Nu Skin

Cele mai nepotrivite perechi de celebrități din toate timpurile. Ce era în mintea lor?

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unele vedete par făcute să fie împreună și formează acele cupluri iconice din lumea artistică, pe care nu le putem imagina vreodată separate. Și chiar dacă s-au despărțit, în mintea noastră continuă să rămână o pereche, cum este cazul cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie, pe care muți nostalgici îi vor din nou împreună. 

Dar, pe lângă aceste perechi perfecte, există și cupluri care par atât de nepotrivite, încât te întrebi cum au ajuns cele două celebrități să aibă o relație romantică. Descoperă în galerie cele mai ciudate cupluri și încearcă să-ți imaginezi ce anume i-ar putea apropia pe protagoniștii acestor neverosimile povești de dragoste.  

Zac Efron și Michelle Rodriguez

Zac Efron și Michelle Rodriguez

Idolul adolescenților, Zac Efron și bătăioasa Michelle Rodriguez și-au lăsat fanii cu gura căscată când au apărut împreună în vara lui 2014. Este adevărat că au fost doar un cuplu de o vară, dar pasiunea dintre ei a fost intensă. Zac a avut de atunci multe alte iubite, printre care Sami Miro, Alexandra Daddario sau Sarah Bro, în vreme ce Michelle își ține viața privată departe de public. 

Sursa foto: Pinterest

Macaulay Culkin și Mila Kunis

Macaulay Culkin și Mila Kunis

Puțini își mai amintesc azi de această relație, dar cuplul incredibil Macaulay Culkin- Mila Kunis a durat chiar o bună perioadă de timp, mai bine de 8 ani! Năstrușnicul actor din Singur acasă a început o relație cu frumoasa Mila în 2002, iar legătura lor s-a sfârșit abia în 2013. În 2015, Mila Kunis s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, în vreme ce Culkin a avut o relație cu actrița Jordan Lane Price, iar acum este căsătorit cu o altă actriță, Brenda Song. 

Sursa foto: Pinterest

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Înainte de cea mai reprezentativă căsătorie a ei cu Brad Pitt, Angelina Jolie a mai avut doi soți, actorul Jonny Lee Miller și apoi actorul Billy Bonb Thornton. Deși diferența de vârstă dintre Jolie și Thornton  era destul de semnificativă, de mai bine de 20 de ani, se pare că între cei doi a fost dragoste mare. O dovedește și povestea care a dat fiori publicului: fiecare dintre ei purta la gât o sticluță cu sângele celuilalt, ca să-și dovedească iubirea. Se pare totuși că acest gest extrem nu a făcut cuplul să dureze, dar cei doi au rămas buni prieteni până astăzi.

Sursa foto: Pinterest

Evan Rachel Wood and Marilyn Manson

Evan Rachel Wood și Marilyn Manson

Acest cuplu a determinat multe bârfe la începutul relației, mai ales că Evan avea numai 19 ani, iar Marilyn Manson era căsătorit cu soția sa de la acea vreme, Dita von Teese. Se pare însă că nici diferența de vârstă, de aproape 20 de ani, nici situația conjugală a cântărețului și nici opinia publică nu i-au oprit pe Evan și Manson să aibă o relație tumultoasă mai mult de patru ani. În cele din urmă s-au logodit în 2010, dar la sfârșitul aceluiași an s-au despărțit definitiv. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta