swipe

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Iubita obsesivă

Dacă ai auzit de Smeagol din Lord of the Rings, atunci știi că este recunoscut pentru replica „My preciousssssss”. Ca și Smeagol, unele femei devin obsedate de iubiții lor și încearcă din ce în ce mai mult să le controleze viața. Aceste femei, care au nevoie de bărbați permanent, par destul de inocente la început, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu cel drag, ca să îl cunoască mai bine, și sunt chiar drăguțe atunci când îi spun că le-a fost dor de el (deși au stat separați doar două ore).

Însă gesturile vor evolua destul de rapid, iar mesajele cu „unde ești?” și „de ce nu răspunzi la telefon?” vor deveni frecvente. De cele mai multe ori, aceste femei nu au prietene, și tocmai acest fapt face din bărbatul iubit centrul universului. Orice relație sănătoasă presupune petrecerea unui timp departe de persoana iubită. Dacă și tu faci parte din această categorie, încearcă să îți schimbi comportamentul, pentru că iubitul tău va ceda mai devreme decât crezi.

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Prințesa

Prințesa este tipul de femeie care are nevoie de bărbați doar pentru a se afirma în societate. Iubitul ei trebuie să fie stabil financiar, să o răsfețe cu cele mai scumpe cadouri și excursii, dar și să o scoată în cele mai luxoase localuri. Prințesa simte o nevoie constantă de a fi în centrul atenției și în cele mai multe cazuri postează pe Instagram cadoul pe care tocmai l-a primit, înainte de a-i mulțumi perechii sale pentru gestul frumos.

O astfel de femeie este destul de superficială, iar atunci când va observa că perechea ei s-a îngrășat câteva kilograme, va începe să caute pe altcineva. Bărbatul de lângă ea trebuie să fie varianta ei masculină: aranjată, îmbrăcată după ultima modă, cu un aspect plăcut și un corp tonifiat. Dacă jumătatea sa nu va reuși să se mențină la standardele ei, atunci va fi înlocuit imediat.

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Nimfomana

Motivul pentru care nimfomana tânjește după bărbați este destul de simplu: satisfacția. Nimfomana este o femeie care are permanent nevoie de sex, deoarece doar așa își poate îndeplini nevoile. La baza lor nu stau neapărat dorințele carnale, cât mai degrabă cele de natură psihologică.

De cele mai multe ori, această femeie are nevoie de bărbați pentru a-și vindeca rănile din copilărie. Abuzurile sexuale sunt principalele cauze pentru care nimfomana tânjește constant după contactul fizic, dar și anumite probleme psihice, care sunt destul de greu de depistat.

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Femeia de casă

Unele femei se căsătoresc mai devreme, altele mai târziu. În prima categorie intră și femeia de casă, care se simte împlinită emoțional doar alături de bărbat și copii. De aceea, ea devine mamă la o vârstă destul de fragedă și își asumă mari responsabilități (job, întreținerea casei, rate, copii), în timp ce majoritatea femeilor de vârsta ei petrec în club până dimineața.

Femeia de casă are nevoie de un bărbat deoarece pune un mare accent pe tradiție. Ea copiază exemplul mamei și al bunicii sale, în care femeia trebuie să își îndeplinească, în primul rând, rolul de mamă și de soție. De aceea, cariera nu este atât de importantă, iar bărbatul aduce banii în casă.

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Femeia neajutorată

Cu siguranță cunoști și tu o astfel de femeie, care are nevoie de un bărbat la tot pasul. Deoarece este stângace în treburile gospodărești, chiar și schimbatul becului i se pare o treabă complicată, aproape la fel de grea ca fizica cuantică.

În cazul ei, bărbatul face majoritatea treburilor din casă, de la curățenie și mici reparații, până la gătit și creșterea copiilor. De aceea, această femeie își va alege strategic viitorul soț, de cele mai multe ori o persoană calmă și calculată, care să o iubească la nebunie și să îi facă mereu pe plac.

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Visătoarea

Visătoarea crede cu tărie în dragostea adevărată și nimic nu îi stă în cale în descoperirea iubirii veșnice, nici măcar nenumăratele relații eșuate. Ea devine victima majorității bărbaților în căutare de aventuri. Deși suferă mult atunci când cineva o trădează, uită complet de fosta iubire atunci când apare la orizont un alt potențial candidat.

Această femeie are nevoie mereu de un bărbat, deși de cele mai multe ori o auzi spunând că nu mai vrea să se îndrăgostească niciodată și că o să rămână singură de acum înainte. Deși intențiile sale sunt mai mult decât nobile, nu va mai tânji după fiecare bărbat și își va găsi dragostea adevărată doar atunci când va învăța să fie mai selectivă.

‹ Vezi si