swipe
↓ citeste mai jos ↓
Asociezi piese statment Asociezi piese statment
1 / 5
Porţi un palton lung cu botine Chelsea Porţi un palton lung cu botine Chelsea
2 / 5
Combini un palton oversized cu botine cu talpă plată Combini un palton oversized cu botine cu talpă plată
3 / 5
Adopţi un look vulgar Adopţi un look vulgar
4 / 5
Porţi piese colorate cu detalii glam Porţi piese colorate cu detalii glam
5 / 5

Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Asociezi piese statment

Botinele şi paltonul sunt principalele elemente care sar în ochii privitorului. Tocmai de aceea, este bine să nu dai dovadă de prea multă toleranţă şi să îţi stabileşti încă de la început piesa-vedetă: dacă vei asocia o haină opulentă de blană şi botine de catifea, efectul va fi acela al unei dive decăzute a anilor '50 de la Hollywood! Vrei totuși ca lookul tău să respecte legile modernităţii!

Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Porţi un palton lung cu botine Chelsea

Între cele două articole principale ale ţinutei tale de iarnă trebuie să existe un oarecare echilibru: paltonul lung, feminin, nu se va simţi ca acasă atunci când e combinat cu o pereche casual de botine Chelsea. Pe lângă faptul că vei părea mult mai scundă (fetele minione ar trebui să se ferească pe cât posibil de această combinaţie), efectul general al lookului tău va fi unul de neglijenţă, de parcă ai fi aruncat pe tine primele articole care ţi-au căzut în mână!

Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Combini un palton oversized cu botine cu talpă plată

Paltonul oversized trebuie purtat cu botine cât mai fine, cu toc, care să contrabalanseze frumos lookul încărcat din partea superioară a outfitului. Mai poţi încerca o combinaţie riscantă, cu pantofi masculini, dar numai dacă ai un fizic de fotomodel. Fereşte-te însă ca de foc de combinaţia de haină de iarnă oversized şi bocanci sau botine cu talpă plată, mai ales dacă eşti de înălţime mică: poate că este o marcă înregistrată a gemenelor Olsen, dar nu toate le putem imita simţul stilistic cu totul aparte.

Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Adopţi un look vulgar

Kim Kardashian este renumită pentru alegerile controversate şi multe fete îi imită stilul, sperând că astfel îi vor obţine şi celebritatea. Noi te sfătuim totuşi să nu optezi pentru combinaţiile îndrăgite de vedetă: paltonul de blană animal print masiv, opulent, botinele cu toc gros şi decolteul adânc nu funcţionează deloc împreună. Păstrează haina de iarnă, dar combină cu stilettos şi cu o maletă cât se poate de cuminte, lăsată la vedere.

Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Porţi piese colorate cu detalii glam

Să presupunem că ai în garderobă un palton colorat în cea mai frumoasă nuanţă şi hotărăşti să îi faci cinste cu o pereche de botine la fel de înflăcărate! Din păcate, în loc să îl onorezi, mai degrabă îl evidenţiezi nepotrivit cu o greşeală stilistică. Paltonul colorat se potriveşte cu accesorii în tonuri neutre sau cu câteva mici accente, imitând culoarea sa (dar ai grijă, pentru că este o alegere riscantă), sub nicio formă cu botinele aurii sau argintii, la modă acum! Această combinaţie le este recomandată doar fetelor cu ani întregi de experienţă în street style (şi statut de vedete îndrăgostite de pericol).