Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton suferă amândouă de aceeași boală incurabilă

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton suferă amândouă de aceeași boală incurabilă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a aveau un lucru în comun: o boală incurabilă care provoacă un disconfort foarte mare atunci când participă la anumite evenimente regale.

Cu toate că Familia Regală a Marii Britanii reușește să păstreze secretele despre membri săi pentru a nu stârni critici sau amuzament, în presa internațională au apărut informații despre afecțiunea de care suferă regretata suverană și ducesa de Cambridge.

Ori de câte ori se plimbau cu trăsura, cele două personalități regale sufereau din cauza răului de mișcare, scrie Express.co.uk. Din păcate, protocolul regal dictează ce tip de vehicule sunt folosite în cadrul evenimentelor oficiale, printre acestea numărându-se și călătoria în trăsura trasă de cai.

regina angliei coboara dintr-o trasura, iar alaturi este kate middelton, care priveste intr-o parte

Sursa foto: Getty

"Ducesei de Cambridge îi este foarte rău și nu îi face plăcere mișcarea de balans a trăsurilor", a declarat o sursă, conform Sunday Mirror. În anul 2018, suverana a rememorat ziua în care a fost încoronată, în anul 1953, atunci când a fost nevoită să se deplaseze cu o caleașcă veche de 200 de ani, spunând că i-a fost teribil de rău și nu a putut să se bucure pe deplin de cel mai frumos eveniment din viața ei. Conform Express.co.uk, regina s-a obișnuit deja cu această afecțiune și i-a recomandat și ducesei anumite medicamente care să o ajute pentru ameliorarea simptomelor.

Citește și: Regina Elisabeta nu a vrut-o pe Kate la început. „Am avut suficiente divorțuri în familie”

Ce este răul de mișcare

Potrivit specialiștilor, acesta apare din cauza mișcării unui vehicul sau a oricărei alte mișcări care perturbă echilibrul urechii interne, scrie Webmd.com. Se petrece atunci când există un dezechilibru între mișcarea percepută la nivel vizual și cea percepută de urechea internă. Creierul primește semnale din partea ochilor, a urechii interne, a mușchilor și a articulațiilor, iar atunci când acestea sunt contradictorii, nu mai știe dacă persoana este în mișcare sau nu, făcându-și apariția simptomele specifice acestei afecțiuni.

Deși această boală nu reprezintă o problemă gravă de sănătate, persoanele care suferă de aceasta simt disconfort și stări de rău care pot fi destul de supărătoare. Printre simptome se numără: transpirație, amețeală, greață, stare generală de disconfort, durere de cap, căscat, vărsături sau stare de somnolență.

Pentru cei mai mulți dintre oameni, simptomele nu durează prea mult și dispar imediat după ce s-au obișnuit cu situația. Pe lângă tratamentul medicamentos, există și câteva lucruri simple care ajută la ameliorarea simtomelor.

  • Se numără până la 100, timp în care se respiră adânc și se țin ochii închiși.
  • Se privește către un obiect stabil. Dacă ești pe o barcă, uită-te spre orizont, dacă ești în mașină, uită-te prin parbriz.
  • Se evită alcoolul.
  • Se evită cititul sau privitul în jos.

Surse articol: Express.co.uk / The Sun / Newidea

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu o boală incurabilă! Ce face și cum se simte acum
Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu o boală incurabilă! Ce face și cum se simte acum
De ce boala vei suferi la batranete?
Incepe quiz
De ce boala vei suferi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.