Greşeli pe care le faci când porţi paltonul cu botine

Redactor Andreea Baluteanu

Pe măsura ce vremea se răceşte, combinaţiile de haine groase, pe care le alungăm imediat din minte în miezul iernii, se apropie ameninţător de tare de noi. Dacă este un motiv pentru care să adori iarna (pe lângă peisajele absolut superbe), acela este că ţinutele stylish, alcătuite din paltoane elegante şi botine la modă, se remarcă drept principale candidate.

Bineînţeles, nici această asociere impregnată de rafinament nu este protejată de erorile stilului. Dimpotrivă, pe cât de impresionantă poate fi atunci când e alcătuită cu pricepere în modă, pe atât de ostentativă şi de catastrofală se poate dovedi atunci când hainele sunt aruncate împreună, fără strategie fashion.

Ţi-am pregătit o listă a greşelilor pe care şi vedetele, înarmate cu o armată de stilişti, le comit atunci când poartă paltonul cu botine. Aruncă o privire avizată asupra lor şi fereşte-te de ele!

Descoperă aici şi cum să îţi aranjezi blugii atunci când porţi botine!

Asociezi piese statment Vezi galeria foto » Porţi un palton lung cu botine Chelsea Combini un palton oversized cu botine cu talpă plată

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator 10 greșeli pe care le facem majoritatea și care ne pot strica hainele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.