swipe

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

O familie de artiști

Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea s-au căsătorit în anul 1998 și tot în același an a venit pe lume fata lor, pe nume Elena. Partenerul de viață al vedetei este și el un nume proeminent în lumea spectacolului, fiind un cunoscut producător român de film. Sunt o familie de artiști, creativi, dezinvolți și foarte talentați, însă extrem de rezervați în privința vieții lor personale. 

"Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc", spunea artista despre soțul ei. 

Sursa foto: Imgur

Citește și: Totul despre despre Ioana, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu. Ce nu știa nimeni

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

"Este greu să ai o mamă celebră"

Dacă pe Loredana ne-am obișnuit să o vedem de-a lungul anilor pe scenă sau la TV în cadrul diverselor emisiuni și să-i fredonăm piesele, nu același lucru putem spune și despre fiica ei. Elena este o tânără discretă, frumoasă și încrezătoare, care preferă să rămână în umbră și să nu se afișeze prea des în public. La un moment dat, ea a mărturisit că este destul de dificil să ai o mamă care are milioane de admiratori.

"Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e ș dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste", spunea ea în trecut, conform Libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

Dedicată studiului 

Elena nu a moștenit vocea de aur a mamei sale, însă a avut veleități artistice încă din copilărie. I-a plăcut mereu să compună piese și a învățat toate tainele industriei de la părinții săi faimoși. Vedeta are toate motivele de mândrie pentru ca fata ei a avut reușite academice de-a lungul anilor și a demonstrat că este o tânără ambițioasă și serioasă. Astfel, după ce a terminat cursurile unui liceu privat din Capitală, cu predare exclusiv în limba engleză, ea a studiat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cum arată acum fiica Annei Nicole Smith - e bucățică ruptă din regretata ei mamă

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

Ce meserie a ales

Fata vedetei s-a întors în țară pentru a se implica în cariera cântăreței. Pentru o bună perioadă de timp ea a făcut parte din staff-ul vedetei, fiind tour manager, însă nu s-a lăsat pradă tentației showbiz-ului și a ales o viață discretă, în spatele reflectoarelor, fiind omul de bază al mamei sale, cea care s-a ocupat în detaliu de proiectele și de evenimente. Acum, în vârstă de 22 de ani, ea este producător muzical în cadrul unui post de radio din România. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu a făcut 19 ani. Vezi cât de sexy este Ioana acum și cu ce se ocupă

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

O relație specială

Tânăra a moștenit trăsăturile fizice mamei sale și este copia sa fidelă, fiind varianta brunetă a solistei. Este atrăgătoare, frumoasă și foarte carismatică, însă nu postează imagini pe rețelele de socializare și preferă să aibă un cerc restrâns de apropiați. Loredana a publicat un colaj de fotografii cu fata ei pe Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere, la care a alăturat și un mesaj emoționant, iar fanii au avut ocazia să vadă ce legătură puternică există între cele două și cât de mult se aseamănă.

"Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele!", a scris cântăreața pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Cum arată Elena, fiica Loredanei, și de ce se ferește să apară în public

De nedespărțit

Jurata de la "X Factor" și fiica ei sunt de nedespărțit și petrec aproape tot timpul împreună. Cele două merg deseori în vacanțe în destinații exotice din toată lumea și se comportă precum două prietene bune, artista fiind genul de părinte care a reușit mereu să comunice foarte bine cu copilul său și să îi înțeleagă toate nevoile.

"Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena. E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin. Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă", a declarat ea, într-un interviu pentru revista Viva, în 2018.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Ce adolescent vorbește așa? Ce a spus fiica lui Teo Trandafir despre vedetă a înlăcrimat o Românie întreagă

‹ Vezi si