swipe

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Brittany Murphy

Viața sa a fost scurtă, din păcate, în urmă cu mai bine de un deceniu fiind răpusă de o pneumonie puternică. Avea 32 de ani când și-a dat ultima suflare, în ziua de 20 decembrie 2009, iar soțul ei a urmat-o câteva luni mai târziu. Simon Monjack a murit în ziua de 23 mai 2010, la vârsta de 40 de ani, având același diagnostic ca al soției sale.

Vezi și: Teoria conspiratiei: Brittany Murphy a murit otravita de o organizatie secreta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Aaliyah

Cântăreața R&B Aaliyah avea doar 22 de ani atunci când a murit într-un accident de avion produs în Bahamas. Se întorcea acasă, după filmarea unui videoclip. Aeronava s-a prăbușit și au decedat toate cele nouă persoane care se aflau la bordul său. Ulterior, s-a descoperit faptul că pilotul consumase substanțe interzise și alcool, dar și că nu era calificat pentru a pilota avionul. Tragedia s-a petrecut în ziua de 25 august 2001.

Află și ce s-a întâmplat cu R. Kelly, cântărețul care s-a căsătorit cu Aaliyah, când ea avea doar 15 ani, iar el 27.

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Prințesa Diana

Prințesa Diana nu a reușit să se bucure prea mult de viață alături de iubitul ei, Dodi Fayed. În data de 31 august 1997, amândoi își dădeau ultima suflare după ce au fost implicați într-un accident teribil de mașină. „Prințesa inimilor”, după cum era supranumită, și partenerul ei se aflau în tunelul Alma din Paris și încercau să scape de paparazzi.

Din păcate, șoferul, al cărui nume era Henri Paul, a pierdut controlul autoturismului și, ulterior, s-a produs marea tragedie. Inițial, Dodi Fayed, a fost găsit fără suflare, iar Prințesa Diana a decedat câteva ore mai târziu, la spital. El avea 42 de ani, iar ea 36.

Vezi și: Lucruri despre Prințesa Diana pe care toată lumea le crede, dar nu sunt adevărate

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Luke Perry

Îndrăgitul actor din "Beverly Hills, 90210", Luke Perry, a murit în mod neașteptat în urma unui atac cerebral la vârsta de 52 de ani, în 2019. El a avut doi copii cu Rachel Sharp, Jack Perry și Sophie Perry.

Vezi și: Blestemul "Beverly Hills 90210": ce actori din distribuție nu mai sunt în viață

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ Luke Perry Fanpage ❤️ (@lukeperrydaily)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Robin Williams

După o lungă perioadă în care s-a luptat, în tăcere, cu o depresie severă, dar și cu boala rară, incurabilă, demența cu corp Lewy, Robin Williams a hotărât să își pună capăt zilelor. Actorul s-a sinucis în ziua de 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani, lăsând în urma sa multă confuzie și durere. A avut trei copii: fiii Cody și Zachary Williams și fiica Zelda Williams, iar ultima sa soție, Susan Schneider, i-a stat aproape până-n ultimul moment al vieții.

Citește și: Agonia ultimelor zile pe pământ ale lui Robin Williams

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Williams (@robinwilliams)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Paul Walker

Starul din "Fast and Furious", Paul Walker, avea doar 40 de ani atunci când a murit într-un accident de mașină, în ziua de 30 noiembrie 2013. Tot atunci a decedat și șoferul său, Roger Rodas. Autoturismul s-a izbit de un copac și a luat foc.

Actorul american a avut o fiică cu iubita sa din tinerețe, Rebecca Soteros. El nu s-a simțit pregătit să-și înceapă viața de familie atunci când a aflat că va deveni tată, așa că a stat departe de micuța sa până când ea a împlinit 13 ani. Meadow Walker are acum 23 de ani și este model. Ea ar fi luat micul-dejun cu tatăl ei chiar cu scurt timp înainte ca el să moară, în aceeași zi.

Vezi și: Fiica lui Paul Walker da in judecata compania Porsche! Actorul a murit ars de viu?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Elvis Presley

După 42 de ani în care și-a purtat talentele pe acest Pământ, adoratul Elvis Presley a fost găsit decedat, la Graceland, conacul său din Memphis, de către prietena sa Ginger Alden, în ziua de 16 august 1977.

Cauza morții a fost un stop cardiac, însă este foarte cunoscut faptul că artistul abuza de droguri și medicamente. Toate aceste obiceiuri adunate i-au adus, treptat, sfârșitul. El a lăsat în urma sa o fiică, pe Lisa Marie Presley, care i-a moștenit talentul muzical.

Vezi și: Elvis a fost presat să se căsătorească cu Priscilla. Adevărat sau mit?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Whitney Houston

Legendara cântăreață Whitney Houston a avut parte de o moarte tragică. A fost găsită decedată, în cadă, la Beverly Hilton din Los Angeles. Teribilul eveniment a avut loc în data de 11 februarie 2012, iar artista avea doar 48 de ani. Aceasta a murit accidental, prin înnec, dar bolile de inimă de care suferea și consumul de substanțe nepermise au avut un cuvânt important de spus în acest sens.

Whitney Houston a avut o fiică, pe Bobbi Kristina Brown, alături de cântărețul american Bobby Brown. Ea a fost găsită inconștientă în cadă, în locuința sa din Georgia, la trei ani după moartea mamei sale, în anul 2015. Ulterior, fost transferată la spital și plasată în comă indusă, dar a decedat șase luni mai târziu, la doar 22 de ani. Tragedia s-a întâmplat în ziua de 26 iulie 2016.

Vezi și: Abia acum s-a aflat! Whitney Houston, dezvăluiri îngrozitoare: „Am fost abuzată în copilărie de o femeie din familia mea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobbi Kristina Brown (@bobbikristinabrown_)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

Heath Ledger

Actorul Heath Ledger, cunoscut pentru interpretarea din "10 Things I Hate About You" și "A Knight's Tale", avea doar 28 de ani când a murit, accidental, de supradoză, în apartamentul său din SoHo. Tragicul eveniment a avut loc în data de 22 ianuarie 2008.

El a avut o fiică, pe Matilda, alături de Michelle Williams, care i-a fost soție între 2004 și 2007.

Citește și: Îi seamănă leit regretatului ei tată. Cât de mare a crescut Matilda, fiica lui Heath Ledger

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Babies (@_celeb_babies_kids)

Vedete care s-au stins din viață mult prea devreme

John Lennon

Legendarul solist al trupei Beatles, John Lennon, a fost asasinat la vârsta de 40 de ani, în New York, în data de 8 decembrie 1980. Un fan al trupei, Mark David Chapman, în vârstă de 25 de ani, care avea probleme psihice, l-a împușcat de patru ori în spate.

Artistul britanic a lăsat în urma sa doi copii, pe Sean Lennon și Julian Lennon, dar și pe controversata sa soție, Yoko Ono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🅼🅸🆂🆂 🅵🅾🅶🅶 (@1soulforjohnandyoko)

Vezi și: Departe de a fi cuplul perfect. Detalii surprinzătoare despre povestea de dragoste dintre John Lennon și Yoko Ono

‹ Vezi si