swipe

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

Rianna avea numai cinci ani când părinții ei s-au despărțit

Rianna Maria Măgeanu a venit pe lume în ziua de 27 decembrie 2003. La cinci ani distanță, Corina Dănilă și Norris Măgeanu anunțau că nu mai formează un cuplu. Deși micuța a rămas doar în grija mamei de când avea numai cinci anișori, aceasta nu a simțit lipsa tatălui, fiindcă Instanța a hotărât că el o poate vizita.

De-a lungul timpului, actrița a făcut tot posibilul pentru a-și ține copilul departe de atenția publică, așa că foarte rar le-a arătat fanilor imagini cu minunea din viața ei. Însă, de fiecare dată când a făcut-o, secțiunea de comentarii de pe Facebook și Instagram s-a umplut instant. Oamenii au reacționat de fiecare dată, arătându-se impresionați de asemănarea dintre ele.

Iată cum sună câteva dintre mesajele primite de Corina Dănilă de la prietenii din mediul virtual:

  • „Ce fată frumoasă ca mama ei”
  • „Superbe și scumpe. Să fiți iubite și fericite, prințeselor!”
  • „Să vă bucurați una de alta mulți ani!”
  • „Corina, ai o domnișoară...”
  • „Amândouă frumoase și delicate.”

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

Fata Corinei Dănilă este superbă la cei 19 ani împliniți

Pe 27 decembrie 2022, vedeta a postat o fotografie impresionantă în mediul online. Prin intermediul acesteia, a dorit să le-o arate urmăritorilor pe Rianna și să îi transmită acesteia o urare din suflet. În imagine se vede cât de bine seamănă cele două și cât de apropiate sunt. Un lucru este cert: arată ca două surori!

„La mulți ani, Rianna mea! ❤️ #totul meu #19ani #mândrădetine #mamășifiică”, este descrierea atașată de Corina Dănilă în dreptul pozei publicate la finalul anului 2022.

Pe Instagram, cele două au strâns peste 2.000 de aprecieri pentru acest instantaneu de colecție, iar aproximativ 100 de persoane i-au urat „La mulți ani!” domnișoarei. Pe Facebook s-au adunat și mai mulți oameni pentru a-i face urări și s-au strâns aproape 2.000 de comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Citește și: Inoke, fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka, a împlinit 20 de ani

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

Corina Dănilă are o relație foarte bună cu fiica ei

Întotdeauna și-a dorit să îi ofere acesteia tot ce-i mai bun și mai frumos. Într-un interviu acordat pentru Tango în 2012 a vorbit deschis despre rolul de mamă și a oferit detalii despre fetița care avea atunci 9 ani.

„Ca orice părinte, îmi doresc să transmit Riannei toate acele valori care stau la baza formării unui om civilizat: respectul față de ceilalți, față de muncă, de adevăr, iubirea de Dumnezeu și de cei apropiați… Îmi doresc să o învăț pe fata mea toate lucrurile bune pe care eu le-am învățat de la părinți și bunici – la care să adaug apoi altele, mai de actualitate. Iar ca rezultat, pot să spun că Rianna este un copil normal, cu personalitate, dar ascultător, care chiar dacă nu a dus lipsă de nimic, nu a ajuns o răsfățată. Cea mai recentă pasiune este, de câtva timp, consola Wii. Are diverse jocuri la care a devenit mare expertă și aproape că este invincibilă. Iar referitor la ultima parte a întrebării tale „maraton”, credința mea este că oamenii devin părinți atunci când Dumnezeu îngăduie acest lucru. Eu Îi mulțumesc pentru Rianna și dacă va dori să-mi mai trimită un astfel de înger, eu îl voi primi cu bucurie.”, spunea la acea vreme.

