swipe

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

Meseria o ajută să se mențină în formă

Nu e de mirare că arată atât de bine! Livia Bordea este pasionată de sport și lucrează în domeniu, căci este instructor de kangoo jumps. Își petrece multe ore în sala de sport, iar acesta este secretul ei pentru silueta de invidiat pe care o are.

Interesant este că înainte a avut o meserie ce nu se află deloc pe aceeași lungime de undă. Se pare că a fost stewardesă și a locuit o vreme în Dubai. Dar destinul a împins-o spre dragostea vieții ei, făcând-o să revină în țară.

Este o persoană asumată și adesea își spune opiniile în mediul online. Are chiar și un blog unde scrie confesiuni despre cele mai grele și cele mai frumoase momente din viața ei. În descrierea blogului și-a făcut autodescrierea folosind un citat celebru:

„Eu, eu însămi, sunt făcută în întregime din defecte, cusute laolaltă cu bune intenții.” - Augusten Burroughs

Totul despre Doina Teodoru, superba femeie care i-a pus inima pe jar lui Cătălin Scărlătescu

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

„Mi s-a pus un diagnostic, mi s-au recomandat pastile”

Nu se teme să vorbească în public despre depresia pe care s-a luptat să o învingă în trecut. Are un articol despre acest subiect pe blogul ei, unde a povestit cum se simțea în acele momente cumplite. Iată cuvintele tulburătoare pe care le-a folosit:

„Citeam azi undeva că depresia e atunci când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar creierul vrea să te omoare. Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot să trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineața, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită.

Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta. Dar o să scriu. Pentru cei care cred că dacă zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate ești. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună.

Eu am băut doar cafea și am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce știam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă și încercam, printre lacrimi, să mă adun. Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus un diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram. Și eram în Paradis. Am luptat singură și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am știut eu să procedez.

Nu mă plăcea nimeni și nu plăceam pe nimeni. Încet, încet, și numai eu știu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni și am câștigat alții. Am învățat ca tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă, dar se poate trece peste. Știu. Scriu asta pentru că acum ceva ani nu eram bine deloc. Dar acum sunt.”

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

Dragostea a ajutat-o să învingă depresia

Anul 2012 i-a schimbat viața în bine frumoasei brunete, căci atunci l-a cunoscut pe bărbatul care avea să-i devină soț, prieten, sprijin și confident pentru totdeauna. Tot în mediul online a făcut dezvăluiri despre debutul relației sale, precizând cât de rău se simțea înainte de a-l întâlni pe câștigătorul emisiunii „America Express 2023”.

„18 Mai 2012.
Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El mă știa. Eu l-am intuit. El mă cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând că astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămână bujori. Stăteam într-o garsonieră în Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Găbița. Gala Premiilor Stand-Up'. El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse.

Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce să plec. Și nu vreau…
Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare dată când trebuia să ne vedem. Ca să îl impresionez. Și cinci ani mai târziu... Și nu vreau nici acum să îmi iau rămas bun de la el.”, a scris despre partenerul său.

Livia Bordea a simțit nevoia să le spună prietenilor săi de pe Internet cât de important este soțul ei pentru ea și cât de norocoasă este că l-a întâlnit. Se pare că el a salvat-o din acea prăpastie întunecată numită „depresie”.

„Mi-a schimbat viața, lumea, tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam că e posibil. Am făcut împreună lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când mă iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpără el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!”, a scris ea în 2017 în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Livia Bordea (@livia_bordea)

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a avut motive întemeiate să se îndrăgostească de ea

Și comediantul a vorbit de multe ori despre dragostea pe care i-o poartă partenerei sale și chiar și-a amintit de fiecare dată cu drag de momentul în care a văzut-o pentru prima dată. Iată ce declarații a făcut de-a lungul timpului:

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit. Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?” și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o.”, a povestit vedeta la Antena Stars.

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

S-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale

La doi ani după ce l-a cunoscut pe Cătălin Bordea, a ales să îi spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Cununia religioasă a avut loc în 2019, într-un cadru atipic, în care au fost prezenți doar cei din familie și oamenii foarte apropiați.

Personalitatea puternica a femeii s-a văzut și în alegerea vestimentară pe care a făcut-o în ziua nunții. Nu a avut o ținută clasică de mireasă, ci o rochie potrivită pentru o petrecere în aer liber.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Livia Bordea (@livia_bordea)

Tot evenimentul a fost pus la punct chiar de ea, fiindcă este o femeie care știe ce își dorește și nu renunță până când nu obține rezultate pe măsura așteptărilor.

