Cu ce rămâne Valentina Pelinel din căsnicia cu Cristi Borcea, în caz că vor ajunge la divorț

Alida Enache

Valentina Pelinel (41 ani) și Cristi Borcea (52 ani) și-au legat destinele în anul 2018, iar de atunci, par să trăiască o superbă poveste de dragoste împreună. Având în vedere trecutul extrem de controversat al afaceristului și averea considerabilă de care se bucură, nu de puține ori au apărut zvonuri în presă cum că actuala sa soție l-ar fi ales de bărbat doar pentru situația sa financiară.

Imagine cu Valentina Pelinei și Cristi Borcea în InstanbulAmintiri din Istanbul❤️

Sursa foto: Facebook

Fostul fotomodel nu este de acord cu aceste acuzații și a vrut neapărat să le dezmintă în timpul unui podcast la care a participat de curând. Gazda sa a fost Ameri Nasrin, care îi este și fină.

„Foarte multe persoane își dădeau cu părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.", spune fosta soție a lui Cristian Boureanu despre cei care obișnuiesc să își dea cu părerea în legătură cu mariajul său.

Imagine cu Valentina Pelinel și Ameri Nasrin în timpul unui podcastMultumesc Nasrin Ameri pentru o discutie relaxata si deschisa despre viata, valori si ce este important. 

Sursa foto: Facebook

Pentru a le închide gura celor care obișnuiesc să o arate cu degetul insinuând că este interesată doar de averea fostului patron de la Dinamo, Valentina Pelinel a dezvăluit un secret din relația sa. Se pare că ea și partenerul ei actual au făcut o înțelegere înainte de căsătorie. În caz că ar divorța, fiecare dintre ei ar ieși din mariaj exact așa cum a și intrat: doar cu banii și bunurile personale.

"Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a mai dezvăluit blondina.

În plus de asta, soția lui Cristi Borcea, care a fost foarte afectată de faptul că afaceristul a fost în închisoare, a mai vorbit și despre sacrificiile pe care au fost nevoiți să le facă pentru a fi împreună, confruntându-se cu gura rea a lumii încă la începutul relației lor:

Imagine cu Valentina Peline și Cristi Borcea în ItaliaItalian nights🥰

Sursa foto: Facebook

„Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat.

De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg a fost momentul crucial.”

 Imagine cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor de ziua gemenelorOur special day ❤️ La multi ani, bubulinele noastre iubite si O primavara cu zambete si pace sa avem cu totii❤️
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor de ziua gemenelor
Sursa foto: Facebook

Aceasta și-a adus aminte și de momentul în care și-a întâlnit soțul pentru prima oară: "Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci că trebuie să fac”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt părinții a trei copii minunați - Milan (5 ani) și gemenele de 3 ani Rania și Indira -, care le bucură sufletele zi de zi.

După cum bine se știe, fostul patron de la Dinamo, care este de nouă ori tătic, mai are și alți copii alături de fostele sale partenera. Prima sa soție, Mihaela Borcea, i-a oferit tot trei copii, pe Patrick (23 ani), Melissa (18 ani) și Angelo (18 ani). Din cel de-al doilea mariaj, acela cu Alina Vidican, au mai rezultat încă doi micuți: George Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani).

 Imagine cu Valentina Pelinel alături de Cristi Borcea și fetele afaceristului

Fetele lui Cristi Borcea

Sursa foto: Facebook

Tot în timpul căsătoriei cu fostul fotomodel, Cristi Borcea a devenit tăticul unei fetițe, Andreina Carolyn Christine (13 ani), pe care a adus-o pe lume alături de avocata Simona Dana Voiculescu.

Citește și: De ce Monica Davidescu nu i-a luat numele lui Aurelian Temișan, după aproape 20 de ani de căsătorie

Surse articol: Fanatik, Stiridinlume, Cancan

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Ce mari și frumoși s-au putut face! Vezi cât au crescut copiii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.