swipe

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

A devenit mamă la 18 ani

Whoopi Goldberg și primul ei soț, Alvin Martin, au devenit părinții frumoasei Alex Martin (49 ani) în anul 1973. La vremea aceea, proaspăta mămică avea doar 18 ani și se confrunta cu multe, foarte multe probleme. Vedeta tocmai își revenise după dependența de heroină, un viciu teribil pe care l-a căpătat în adolescență, crescând în New York în perioada anilor 1960. Pe tatăl fiicei sale l-a cunoscut în timpul programului de dezintoxicare.

Însă nașterea lui Alex a făcut-o pe Whoopi Goldberg să-și dea seama că trebuie să lupte pentru viața sa și că trebuie să devină o persoană mai bună. Tocmai de aceea, imediat după ce s-a despărțit de Alvin, în 1979, vedeta s-a mutat în California împreună cu fetița ei pentru a putea începe o nouă viață și pentru a deveni marea vedetă care este astăzi.

Dar drumul către celebritate nu a fost deloc ușor, iar Whoopi Goldberg a avut numeroase job-uri până să ajungă actriță și comediantă. Ea a fost casier la bancă, cosmetician la o casă mortuară și zidar. La un moment dat, s-a alăturat unei trupe de teatru numită Blake Street Hawkeyes și a început să predea cursuri de comedie și actorie. Însă banii nu au fost niciodată suficienți pentru a se întreține pe ea și pe fiica sa, așa că o lungă perioadă de timp au trăit din ajutor social.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Business Management Team (@creativeclassicagency)

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

Și ea a fost crescută de o mamă singură

Vedeta a fost dispusă să facă absolut orice pentru a-și putea îngriji fetița. Se gândea doar la binele ei și nu avea de gând să se dea bătută până nu i-ar fi putut oferi tot ceea ce avea nevoie. Nici nu este de mirare că acestea au dezvoltat o relație atât de profundă cu timpul, Whoopi Goldberg numind-o pe fiica sa, în trecut, "cea mai bună prietenă a mea".

Mai mult de atât, actrița nu a regretat nici măcar o clipă că a fost nevoită să își crească fiica de una singură. Nici ea nu s-a bucurat de dragostea și grija tatălui ei și a trăit doar alături de mama sa, cu care a clădit o relație incredibilă. Bărbatul, din păcate, nu a vrut să-și asume rolul de părinte, iar pe când fiica sa avea doar 18 luni, a hotărât să-și părăsească familia.

Mama artistei, Emma Johnson, a murit în urma unui atac cerebral, în 2010.

"Nu am avut parte despărțiri triste, decât într-un singur caz. Mi-am dat seama la câteva zile după ce a murit că nimeni nu mă va mai iubi vreodată așa. Nu voi mai face ochii nimănui să slipească astfel vreodată, știți?", a declarat comedianta, în trecut, despre moartea mamei sale. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg)

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

Whoopi Goldberg și fiica sa avut parte de multe neajunsuri

Pentru Alex Martin, primii zece ani din viață au fost cu adevărat dificili. Atunci, mama sa lupta din greu pentru a-i putea asigura strictul necesar și nu rămâneau niciodată bani pentru distracții sau călătorii. 

În 2015, fiica lui Whoopi Goldberg a stat de vorbă cu theGrio, unde s-a destăinuit despre calvarul primului deceniu din existența sa:

"Știu cum e cu bonurile de masă, pentru că mama mea are cardurile de ajutor social înrămate. Serios, îmi amintesc asta. Îmi amintesc că locuiam într-o singură cameră și dormeam în pat împreună."