Touși, Rianna a rămas singurul ei copil, de care este foarte apropiată în prezent.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe.”, declara cu ani în urmă Corina Danilă, potrivit Libertatea pentru Femei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

Actrița își strigă în gura mare iubirea pentru fiica ei

La fiecare ocazie specială, vedeta îi face declarații de iubire fiicei sale. Un astfel de exemplu este mesajul emoționant pe care l-a scris când aceasta a împlinit 18 ani. Iată câte cuvinte de laudă a avut la adresa Riannei:

„Frumusețea ta este deosebită, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă.
Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!”, este mesajul lăsat de Corina Dănilă pe pagina de Instagram când fata a împlinit 18 ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

Vedeta nu i-a interzis tinerei de 19 ani să păstreze legătura cu tatăl ei

Deși copila avea cinci ani în momentul separării părinților, aceștia au știut cum să gestioneze lucrurile. S-au asigurat că Riannei nu îi va lipsi nimic și că va petrece timp suficient cu amândoi. Iată ce a declarat în trecut actrița despre acest subiect delicat din viața lor de familie:

„A fost într-adevăr delicat, numai că am depășit momentul cu bine datorită modului civilizat în care a decurs despărțirea. Copilul nu a fost traumatizat cu declarații acide, scandaluri sau acuze, nu a asistat la așa ceva nici acasă și nici nu a auzit vorbindu-se despre subiect la televizor. De dragul ei, separarea a fost pusă în practică cu multă delicatețe, treptat, iar schimbarea de domiciliu a unuia dintre părinți nu a însemnat ruperea copilului de acesta. Relația Riannei cu tatăl ei a continuat în cei mai buni termeni, petrec împreună cât timp vor și până acum lucrurile au decurs foarte bine.
Rianna este în relații normale cu tatăl ei și petrece cu el cât timp dorește. Este un copil cu doi părinți maturi, civilizați și crește cu siguranță în condiții mult mai bune decât alți copii ai căror părinți locuiesc împreună, dar nu mai formează un cuplu, în adevăratul sens al cuvântului.”, a spus pentru Tango în 2012, la trei ani de la despărțire.

Ce mare și frumoasă a crescut fata Corinei Dănilă. Cum arată tânăra acum

În prezent, Corina Dănilă se axează pe teatru și televiziune

Nu a renunțat definitiv la actorie, ci doar la apariția în seriale. Încă este prezentă pe scena teatrului și, în paralel, prezintă emisiunea „Gala Umorului” difuzată la TVR 2. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

După despărțirea de tatăl copilului, nu a dorit să mai ofere prea multe detalii despre viața ei personală și despre relațiile ulterioare. De fiecare dată când a fost întrebată în cadrul interviurilor, a spus că preferă discreția la acest capitol.

Deși împlinește 51 de ani pe 24 ianuarie 2023, arată la fel de bine ca atunci când filma pentru „Numai iubirea”. Timpul a fost blând cu înfățișarea ei, fiindcă nu a făcut-o să se schimbe absolut deloc.

„Sunt o femeie fericită și bogată. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu! Fericită, pentru că am făcut și fac ceea ce-mi place și ce am iubit cel mai mult în viață. Am vrut nu numai să știu, să descopăr, dar să și fac cu credință și după puterile mele tot ceea ce fac, ca să mă descopăr și să mă mărturisesc dumneavoastră: pe scenă, în film sau la televiziune.
Sunt un om bogat pentru că, în iubirea mea pentru oameni, am întâlnit la rândul meu oameni care au crezut în mine și care, prin truda lor, mi-au fost modele. Sunt un om bogat pentru că cei dragi îmi sunt aproape și pentru că mie îmi este îngăduit să le fiu alături, necondiționat, zi de zi.
Toate acestea sunt averea mea și, vă asigur!, nu este mică deloc… la 50 de ani de viață!”, a scris Corina Dănilă pe Instagram, în ziua în care a împlinit 50 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Citește și: Ce face și cum mai arată Linda Evans astăzi. A fost nevoită să aleagă între carieră și viața de femeie casnică

‹ Vezi si