Speak, Peter Pop si Shift au lansat o piesa impreuna. Crezi ca va ajunge un hit?

Marţi, 24.11.2015
de Diva Hair

Avem 365 de zile intr-un an sau 31,6 milioane de secunde, de momente, de experiente care nu trebuie irosite. Cine stie cate se aduna intr-o viata? Sunt zile si zile, intamplari si intamplari. Nimeni nu ne poate promite ca vor fi toate bune, dar indiferent cat de mari sunt provocarile, fiecare clipa merita simtita si traita la maximum. Acesta este si mesajul celui mai nou single Speak feat. Peter Pop & Shift - „Zile si Zile".


"Prin aceasta piesa vreau sa le transmit tuturor oamenilor sa se bucure mai mult de viata si de momentele pe care au ocazia sa le traiasca. Este o binecuvantare sa ne trezim dimineata, intr-o noua zi, facand abstractie de vremea de afara si de problemele cotidiene. Pretuiti mai mult viata si luati-o ca atare, cautand mereu partea plina a paharului.", spune Speak.

Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production de Max Kissaru, Speak, Andrei Maria (Smiley), Shift, Dorian Micu si Vlad Munteanu, iar clipul ne introduce in culisele concertelor lui Speak, surprinzand momente din viata artistului, momente naturale, sincere, neregizate."Clipul este filmat de Kani, unul din membrii echipei mele cu care merg in concerte. Nu pot spune ca am simtit in vreun fel ca un filmez clip pentru ca nu a existat nicio regie, totul desfasurandu-se foarte natural si normal. Mai pe scurt, clipul contine imagini din viata noastra, din culisele concertelor exact ca un jurnal video personal. Ma bucur ca pentru aceasta piesa i-am avut alaturi pe Peter Pop si Shift.", declara Speak despre clipul piesei „Zile si zile".

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!