Actrița și-a mai adus aminte, de asemenea, cum ea și mama sa călătoreau împreună prin țară, cu autobuzul, dar și că nu își permiteau niciodată biletele la film. Din fericire, Alex a reușit să se integreze și să își facă prieteni, făcându-și astfel copilăria suportabilă. Deși nu putea face multe lucruri pe care le făceau copiii de vârsta ei, aceasta este recunoscătoare pentru eforturile de atunci ale mamei sale și știe că ea a ajutat-o să devină omul care este astăzi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tashiba Jones-Wilson (@tashiba.glam)

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

Alex Martin a învățat cum să fie o mamă mai bună pentru copiii săi

Toate aceste încercări din trecut au învățat-o pe Alex Martin cum să fie o mamă mai bună pentru copiii ei, dar, în același timp, a luat-o drept exemplu și pe femeia care i-a dat viață. Fiica lui Whoopi Goldberg a rămas gravidă pentru prima oară atunci când avea doar 15 ani. Fiica sa cea mare, Amarah Skye, care acum are 32 de ani, a învățat din experiența mamei și bunicii sale și și-a întemeiat o familie abia după ce a ajuns la vârsta maturității.

Alex Martin mai are doi copii alături de partenerul ei, Bernard Dean. Este vorba despre Jerzey, care a venit pe lume în 1995 și despre Mason, care s-a alăturat familiei în 1989.

De menționat este și faptul că fiica lui Whoopi Goldberg s-a căsătorit de exact trei ori... cu soțul ei actual. Da, Alex Martin și Bernard Dean au fugit împreună, s-au căsătorit, au divorțat, s-au împăcat și tot așa. Într-un interviu din trecut, vedeta a dezvăluit că soțul ei este "acasă" pentru ea și că de aceea se întoarce mereu la el.

"A fost destinul, așa trebuia să fie", a menționat ea.

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

Whoopi Goldberg își ia in serios rolurile de bunică și străbunică

Prima nepoată a lui Whoopi Goldberg, Amarah, obișnuiește să vorbească deseori în mod public despre relația pe care o împărtășește cu bunica sa. La un moment dat, într-unul dintre interviurile acordate pentru publicația The Post, aceasta a mărturisit că părerea bunicii sale este foarte importantă pentru ea.

"O văd în fiecare zi. Dacă nu o văd, o sun sau îi trimit un mesaj. Sunt mereu în mintea ei. Suntem o familie foarte unită.", a povestit ea.

Vedeta americană a devenit străbunică prima dată în 2014, atunci când Amarah a adus pe lume primul ei copil, pe Charlie Rose.

Atunci, fiind extrem de entuziasmată, ea a marcat momentul cu o postare pe pagina personală de Instagram. Internauții nu s-au putut abține, la rândul lor, să nu-și transmită gândurile bune în secțiunea de comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg)

Detalii mai puțin cunoscute despre Whoopi Goldberg. A devenit mamă la 18 și și-a crescut singură fiica

Alex Martin a călcat pe urmele mamei sale

Pe lângă faptul că are o familie minunată, Alex Martin se bucură de succes și din punct de vedere profesional. Este actriță și a jucat în filme renumite precum "Sister Act 2: Back in the Habit", "American Intellectuals" și "Strange As Angels". Mai mult de atât, vedeta americană a primit titlul de Miss Globul de Aur la premiile Globul de Aur din 1994.

În anul 2015, ea a apărut într-un reality show de șase episoade care îi prezintă viața, produs, bineînțeles, de mama sa. La vremea aceea, femeia muncea din greu pentru a-și construi o afacere, în timp ce crea o linie de lacuri de unghii numită Nail Buzz.

Bineînțeles, cu timpul, a reușit să pună bazele business-ului său, un salon de înfrumusețare pentru femei, iar acum este o mândră antreprenoare. Ceea ce este extrem de interesant la Nail Buzz este faptul că doamnele care aleg să-și facă manichiura sau pedichiura la salonul respectiv se pot bucura de băutura lor preferată în același timp, de parcă ar fi la un bar sau la o cafenea. În plus de asta, culorile lacurilor de unghii care se găsesc acolo au fost inspirate din băuturile preferate ale lui Alex Martin.

‹ Vezi si