că a fost posibil.

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Gal Gadot și Yaron Versano

Bărbații vor spune cu siguranță că Yaron e cel mai norocos bărbat din lume, dar aruncându-i o privire, noi considerăm că nici Gal nu are motive să se plângă. Și e indiscutabil că împreună formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Oscaruri!

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Sam Rockwell și Leslie Bibb

Momentul în care Rockwell a primit statueta pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar a reprezentat răsplata pentru unele dintre cele mai memorabile roluri din Cetatea filmului. Noi am fost impresionate de prestația sa din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, dar ochii ne-au rămas lipiți de cuplul pe care îl formează cu Leslie Bibb din 2007.

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Judd Apatow și Leslie Mann

Un regizor și muza sa: ce ar putea fi mai frumos de atât? Leslie Mann și Judd Apatow fac parte dintre the power couples în Cetatea filmului și au strălucit și pe covorul roșu de la Oscaruri, dovedind că sunt la fel de îndrăgostiți ca la începuturi!

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Camila Alves și Matthew McConaughey

Într-o lume în care cuplurile de la Hollywood se despart cu repeziciunea cu care se încheie ceremonia Oscarurilor, Camila Alves și Matthew McConaughey sunt o formidabilă excepție. Actorul și modelul sunt împreună din 2006 și și-au spus „da” în 2012, având împreună trei copii pur și simplu adorabili. Exact ceea ce putem spune și despre acest cuplu!

Cele mai frumoase cupluri de la Oscar 2018

Kobe Bryant și Vanessa Laine Bryant

Vom recunoaște direct: nu credeam că vom auzi vreodată numele lui Kobe Bryant, celebrul jucător de baschet, printre omagiații de la Oscar. Sportivul a lăsat însă pe toată lumea cu gura căscată atunci când s-a implicat în producția Dear Basketball, recompensat cu premiul de Cel mai bun scurtmetraj de animație. Nici nu e de mirare că Kobe și soția sa Vanessa Laine pur și simplu strălucesc!

‹ Vezi si