swipe

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

Una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România

Bianca Adam nu este doar o foarte cunoscută creatoare de conținut, ci și una dintre primele vloggerițe din România. În urmă cu mai bine de un deceniu, în anul 2012, ea își făcea marele debut pe Youtube cu un videoclip intitulat “50 de lucruri despre mine”.

Porecla pe care și-a ales-o încă de pe atunci este „Tequila” și a ajuns cunoscută astfel într-un timp foarte scurt. La vremea aceea, era doar o adolescentă și nu se aștepta să aibă un așa mare succes în mediul online. Urmărea vloguri ale străinilor și a vrut să își încerce norocul și să vadă dacă conținutul ei va prinde de la public.

Și, într-adevăr, a dat lovitura, căci la momentul actual se poate lăuda cu o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare. Ea are mai mult de 7.1 milioane de abonați pe Youtube, peste un milion de urmăritori pe Instagram și mai mult de 700.000 pe TikTok.

„Urmăream vloguri de mult timp, dar nu știam că se numesc așa. Urmăream vloggeri americani de când eram mică. Cu ajutorul lor mi-am perfecționat și engleza! Am aflat că se numește vlogging de curând, în ianuarie 2012, cam am dat peste Collab de Maturizare, dar nu mă gândeam că voi face chiar și eu parte din el acum.

Toată luna ianuarie mi-am făcut griji pentru ce aveam în plan – și anume un prim video. Nu am vrut să știe nimeni de asta… Mi-era teamă că o să am multe dislike-uri”, a povestit ea despre primul său vlog.

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

"Trăiesc periculos"

Născută și crescută în Craiova, Tequila a reușit să capteze atenția publicului larg cu episoadele de „Adevăr și Provocare” pe care obișnuia să le facă pe canalul ei de Youtube. Vloggerița și grupul ei de prieteni primeau întrebări și provocări din partea urmăritorilor din mediul online și se filmau în timp ce răspundeau la ele. Filmulețele au devenit virale pe internet, mai ales pentru că erau extrem de amuzante. Publicul Biancăi Adam este format, în mare parte, de copii și adolescenți.

„Dacă e să știe cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos. Cele mai ciudate provocări au fost cele în care m-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor și cea în care mi-am luat setul de schiuri în centrul orașului și pe asfalt”, a povestit ea despre acele momente.

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

A ales calea muzicii

Deși continuă să posteze vloguri pe contul ei de Youtube, Bianca Adam nu s-a limitat doar la creare de conținut pentru rețelele de socializare și a devenit și cântăreață.

Ea chiar a înregistrat câteva piese cu versuri amuzante, care, de asemenea, au prins foarte bine la publicul ei. În plus de asta, Tequila cântă la pian, dansează, desenează și este o prezență tot mai des întâlnită pe micul ecran.

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

Nu a fost ferită de nenorociri

În urmă cu câțiva ani, după ce s-a mutat la Capitală, vloggerița a avut parte de o experiență groaznică. Mai exact, în primăvara anului 2020, ea și iubitul ei au fost bătuți în plină stradă de un dezvoltator imobiliar. Nimeni nu a sărit să le ia apărarea.

Ulterior, speriată și cu lacrimi în ochi, Tequila a povestit cum a decurs terifiantul eveniment pe canalul său de Youtube. Totul a pornit de la o bucată de marmură spartă.

„A ieșit, direct, foarte pornit pe noi și ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-ați rupt marmura, așa se parchează?....Mi se pare puțin imposibil să fi trecut eu cu mașina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu.

Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de construcții....și mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forța lui“, a declarat Bianca Adam, care a fost lovită în coapsă și în mână atunci.

„Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în fața poliției a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacția lui și a prietenilor lui care m-au amenințat de față cu poliția“, a mai povestit ea la vremea aceea.

Ulterior, a depus plângere împotriva agresorului.

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

A acceptat provocarea “America Express 2023“

La momentul actual, Bianca Adam poate fi văzută pe micul ecran în cadrul emisiunii "America Express 2023" de la Antena 1. Ea a făcut echipă cu mama sa, Mihaela Adam, despre care spune că este o persoană ambițioasă și la "curent cu trendurile".

“Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“, au dezvăluit cele două.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Adam (@bieadam)

Amintim că emisiunea "America Express – Drumul Aurului" a început în data de 15 ianuarie și poate fi urmărită de duminică până miercuri în fiecare săptămână. Duminica este difuzată de la ora 20:00, iar de luni până la miercuri de la ora 20:30.

Și de această dată, prezentatoarea reality-showului este Irina Fodor, iar aventura are loc în Mexic, Guatemala și Columbia. Celelalte echipe participante sunt alcătuite din: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

"Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă"

Deși se declara o persoană aventurieră în trecut, vedeta recunoaște că mama sa este mult mai curajoasă decât ea la momentul actual. Cele două au avut parte și de experiențe mai puțin plăcute în timpul aventurii din America Latină, însă împreună au reușit să le depășească cu brio pe toate.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo”, a povestit ea.

„Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: "Ce se-aude?". Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el”, a mai declarat.

Telefonul de securitate este un dispozitiv pe care fiecare concurent în parte îl primește pentru a semnala o urgență.

De menționat este și faptul că Tequila a avut parte de o mare surpriză în Mexic. O fană care locuiește acolo să le cazeze peste noapte pe ea și pe mama sa.

„Eu am mulți membri ai canalului de peste tot din țară, din lume. Se întâmplă ca Daniela să fie unul dintre ei și să locuiască în Mexic. Nu numai că m-am emoționat, pentru că o știam. Mi-am dat seama că sunt pe alt continent, că sunt lângă ea și mi-am dat seama că în seara aia eram salvate. Era cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Suntem în siguranță, vom avea mâncare, vom avea duș, vom avea pat curat. Mergeam spre mașină și nu îmi venea să cred”, a mai declarat vloggerița.

‹ Vezi si