6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

În această lume, există două mari categorii de femei: femeile independente și femeile care au nevoie de bărbați. Primele se axează mai mult pe propriul confort, pe succesul profesional, dar și pe libertate. Se bazează doar pe ele însele, iar iubirea este un aspect opțional, de care se pot lipsi de cele mai multe ori.

A doua categorie se dovedește ceva mai complicată, deoarece pot exista mai multe motive pentru care o femeie vrea un bărbat. Nevoile carnale și cele psihologice, dar uneori și interesele financiare se numără printre motivele pentru care reprezentantele sexului frumos tânjesc după bărbați. De asemenea, respectarea tradițiilor și anumite valori moștenite din familie pot fi o explicație la fel de bună. În această categorie intră 6 tipuri de femei care au nevoie de bărbați, despre care vei afla în galeria de mai sus!

Iubita obsesivă

Iubita obsesivă

Dacă ai auzit de Smeagol din Lord of the Rings, atunci știi că este recunoscut pentru replica „My preciousssssss”. Ca și Smeagol, unele femei devin obsedate de iubiții lor și încearcă din ce în ce mai mult să le controleze viața. Aceste femei, care au nevoie de bărbați permanent, par destul de inocente la început, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu cel drag, ca să îl cunoască mai bine, și sunt chiar drăguțe atunci când îi spun că le-a fost dor de el (deși au stat separați doar două ore).

Însă gesturile vor evolua destul de rapid, iar mesajele cu „unde ești?” și „de ce nu răspunzi la telefon?” vor deveni frecvente. De cele mai multe ori, aceste femei nu au prietene, și tocmai acest fapt face din bărbatul iubit centrul universului. Orice relație sănătoasă presupune petrecerea unui timp departe de persoana iubită. Dacă și tu faci parte din această categorie, încearcă să îți schimbi comportamentul, pentru că iubitul tău va ceda mai devreme decât crezi.

Prințesa

Prințesa

Prințesa este tipul de femeie care are nevoie de bărbați doar pentru a se afirma în societate. Iubitul ei trebuie să fie stabil financiar, să o răsfețe cu cele mai scumpe cadouri și excursii, dar și să o scoată în cele mai luxoase localuri. Prințesa simte o nevoie constantă de a fi în centrul atenției și în cele mai multe cazuri postează pe Instagram cadoul pe care tocmai l-a primit, înainte de a-i mulțumi perechii sale pentru gestul frumos.

O astfel de femeie este destul de superficială, iar atunci când va observa că perechea ei s-a îngrășat câteva kilograme, va începe să caute pe altcineva. Bărbatul de lângă ea trebuie să fie varianta ei masculină: aranjată, îmbrăcată după ultima modă, cu un aspect plăcut și un corp tonifiat. Dacă jumătatea sa nu va reuși să se mențină la standardele ei, atunci va fi înlocuit imediat.

Nimfomana

Nimfomana

Motivul pentru care nimfomana tânjește după bărbați este destul de simplu: satisfacția. Nimfomana este o femeie care are permanent nevoie de sex, deoarece doar așa își poate îndeplini nevoile. La baza lor nu stau neapărat dorințele carnale, cât mai degrabă cele de natură psihologică.

De cele mai multe ori, această femeie are nevoie de bărbați pentru a-și vindeca rănile din copilărie. Abuzurile sexuale sunt principalele cauze pentru care nimfomana tânjește constant după contactul fizic, dar și anumite probleme psihice, care sunt destul de greu de depistat.

Femeia de casă

Femeia de casă

Unele femei se căsătoresc mai devreme, altele mai târziu. În prima categorie intră și femeia de casă, care se simte împlinită emoțional doar alături de bărbat și copii. De aceea, ea devine mamă la o vârstă destul de fragedă și își asumă mari responsabilități (job, întreținerea casei, rate, copii), în timp ce majoritatea femeilor de vârsta ei petrec în club până dimineața.

Femeia de casă are nevoie de un bărbat deoarece pune un mare accent pe tradiție. Ea copiază exemplul mamei și al bunicii sale, în care femeia trebuie să își îndeplinească, în primul rând, rolul de mamă și de soție. De aceea, cariera nu este atât de importantă, iar bărbatul aduce banii în casă.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Patru tipuri de bărbați care nu te vor trata niciodată cu seriozitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.