swipe

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

A fost în moarte clinică

Adriana Trandafir a avut o cumpănă mare la vârsta de 33 de ani, din cauza unui șoc anafilactic. Îndrăgita actriță a intrat în moarte clinică chiar de ziua ei de naștere și a mărturisit că, deși era conectată la aparate, putea să vadă și audă totul în jurul său. Adriana Trandafir a povestit că a avut parte de ajutor divin atunci și că i-a auzit vocea lui Dumnezeu de pe patul de spital.

"Faptul că în momentul în care am pățit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniță pe care nu o mai văzusem de mulți ani și ne întâlnisem atunci a fost un semn. Am văzut cum am ieșit din corpul meu și eram foarte uimită. Mi-a părut rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem. M-am gândit mult la momentul acela și la reacția doctorului care se uita mirat la mine. Tot repeta: Nu se poate ca fata esta care este trecută în fișă ca fiind decedată să își revină", a spus Adriana Trandafir, pentru revista Viva!

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

Și în prezent își amintește cu durere de acel moment

În episodul din "Asia Express", difuzat în data de 10 noiembrie 2021, moderatoarea Irina Fodor i-a rugat pe concurenți să rememoreze cel mai greu moment din viața lor. Când a venit rândul Adrianei Trandafir, actrița i-a redus pe toți la  tăcere când le-a zis că a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei de naștere:

Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (...) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doaman doctor Petre, care a spus ”e moartă”, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ”astăzie z iua ei, nu poate să moară fata asta” și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață. Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum.”

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

Și-a pierdut fiul la divorț

La divorțul de primul său soț, judecătorii au decis să îl încredințeze tatălui său pe fiul Adrianei Trandafir, pe motiv că meseria sa nu îi poate permite să îl întrețină. Actrița a suferit enorm și din cauza faptului că a fost nevoită să își privească propriul tată cum depune mărturie împotriva ei la proces.

"Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie. Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, dar mai ales de cele de nesomn. A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat", a declarat Adriana Trandafir, pentru revista Viva!

Ștefan Bogrea, fiul Adrianei Trandafir, are în prezent 29 de ani și este de profesie avocat.

Citește și: Povestea de viață cutremurătoare a lui Clotilde Armand: cum și-a revenit după ce i-au murit 2 copii

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

Ștefan Bogrea a vrut sa reia relațiile cu mama sa

Ștefan Bogrea avea 7 ani în momentul divorțului, când a fost încredințat tatălui său. Multă vreme, actrița nu a avut voie să-și vadă fiul, iar acest lucru a devastat-o. Cu toate acestea, și-a găsit puterea de a merge mai departe, iar viața a răsplătit-o, pentru că Ștefan și-a dat seama că mama lui nu a greșit cu nimic și și-a dorit s-o cunoască și să fie aproape de ea. Astăzi, Ștefan Bogrea are o relație foarte bună cu mama și sora lui vitregă, Maria Speranța, și își petrec timpul împreună de fiecare dată când au ocazia.

Ștefan Bogrea este în prezent avocat și profesor și este foarte apreciat de colegi și de studenții cărora le predă. 

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

"Mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat..."

Vedeta a vorbit despre drama vieții sale în emisiunea Asia Express, unde participă alături de fiica sa, Speranța. Acrița a izbucnit în lacrimi la amintirea momentului în care fiul său a fost luat de lângă ea, complice fiind chiar tatăl acesteia. 

"M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. (…)Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…)

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați.

Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine", a mărturisit Adriana Trandafir în cadrul emisiunii. 

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

A aflat la 50 de ani că a fost înfiată de sora mamei biologice

Adriana Trandafir s-a născut pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Pitești, numită Rudoțel. Pe când avea doar 15 ani, actrița a primit o lovitură dură din partea vieții, atunci când mama ei s-a stins neașteptat din viață. Însă abia la 50 de ani Adriana Trandafir avea să afle că cea pe care o crezuse mama naturală era, de fapt, mătușa ei.

