swipe

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Prietene încă din studenție

Prietenia dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan a început în urmă cu mulți ani, pe vremea când ambele erau două puștoaice studente în Cluj. Cele două au locuit împreună și au împărtășit două pasiuni comune încă de la început: fotografia și fashionul. De acolo a pornit și dorința de a participa la diferite evenimente, a-și explora mai mult talentele și de a deveni cât mai populare pe rețelele de socializare.

"Apartamentul nostru de pe Eroilor, Cluj-Napoca, este plin de povești pe care nu le vom uita niciodată. După ce m-am mutat cu Alina am devenit cele mai bune prietene și am realizat cât de multe puncte comune existau între noi. Eram pasionate de poze, ori de câte ori ieșeam în oraș ne făceam poze una celeilalte și ne plăcea să stăm să le edităm", a declarat Carmen Grebenișan, pentru revista Fashion. 

Citește și: Puteau să fie rivale, dar le leagă cea mai frumoasă prietenie din lume. Totul despre trio-ul Cosoi-Rogoz-Popescu

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Legătură de familie

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au rămas foarte apropiate de-a lungul anilor și nimic nu a intervenit în relația lor. Chiar dacă acum au trecut la alte etape ale vieții lor și nu mai locuiesc împreună, cele două bloggerițe se comportă precum o adevărată familie. Acum fiecare este căsătorită, însă planurile lor continuă să fie comune.

Carmen Grebenișan s-a mutat de la Cluj-Napoca la București în urmă cu câțiva ani, iar între timp l-a cunoscut pe soțul ei, Alex Militaru, iar Alina Ceușan a rămas la Cluj-Napoca și s-a căsătorit cu hairstylistul Raul Tișa, iar în toamna anului 2020 au devenit pentru prima oară părinți. De altfel, blondina i-a propus bunei sale prietene să-i fie nașă micuțului Rock, astfel că pe cele două le leagă deja și o relație de nașă-fină.

Citește și: Alina Ceușan a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume unic în România are fiul ei!

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Cum arătau înainte

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au trăsături foarte asemănătoare și ai putea să juri că sunt surori. La un moment dat, gurile rele spuneau că motivul pentru care seamănă atât de mult este faptul că au apelat la același medic estetician. Nu știm dacă a fost același doctor, însă cert este că vedetele au vizitat de multe ori cabinetul esteticianului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤❤alina ceusan ❤❤ (@alina_ceusan_fp)

Ambele arată foarte diferit în prezent față de anii facultății și au muncit mult pentru a obține aspectul pe care și l-au dorit. Alina Ceușan a făcut o rinoplastie pentru a avea un nas mai feminin, dar și injecții cu botox în buze. Pe de altă parte, Carmen Greșenișan are operație de implant mamar și și-a mărit și buzele. Operațiile celor două vedete sunt făcute cu mult bun gust, fără exagerări. Transformarea lor s-a produs mai ales din punct de vedere al stilului vestimentar, iar în prezent ambele lansează trenduri în mediul online și mii de fani le urmează sfaturile în modă.

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Se sprijină una pe cealaltă

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu ezită să vorbească deschis despre prietenia lor. Alina Ceușan a mărturisit cum s-a schimbat relația cu Carmen Grebenișan de când a deveni mămică și cum reușește să își împartă timpul între familia și prietena ei cea mai bună. Vedetele au împreună propriul brand de costume de baie de care se ocupă încă din anul 2015. 

"Am foarte puține prietene, le pot număra pe degetele de la o mână. Carmen este, într-adevăr, cea mai bună prietenă și va rămâne acolo pentru totdeauna. Lucrurile dintre noi decurg foarte natural, avem perioade când ne vedem la două, trei săptămâni și e ok, de când a venit Rock ea se ocupă mai mult de firmă și am ajuns la un consens că voi face și eu la fel pentru ea când va avea nevoie. Așa trebuie să fie o prietenie, cred. Nu trebuie să suni în fiecare zi, nu trebuie să ieși în fiecare zi, iar toate prietenele mele care au avut nevoie de acest gen de atenție, nu mai sunt acolo", a declarat Alina Ceușan, pentru revista Life.

Sursa foto: Instagram

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Au participat la "Asia Express"

Simpaticele bloggerițe au participat împreună la reality show-ul "Asia Express", în 2020. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ajuns până aproape de semifinală și au fost îndrăgite de telespectatori încă de la primele ediții ale emisiunii. Vedetele au mărturisit că "Asia Express" a reprezentat aventura vieții lor și că a fost șansa de a urca încă o treaptă pe scara celebrității. Cele două și-au înmulțit considerabil fanii din mediul online după ce au apărut pe micul ecran.

"Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginea. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată", a povestit Alina Ceușan, la Antena 1.

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

De nedespărțit

Alina Ceușan și Carmen Grebeșian împărtășesc o prietenie sinceră, lucru destul de rar în showbizul românesc. Cele două au învățat de-a lungul timpul cum să se asculte și să înțeleagă și iată că acesta este secretul pentru care nu s-au certat niciodată și nu și-au purtat pică, deși activează în același domeniu.

"Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeze celeilalte orice, iar cealaltă își dorește mult acel ceva", a spus Carmen Grebenișan, într-un interviu acordat revistei Fashion. 

Citește și: O prietenie cât o viață de om - Totul despre legătura neștiută dintre Al Pacino și Robert De Niro

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Alina Ceușan, pregătită pentru al doilea copil

Într-un interviu recent, Alina Ceușan a declarat că are de gând să mai aducă un copil pe lume, poate chiar doi alături de soțul ei.

”Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie.

Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului.Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem”, a povestit ea.

Vedeta primește ajutorul mamei ei, al soacrei și al unei bone pentru a-și putea crește micuțul. Afacerile pe care le gestionează nu-i permit să petreacă prea mult timp cu copilul ei.

Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte să se lase pe mâinile medicilor esteticieni

Carmen Grebenișan a acceptat provocarea "Survivor România 2023"

Spre deosebire de prietena sa cea mai bună, Carmen Grebenișan nu se grăbește să devină mămică și vrea să profite din plin de timpul pe care îl mai are până va lua o astfel de decizie. Tocmai de aceea, ea a acceptat provocarea "Survivor România 2023", iar acum fanii ei o pot vedea nu doar în mediul online, ci și pe micul ecran la PRO TV. Bloggerița chiar a renunțat la a-și face nunta pentru a putea pleca în Republica Dominicană.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau.”, a spus ea.

În plus de asta, înainte de a se avânta în această experiență, ea a povestit că vrea să își dovedească că se poate descurca în orice situație.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață.”, a mai zis vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

‹ Vezi si