Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

6 tipuri de femei care tânjesc după bărbați

Mihaela Onofrei
Iubita obsesivă

Iubita obsesivă

Dacă ai auzit de Smeagol din Lord of the Rings, atunci știi că este recunoscut pentru replica „My preciousssssss”. Ca și Smeagol, unele femei devin obsedate de iubiții lor și încearcă din ce în ce mai mult să le controleze viața. Aceste femei, care au nevoie de bărbați permanent, par destul de inocente la început, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu cel drag, ca să îl cunoască mai bine, și sunt chiar drăguțe atunci când îi spun că le-a fost dor de el (deși au stat separați doar două ore).

Însă gesturile vor evolua destul de rapid, iar mesajele cu „unde ești?” și „de ce nu răspunzi la telefon?” vor deveni frecvente. De cele mai multe ori, aceste femei nu au prietene, și tocmai acest fapt face din bărbatul iubit centrul universului. Orice relație sănătoasă presupune petrecerea unui timp departe de persoana iubită. Dacă și tu faci parte din această categorie, încearcă să îți schimbi comportamentul, pentru că iubitul tău va ceda mai devreme decât crezi.

În această lume, există două mari categorii de femei: femeile independente și femeile care au nevoie de bărbați. Primele se axează mai mult pe propriul confort, pe succesul profesional, dar și pe libertate. Se bazează doar pe ele însele, iar iubirea este un aspect opțional, de care se pot lipsi de cele mai multe ori.

A doua categorie se dovedește ceva mai complicată, deoarece pot exista mai multe motive pentru care o femeie vrea un bărbat. Nevoile carnale și cele psihologice, dar uneori și interesele financiare se numără printre motivele pentru care reprezentantele sexului frumos tânjesc după bărbați. De asemenea, respectarea tradițiilor și anumite valori moștenite din familie pot fi o explicație la fel de bună. În această categorie intră 6 tipuri de femei care au nevoie de bărbați, despre care vei afla în galeria de mai sus!

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!