Actrița a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre trecutul ei la Antena 3, mărturisind că cel mai șocant lucru pe care l-a aflat în toată existența ei a fost acela că a fost înfiată în copilărie.

"După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul acesta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația că la început am fost mințită. Pentru că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul acesta. Și verișorii mei - doi - erau, de fapt, frații mei... M-a sunat și mi-a spus: 'Sunt Mișu, fratele tău de la Maramureș!' Când m-a sunat fratele meu aveam vreo 50 de ani", a povestit actrița, în cadrul emisiunii tv.

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

A vrut să renunțe

Divorțul, dar și faptul că și-a pierdut copilul au fost suferințe care au măcinat-o pe Adriana Trandafir ani de zile. Actrița a avut sufletul îngenuncheat și, într-o perioadă a vieții sale s-a gândit chiar să facă un gest necugetat, simțindu-se neputincioasă și dorindu-și să își încheie socotelile cu viața.

"Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: 'Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat!' M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să își plângă de milă, pentru că, astfel, nu poți fi un exemplu pentru nimeni", a mărturisit Adriana Trandafir pentru Viva!

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

Motivul gândurilor sinucigașe ale Adrianei Trandafir

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, actrița a vorbit despre acel moment extrem de dureros al vieții sale. Episodul a avut loc în 1985, când își depusese actele pentru a pleca în America, unde credea că se află marea ei dragoste. Din păcate, eforturile au fost în zadar, căci bărbatul acela a dezamăgit-o.

„Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu voiau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză.

Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără TV, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite.

Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care 2 ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid.

Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la Teatrul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a povestit pentru sursa menționată.

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

A muncit pe brânci

Actrița din "Sacrificiul" a avut o adolescență marcată de multe neajunsuri. Adriana Trandafir a fost nevoită să muncească atunci când alți copii se distrau, pentru a-și ajuta familia cu treburile gospodărești. "Mama mea mă punea să fac diverse lucruri prin curte care nu erau pe placul meu și eram plătită în dulciuri, care nu se găseau pe vrmeea aceea. Țin minte că atunci când am primit prima banană, drept recompensă pentru munca depusă în curte, am mâncat-o cu tot cu coajă și nu se ducea, nu înțelegeam de ce toată lumea spunea că banana este extraordinară", a spus Adriana Trandafir conform Ok!Magazine.

Și în anii tinereții Adriana Trandafir a făcut multe sacrificii pentru a-și câștiga traiul. "În studenție am vândut pâine la un centru de pâine de la mine din sat. Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câștig niște bănuți. Când mergeam iarna cu colindul mergeam din dorința de a vedea cine primește mai mulți covrigi, biscuiți. Tot un fel de job era și acesta", a povestit Adriana Trandafir, potrivit sursei citate. 

Citește și: Povestea incredibilă de viață a exoticei Majda Aboulumosha, dovada că viața bate filmul

Povestea tristă și tulburătoare de viață a Adrianei Trandafir. Ce drame uriașe ascunde actrița

Speranța vieții ei

Adriana Trandafir a luptat cu greutățile vieții și a reușit să se ridice deasupra problemelor. Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat, actrița nu a renunțat să găsească iubirea. Adriana Trandafir s-a recăsătorit, iar în 2018 a aniversat 25 de ani de căsnicie. Actrița și soțul ei au împreună o fiică, pe Maria Speranța, în prezent în vârstă de 21 de ani, ce îi seamănă leit vedetei. Tânăra a ales o profesie diferită față de cea a mamei sale și studiază Marketingul în Olanda.

"Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost: 'Care este cel mai greu lucru pe care l-ai rezolvat?' Iar ea a spus: 'Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea'. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu... Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine", a povestit Adriana Trandafir, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Citește și: Horia Brenciu a trecut printr-o dramă teribilă: la 11 ani și-a pierdut mama

‹ Vezi si