Nu s-a sinucis din cauza depresiei! Afla motivul real al mortii lui Robin Williams!

Nu s-a sinucis din cauza depresiei! Afla motivul real al mortii lui Robin Williams!

Eugenia Dinescu, redactor

Durerea provocata de moartea lui Robin Williams a fost amplificata de ipoteza conform careia a fost diagnosticat gresit, insa vaduva actorului, Susan Schneider, a decis sa clarifice motivele care l-au condus catre suicid, in august 2014. “Nu depresia l-a ucis pe Robin”, afirma ea.“Depresia a fost doar unul dintre cele, sa zicem, 50 de simptome, si a fost unul minor”, adauga ea, intr-un interviu acordat revistei People.

Se pare ca medicii au putut identifica adevarata cauza a mortii sale abia dupa ce autopsia a fost efectuata. Rezultatele testelor confirma faptul ca actorul a suferit de boala difuza cu corpi Lewy, al doilea cel mai frecvent tip de boala neurodegenerativa, dupa maladia Alzheimer. Schimbarile bruste de dispozitie, depresia, anxietatea, halucinatiile si reducerea functiei motorii sunt cateva dintre simptomele care fac aceasta boala sa fie greu de diagnosticat, iar toate indiciile arata faptul ca, in cazul lui Robin Williams, acestea s-au accentuat in ultimul an de viata.

“Am ajuns sa ii cunosc pe doctori, iar intreaga echipa a procedat exact asa cum ar fi trebuit”, spune Susan. “Insa aceasta boala s-a dovedit a fi mai rapida decat noi si mai puternica decat noi”, adauga vaduva actorului. “Am petrecut intregul an incercand sa aflu ce l-a ucis pe Robin. Incercand sa inteleg cu ce anume ne luptam, impotriva carui lucru duceam o batalie, iar unul dintre doctori mi-a spus ca Robin era constient ca isi pierdea facultatile mintale si ca nu putea face nimic pentru a preveni acest lucru”, a mai spus Susan Schneider.

In prima declaratie oficiala de la aflarea vestii ca starul din “Dead Poets Society” a murit spanzurat in propria sa casa, purtatorul de cuvant al familiei a dezvaluit ca actorul s-a confruntat atat cu o depresie severa si tulburari de anxietate, cat si cu o serie de “simptome incipiente ale maladiei Parkinson, pe care nu era pregatit sa le dezvaluie publicului”.

Simptomele bolilor degenerative precum Parkinson, Alzheimer sau boala difuza cu corpi Lewy se suprapun de cele mai multe ori, ingreunand stabilirea unui diagnostic, dar Susan spera ca moartea lui Robin sa reprezinte un pas inainte pentru cercetarile medicale: “Acesta a fost un caz foarte particular si ma rog la Dumnezeu ca va aduce mai multa lumina in problema corpilor Lewy, pentru milioanele de oameni si apropiatii lor care sufera din aceasta cauza”, marturiseste. Susan. “Pentru ca noi nu am stiut. Nici el nu a stiut”, conchide vaduva actorului.

Care este filmul tau preferat cu Robin Williams? Spune-ne raspunsul tau in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Tragedia din viața lui Al Bano. Fiica lui a dispărut fără urmă acum mai bine de 20 de ani
Tragedia din viața lui Al Bano. Fiica lui a dispărut fără urmă acum mai bine de 20 de ani
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.