Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum arată acum actrița nominalizată la Oscar care s-a operat să devină bărbat. Identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Anunțul transformării

Anunțul transformării

După apariția fenomenului internațional #MeToo, în anul 2017, actorul s-a alăturat oamenilor de pretutindeni care și-au împărtășit poveștile despre abuzuri și hărțuire sexuală. Elliot a publicat un mesaj puternic pe Facebook, în care a vorbit despre faptul că a fost agresat de-a lungul anilor către mai mulți regizori de Hollywood, chiar și înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

"Vreau să plătească pentru tot ce au făcut, vreau să nu mai aibă putere!", a scris el, pe rețeaua de socialziare.

Actorul este un activist de mediu și un susținător înfocat al comunității LGBTQ și este vocea multor categorii marginalizate de oameni. În decembrie 2020 el a făcut următorul său pas în transformarea sa personală, atunci când a anunțat că numele său este "Elliot" și că este transgender.

"Mă simt norocos că scriu asta. Să fiu aici. Am ajuns în acest loc din viața mea. Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot începe să exprim cât de bine se simte să iubesc în cele din urmă cine sunt suficient pentru a-mi urmări sinele autentic. Am fost inspirat de atât de mulți în comunitatea trans. Vă mulțumim pentru curajul, generozitatea și munca dvs. continuă pentru a face din această lume un loc mai incluziv și mai plin de compasiune. Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să lupt pentru o societate iubitoare și egală", a scris el, pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!