swipe

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

O jurnalistă desăvârșită

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. A debutat în televiziune în urmă cu peste 20 de ani, iar de-a lungul timpului și-a construit o carieră de succes, iar profesionalismul și devotamentul pentru meserie o recomandă. În prezent moderează emisiunea "Teo Show" difuzată la Kanal D, alături de colegul său, Bursucu', pe numele său real, Adrian Cristea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arăta Sore Mihalache în copilărie. Imagini de colecție

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

Un copil pus pe șotii

Teodora Virginia Trandafir, pe numele său de fată Uță, s-a născut pe data de 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș, tatăl său, Ion Uță, său fiind un renumit medic pediatru și cardiolog, iar mama ei, Elena, o profesoară respectată. Ea a făcut școala generală în orașul natal până în clasa a doua, apoi s-a mutat în Capitală împreună cu familia sa. Vedeta își aduce aminte și acum cu drag de momentele frumoase din copilăria ei, dar și de toate năzbâtiile aferente vârstei pe care le făcea.

"Am multe amintiri frumoase, ca toți copiii. O întâmplare care îmi vine acum în minte s-a petrecut chiar în preajma zilei de 1 iunie. Îmi amintesc că mama m-a îmbrăcat frumos, mi-a pus dres alb și o rochiță extraordinară, ceea ce era destul de neobișnuit pentru zona în care stăteam, un sat destul de sărăcăcios, care avea un singur magazin comunal. Mama a făcut însă greșeala să se întoarcă în casă după poșetă. Eu am profitat de acest moment de neatenție al ei ca să mă urc în vișinul pe care, de altfel, îl știam pe dinafară. Când a strigat mama la mine, am coborât prin 'culisare', ceea ce, evident, a dus la sfâșierea dresului și stricarea relațiilor cu mama, dar și la 'împrietenirea' dintre palma ei și fundul meu", a povestit ea, la Kanal D.

Sursa foto: Imgur

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

Prima interacțiune cu televiziunea

Vedeta a locuit foarte puțin timp în București, apoi s-a mutat în Brăila, unde a terminat Colegiul Național "Nicolae Bălcescu". Ea a povestit că a realizat încă de la o vârstă fragedă că este pasionată de televiziune și era absolut fascinată de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat. Când avea vârsta de opt ani, unchiul său i-a cumpărat un televizor, iar de la acel moment ea nu s-a mai putut dezlipi de emisiunile sale preferate.

"Țin minte că în perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pâslaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea", a dezvăluit prezentatoarea TV, într-un interviu pentru Adevărul.

Sursa foto: Imgur

Citește și: Radu Vâlcan și povestea tristă a copilăriei sale: tatăl lui îi aplica bătăi crunte

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

Își însoțea tatăl în spitale

Având în vedere faptul că tatăl vedetei era un medic renumit din Brăila, ea a copilărit pe holurile spitalelor, printre oameni bolnavi și studiind diferite cazuri din jurul său. Ea mărturisește că a avut o copilărie zbuciumată și că a simțit mereu că nu își găsește locul din cauză că s-a mutat foarte des și că nu reușea să se adapteze în colectivul de la școală sau să își facă prea mulți prieteni.

"Mutatul ăsta haotic m-a lăsat fără sentimentul siguranţei. În momentul în care mă împrietenesc cu cineva, rămân prietenă cu persoana respectivă toată viaţa, fiindcă toată copilăria am suferit din cauza asta. Părinţii mei m-au făcut când erau foarte tineri şi erau complet iresponsabili, m-au mutat tot timpul. Nu doar că-l însoţeam pe tata, eu am locuit foarte mult timp în spitale.

Tata a locuit în spitale din comune şi din punctul ăsta de vedere am avut o copilărie tare zbuciumată, dar extrem de educativă, pentru că am învăţat medicină pe stilul vechi. Nu exista tehnologia de astăzi, dar tata îmi arăta tot timpul ce face, de când eram copil eu am văzut cazuri, cazuistica te salvează din foarte multe situaţii", a mai spus Teo, pentru Adevărul.ro.

Sursa foto: Imgur

Citește și: Uite cum arata Bianca Dragusanu in copilarie. Nu o vei recunoaste!

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

A renunțat la admiterea la Facultatea de Medicină

Inspirată de meseria nobilă a părintelui său, după ce a absolvit liceul, Teo și-a propus să devină și ea medic. S-a pregătit temeinic pentru admiterea la Facultatea de Medicină, însă ulterior a realizat, în urma unui eveniment care a marcat-o teribil, că nu i se potrivește deloc acest domeniu și că vrea să urmeze altă cale. În schimb, ea s-a reorientat către cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția arabă-engleză, la îndemnul tatălui său.

"Nu am mai dat la medicină pentru că tata m-a luat la o vizită şi am auzit un ţipăt cerebral la o fetiţă de câteva luni. Am înţeles, din ce mi-a zis tata ulterior, că dacă are noroc moare. M-am speriat foarte rău, nu am mâncat şi nu am dormit vreo cinci zile.

M-am întâlnit cu tata pe hol, la 5 dimineaţa, eu mă duceam să fur nes de la mama, aflasem unde îl ascundea. Mă întâlnesc cu tata şi el mă întreabă: Până la urmă ce vrei să faci cu viaţa ta?' I-am spus că vreau să mă duc la limbi străine şi tata a zis: Bine, dar te vei duce la o facultate unde să nu râdă toată lumea că ai picat la engleză, vreau să te duci să pici la sârbo-croată, japoneză, chineză, ceva mai complicat, că ne ştie toată lumea în oraş, ne facem de băcănie", a dezvăluit vedeta, pentru Adevărul.ro.

Sursa foto: Imgur

Teo Trandafir, confesiuni emoționante și simpatice despre copilărie. Ce viață!

Iubită de o țară întreagă

A renunțat la visul de a fi medic, în detrimentul unei cariere în jurnalism, o decizie despre care vedeta spunea la un moment dat că o regretă, pentru că ar fi fost un doctor extraordinar. Însă parcursul său impresionant în presa românească este o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur și, poate dacă ar fi ales altfel, nu am mai fi avut niciodată ocazia de a o cunoaște pe Teo, așa cum o știm cu toții de zeci de ani. Prezentatoarea TV s-a dedicat televiziunii de mai bine de 20 de ani și continuă și acum să ne încânte cu stilul său spumos de a prezenta și cu umorul său inconfundabil.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Copilărie de coșmar pentru Demi Moore: vândută de propria mamă și violată de un bărbat, la numai 15 ani

‹ Vezi si