8 lucruri la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Orice relație reușită se bazează pe comunicare. Trebuie să îi spui partenerului tău tot ce îți trece prin minte, dar și cum te simți în privința anumitor lucruri. Trebuie să vorbești despre sentimentele tale și să îi arăți apoi că nu sunt doar vorbe în vânt.

Totuși, uneori nu spunem tot ce gândim, iar acest lucru creează bariere între noi și partenerului nostru. Deși te poți simți vinovată că ai făcut acest lucru, se pare că nu ești singura. Și bărbații apelează la această tactică ori de câte ori este nevoie și preferă să îți ascundă anumite aspecte. Ești curioasă care sunt lucrurile la care partenerul tău se gândește, dar nu îți spune? Află din galeria de mai sus!

Te iubesc, dar nu vreau să te ascult acum

Te iubesc, dar nu vreau să te ascult acum

Partenerul tău se poate gândi la altceva sau poate încerca să facă față „debitului” tău verbal fără a se plictisi atunci când îi spui o poveste lungă. Deși poate părea interesat să te asculte, se vede pe fața lui că nu îi pasă și că vrea doar să aibă parte de puțină pace și liniște.

Cred că prietena/verișoara ta arată bine

Cred că prietena/verișoara ta arată bine

Dacă ești genul de femeie geloasă care nici măcar nu suportă gândul că altcineva se poate uita la perechea ta, atunci este foarte probabil ca partenerul tău să nu îți spună că i se pare că prietena sau verișoara ta arată foarte bine. Acest lucru nu înseamnă că are fantezii cu aceasta, ci doar că este sincer în această privință.

Mi-ar plăcea să facem mai mult/puțin sex

Mi-ar plăcea să facem mai mult/puțin sex

Deși ai crede pe moment că acest lucru nu se va întâmpla și cu voi, orice relație trece prin astfel de momente. Acest lucru nu înseamnă că nu mai sunteți atrași unul de celălalt sau că nu vă mai iubiți. Trebuie doar să știi care sunt nevoile celui drag și să îți dai seama când nu are o stare prea grozavă. Trebuie să vorbești deschis despre acest aspect cu perechea ta și să îi spui ce îți dorești.

De ce nu am știut asta despre ea până acum?

De ce nu am știut asta despre ea până acum?

Poate fi vorba despre un lucru nesemnificativ pe care l-ai menționat într-o discuție sau despre o trăsătură de caracter pe care nu a remarcat-o până acum. Partenerul tău se poate întreba cum de a ratat acest lucru până în acest moment, ceea ce poate fi uneori reciproc. Totuși, acesta nu îți va spune niciodată, deoarece nu vrea să te supere.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator Șase lucruri romantice pe care le poți face, după ce ai relații intime, cu partenerul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.