swipe
↓ citeste mai jos ↓
Te iubesc, dar nu vreau să te ascult acum Te iubesc, dar nu vreau să te ascult acum
1 / 8
Cred că prietena/verișoara ta arată bine Cred că prietena/verișoara ta arată bine
2 / 8
Mi-ar plăcea să facem mai mult/puțin sex Mi-ar plăcea să facem mai mult/puțin sex
3 / 8
De ce nu am știut asta despre ea până acum? De ce nu am știut asta despre ea până acum?
4 / 8
Nu vreau să știu despre problemele tale din trecut Nu vreau să știu despre problemele tale din trecut
5 / 8
Mi-ar plăcea să ai mai multă grijă de corpul tău/de modul în care arăți Mi-ar plăcea să ai mai multă grijă de corpul tău/de modul în care arăți
6 / 8
Nu mai știu ce sentimente am în acest moment pentru tine Nu mai știu ce sentimente am în acest moment pentru tine
7 / 8
Am nevoie de puțin timp singur Am nevoie de puțin timp singur
8 / 8

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Te iubesc, dar nu vreau să te ascult acum

Partenerul tău se poate gândi la altceva sau poate încerca să facă față „debitului” tău verbal fără a se plictisi atunci când îi spui o poveste lungă. Deși poate părea interesat să te asculte, se vede pe fața lui că nu îi pasă și că vrea doar să aibă parte de puțină pace și liniște.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Cred că prietena/verișoara ta arată bine

Dacă ești genul de femeie geloasă care nici măcar nu suportă gândul că altcineva se poate uita la perechea ta, atunci este foarte probabil ca partenerul tău să nu îți spună că i se pare că prietena sau verișoara ta arată foarte bine. Acest lucru nu înseamnă că are fantezii cu aceasta, ci doar că este sincer în această privință.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Mi-ar plăcea să facem mai mult/puțin sex

Deși ai crede pe moment că acest lucru nu se va întâmpla și cu voi, orice relație trece prin astfel de momente. Acest lucru nu înseamnă că nu mai sunteți atrași unul de celălalt sau că nu vă mai iubiți. Trebuie doar să știi care sunt nevoile celui drag și să îți dai seama când nu are o stare prea grozavă. Trebuie să vorbești deschis despre acest aspect cu perechea ta și să îi spui ce îți dorești.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

De ce nu am știut asta despre ea până acum?

Poate fi vorba despre un lucru nesemnificativ pe care l-ai menționat într-o discuție sau despre o trăsătură de caracter pe care nu a remarcat-o până acum. Partenerul tău se poate întreba cum de a ratat acest lucru până în acest moment, ceea ce poate fi uneori reciproc. Totuși, acesta nu îți va spune niciodată, deoarece nu vrea să te supere.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Nu vreau să știu despre problemele tale din trecut

În orice relație, există momente în care ne întrebăm de ce perechea noastră reacționează într-un anumit mod sau de ce nu are nicio reacție. Poate că ai avut o copilărie grea sau poate fostul este de vină. Iubitul tău vrea să fie cu tine, nu cu trecutul tău, și de aceea ar trebui să lași toate aceste lucruri în spate.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Mi-ar plăcea să ai mai multă grijă de corpul tău/de modul în care arăți

Persoanele care sunt într-o relație de mulți ani vorbesc des despre ce trebuie să faci pentru a menține flacăra pasiunii aprinsă. Deși partenerul tău se gândește la aceste lucruri, este foarte probabil să nu ți le spună. Iubitului tău i-ar plăcea să te îmbraci la fel de frumos ca la primele întâlniri sau să nu mai fii atât de stresată și să te relaxezi mai mult.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Nu mai știu ce sentimente am în acest moment pentru tine

„În acest moment” sunt cuvintele-cheie în cazul acestei situații. Deși ați promis să fiți împreună la bine și la rău, partenerul tău mai poate avea îndoieli în privința relației din când în când. Poate că de vină este cearta pe care tocmai ați avut-o sau comportamentul bizar pe care ai început să îl ai de la o vreme. Acest lucru temporar este perfect normal în cazul unei relații de durată.

8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Am nevoie de puțin timp singur

Este firesc să petreceți timp separat. Nu doar femeile au nevoie de timp pentru ele, ci și bărbații. Orice bărbat vrea să fie singur pentru a reflecta asupra gândurilor și sentimentelor lui. Deși nu îți va spune acest lucru în față de fiecare dată, fii sigur că se gândește la asta. Lasă-l să își petreacă timp cu prietenii și familia.