Gheorghe Turda s-a despărțit de frumoasa lui iubită și s-a îndrăgostit din nou, la 71 de ani

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În iubire, vârsta nu contează, mai ales când ai o mulțime de admiratoare. Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda nu se dă înapoi de la o nouă relație, chiar dacă a împlinit, în luna martie, 71 de ani. Separat la începutul anului de frumoasa artistă Nicoleta Voicu, mai tânără cu 23 de ani, Gheorghe Turda declară că își dorește o legătură serioasă și discretă. Despărțirea de artistă nu pare să-l fi afectat foarte tare, mai ales că au intervenit între ei resentimente, gelozii și multe vorbe grele.

gheorghe turda

Sursa foto: Instagram 

Gheorghe Turda nu vrea o relație pasageră

Artistul de la Săpânța se ține foarte bine la anii lui. De aceea, pretendentele la inima sa nu lipsesc. Totuși, Gheorghe Turda apreciază cel mai mult statornicia unei relații, așa că nu vrea să se arunce într-o simplă aventură.
„Am peste 150 de concerte în fiecare an. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata”, a declarat Turda. În legătura sa cu Nicoleta Voicu, cântărețul susține că a intervenit mai ales gelozia, dar și faptul că artista nu a tratat această relație la fel de serios ca el. „Eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit”, spune Gheorghe Turda.

Cântărețul a făcut aluzie la o nouă iubire

Gheorghe Turda cu Nicoleta Voicu

Sursa foto: Pinterest

„Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin, sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, de situație”, a declarat el.

Cât despre Nicoleta Voicu, aceasta i-a transmis mesaje dure pe rețelele de socializare: „Domnule Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!”

Deși mulți s-ar fi așteptat să-i vadă căsătoriți pe cei doi, se pare că relația lor nu mai avea niciun viitor. „Exclud varianta unei împăcări, pentru că nu se poate trăi cu ea”, declara Gheorghe Turda la începutul acestui an.

Pe de altă parte, Nicoleta Voicu susține că a fost neglijată ca femeie și a fost nevoită să-i poarte de grijă cântărețului peste tot, acasă și în turnee.

De altfel, cântărețul a declarat că nu se va mai căsători din nou, chiar dacă va mai avea legături de iubire. „Am fost căsătorit o singură dată și soția mea nu va fi înlocuită cu nimeni”, a spus artistul.

Surse foto: Pinterest, Instagram

Articolul urmator Capăt de drum pentru Leonardo DiCaprio și mai tânăra lui iubită, Camila Morrone, după 4 ani de relație

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.