Șapte situații în care Prințul William și Kate Middleton au încălcat protocolul de la Casa Regală

Luni, 31.10.2016
de Alexa Galgau

Îți vine să crezi sau nu, au trecut deja cinci ani de când am avut parte, în realitate, de o poveste în care o fată de rând s-a căsătorit cu un prinț, redându-ne speranța în dragoste. Căsătoria dintre Kate Middleton și Prințul William a marcat începutul unei vieți cu totul noi pentru Kate și o abatere de la vechile obiceiuri, demonstrându-ne că până și Casa Regală nu se poate opune schimbărilor de mentalitate prin care trece omenirea. 

De atunci, deși tradițiile nu au fost uitate, ele au fost uneori ușor ocolite sau puțin modificate de acest cuplu adorabil, care se dovedește a fi „rebel” într-un mod cât se poate de inofensiv și plăcut. Iată cum au încălcat Kate și Prințul William protocoalele de la Casa Regală!

Kate și Prințul William: rebelii de la Casa Regală

Nu știm dacă cei doi îndrăgostiți au primit mustrări de la Regină, însă din partea fanilor lor au primit numai laude și încurajări pentru faptul că reprezintă un nou suflu în Casa Regală! Kate și Prințul William știu exact cum să fie ușor rebeli, pentru a-și putea trăi viața și așa cum vor ei, nu doar după regulile stricte impuse de statutul lor. 

Iată situațiile în care cei doi nu au respectat protocoalele de la Casa Regală:

1. Nu locuiesc în Londra: desigur că au un apartament în Palatul Kensington, dar locul pe care îl numesc „acasă” este în cu totul altă parte. Mai exact, este vorba despre Amber Hall, în Norfolk. Kate și Prințul William și-au dorit o viață liniștită, mai departe de forfota Londrei, pentru a se putea bucura chiar și de lucruri mărunte, precum mersul la supermarket fără ca o avalanșă de curioși să se „năpustească” spre ei. 

2. Nu participă la toate evenimentele: una dintre ocupațiile principale ale membrilor Casei Regale este de a călători și de a-și face apariția la diverse evenimente importante. În mod normal, Kate și Prințul William ar trebui să participe la circa 500 de evenimente anual, dar nu ajung nici pe departe la acest număr, spre deosebire de Prințul Charles și Camilla sau de Prințul Philip și Prințesa Anne. Totuși nu este vorba despre faptul că sunt leneși, ci pur și simplu despre dorința lor de a duce o viață normală. Prințul William lucrează în ture de 10 ore, ca pilot!

3. Poartă aceleași haine de mai multe ori: ceea ce pentru noi, muritorii de rând, este ceva perfect normal, pentru membrii Casei Regale nu este deloc astfel; pentru că au fonduri nelimitate, ei nu poartă aceleași haine de mai multe ori. În cazul lui Kate, de exemplu, papparazi au surprins mai multe momente în care a purtat același sacou sau aceleași încălțări, ceea ce ne dovedește încă o dată că acest cuplu regal trăiește cu picioarele pe pământ.

4. Își cresc singuri copiii: poate și pentru că Prințul William a fost crescut mai mult de mama lui, Prințesa Diana, decât de bone, el și Kate au decis să procedeze în aceeași manieră și cu copiii lor și să nu îi țină departe de lume (și de părinți), în grija bonelor, în timp ce ei ar fi fost prea ocupați cu activitățile impuse de Casa Regală. Kate a angajat o bonă, dar este genul de mamă care se implică total în creșterea copiilor ei, ceea ce este admirabil. 

5S-au cunoscut în facultate: este o situație cu totul specială la Casa Regală, pentru că nu a avut loc acel proces lung de „curtare” și nici aranjamentele obișnuite în această situație. Kate și Prințul William s-au cunoscut în facultate și au fost prieteni mai întâi. Au mâncat pizza și au băut bere în pub-uri, exact cum fac toți ceilalți tineri. Iată că prietenia a devenit iubire, exact cum se întâmplă în filme. 

6. Kate ar fi prima regină din clasa muncitoare: dacă va fi încoronată cândva, Kate va face, într-adevăr, istorie, pentru că este prima oară când un prinț din familia regală alege o soție din afara nobilimii. Camilla a fost vocea cea mai vehementă împotriva lui Kate, acuzând-o că este o profitoare. Poate că acum, când cei doi au o familie perfectă și par tot mai fericiți, și-a mai schimbat părerea. 

7. Își arată afecțiunea în public: în general, membrii Casei Regale sunt incredibil de reci și nu o să-i vezi niciodată pe Prințul Philip și pe Regină îmbrățișându-se sau chiar atingându-se în public. Însă, în cazul lui Kate și al lui William, lucrurile stau cu totul altfel: cei doi nu se sfiesc să se ia în brațe uneori, însă fără a-și pierde din demnitate. Ceea ce ne place și mai mult la ei este faptul că este evident că se plac și se iubesc!

Kate și Prințul William poate că nu țin cont foarte mult de protocolul de la Casa Regală, dar pentru noi nu are importanță. Dimpotrivă, ne arată că sunt ca și noi în multe feluri, chiar dacă viața lor e un basm.

Să fie acesta motivul pentru care Kate Middleton și Regina Angliei sunt din nou la cuțite?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. 10 citate despre căsătorie care te vor impresiona (157 vizite)
  1. 10 citate despre căsătorie care te vor impresiona (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!