Fiul cel mic al lui Michael Jackson si-a schimbat numele! Nu vrea sa-l mai cheme Paturica!

Eugenia Dinescu, redactor

Dintre toate starurile care aleg nume excentrice pentru copiii lor, regretatul Michael Jackson castiga detasat. “Regele Muzicii Pop” si-a botezat mezinul Blanket (Paturica), dupa ce a scandalizat o lume intreaga in 2002, cand l-a leganat deasupra unui balcon pentru a-l arata multimii de fani din fata hotelului din Berlin in care se cazase. Acum in varsta de 13 ani, Blanket a decis sa isi schimbe numele in Bigi, pentru a evita ridiculizarea din partea colegilor de scoala.

Calcand pe urmele surorii sale Paris, care ne-a uimit cu transformarea sa spectaculoasa, Blanket a ales un nume de origine germana, ce semnifica idealism, sensibilitate si inspiratie. Insa motivele care l-au determinat sa isi schimbe numele in Bigi nu reflecta o schimbare de personalitate, ci incercarea de a scapa de glumele malitioase ale colegilor. Conform unei surse apropiate familiei Jackson, fiul lui Michael Jackson “si-a schimbat informal numele din Blanket in Bigi inainte de a intra la Buckley pentru ca ura sa fie tinta glumelor si sa fie ridiculizat din cauza ca numele lui era “Paturica”. Bigi Jackson urmeaza cursurile prestigioasei scoli private Buckley School din Sherman Oaks, California, care a fost frecventata si de Kim Kardashian sau Paris Hilton.

“A crezut mereu ca numele Blanket suna usor stupid si si-a dispretuit tatal pentru ca l-a numit asa. Colegii lui de scoala au fost mereu putin cam rai cu el din cauza invidiei pentru statutul lui, iar faptul ca i se spunea Blanket l-au facut sa fie o tinta mult mai usoara pentru glume”, mai spune aceeasi sursa.

Insa Bigi dispune de toate calitatile necesare pentru a se apara in cazul in care glumele ar putea scapa de sub control. El practica arte martiale si a participat chiar la cateva competitii de karate.

Tu ce parere ai despre noul nume al lui Blanket Jackson?

Articolul urmator Imagini de colecție cu Michael Schumacher! Ce mesaje emoționante au ținut copiii lui să-i transmită cu ocazia zilei de naștere

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.