„Nevastă-mea de șapte luni nu doarme pentru că ea plănuiește totul! Și apoi când pleacă în oraș stă patru ore și când vine o întreb: -ce-ai făcut patru ore?-. Îmi răspunde: -am stabilit furculițele-. Ea chiar plănuiește și am tot respectul pentru această femeie fantastică! Are niște idei dubioase la un moment dat. Am o relație extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinții mei! O să avem 80 de invitați maximum. Nașii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viață! Nu va fi o nuntă chiar tradițională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochițe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia.”, declara Cătălin Bordea în 2019.

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

Nu își dorește copii

După cum a declarat soțul ei, se pare că Livia Bordea nu vrea să devină mamă. Cei doi parteneri au hotărât că nu li se potrivește rolul de părinți și nu au de gând să facă un copil (sau cel puțin nu în viitorul apropiat).

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45.”, a zis Cătălin Bordea.

Se au unul pe altul și se pare că le este suficient. Soția comediantului este fericită și împlinită cu alegerea făcută, așa că își arată cât de des poate recunoștința pentru minunea întâmplată în viața ei.

„Așa, deodată.
Așa, fără avertizare... fără pregătire, dar după ce te-am dorit și cerut toată viața. Nu mă așteptam să te și primesc, de-asta nu mă pregăteam.
Treceam de la o zi la alta, cu zâmbetul pe buze, cu pletele-n vânt, dar cu un gol în suflet. Nu erai tu în lumea mea.
Când te-am cunoscut, îți povesteam că vreau să iubesc cum n-am iubit vreodată, că am nevoie de cineva căruia să ii ofer toată atenția, toată fericirea, toată dragostea... toată EU.
Cine credea pe atunci că tu ai să fii la capătul tuturor eforturilor și dorințelor mele...? Cine credea că tu ai să fii centrul universului unui copil pierdut cu zâmbetul până la urechi...? Cine ar fi zis, în momentul ăla, ca TU ai să fii motivul pentru toată fericirea mea...?
Fără motiv, fără scop... așa deodată... Te iubesc.”, a scris ea pe Instagram în data de 21 mai 2021.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Livia Bordea (@livia_bordea)

Totul despre Fuego și viața lui plină de grele încercări: „Aș da orice ca să-i mai pot asculta sfaturile și să mă pot bucura de prezența lui"

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

Probleme în paradis? Livia Bordea ar fi plecat de acasă!

Se pare că relația dintre Livia și Cătălin Bordea este departe de a fi una perfectă, ba chiar s-ar afla pe punctul de a se destrăma. După întoarcerea comedianului din America Express s-a tot vehiculat în presă că el și frumoasa lui soție au probleme în căsnicie. Recent, un apropiat al celor doi a spus lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre ruptura dintre ei. 

Conform spuselor sale, Livia chiar a plecat de acasă, în ciuda nenumăratelor încercări ale lui Cătălin de a salva iubirea ce-i leagă de atâția ani. 

"Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar, pur și simplu, nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta", a declarat un prieten de-al cuplului. 

Până în acest moment nu există o poziție oficială a vreunuia dintre ei cu privire la situația lor amoroasă, însă Livia Bordea și-a închis pentru moment conturile de pe rețelele de socializare, semn că nu este încă pregătită să iasă în presă sau în online cu vreo declarație. 

Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea

E OFICIAL! Cătălin Bordea și Livia Bordea au semnat actele de divorț

Încă un divorț care a luat prin surprindere România! Este mai limpede ca niciodată că iubirea dintre Cătălin Bordea și frumoasa Livia nu a fost făcută să dureze, aceștia hotărând să o ia pe drumuri separate. 

Zvonurile au circulat în ultima perioadă, dar, aparent, acum au fost confirmate de publicația Cancan.ro, care ar fi intrat în posesia dovezilor că cei doi au divorțat, oficial, la notar. 

Inevitabilul s-a produs și decizia separării de dinainte ca vedeta să plece în competiția "America Express" s-a concretizat, în ciuda încercărilor lui disperate de a-și salva căsnicia. Deși apropiații celor doi au spus că despărțirea nu ar fi avut legătură cu apariția unei a treia persoane, sursa menționată anterior precizează că fosta doamnă Bordea și-ar fi găsit totuși liniștea în brațele altui bărbat. 

Comediantul a postat recent o imagine pe InstaStory care lasă loc de interpretări. Acesta a fotografiat un gel pentru mâini care se numește "Amante" și a ținut să pună și un mesaj cu totul și cu totul special: "Pentru mâini străine..."

Până în acest moment nu există o declarație fermă din partea Liviei sau lui Cătălin Bordea. Rămâne de văzut dacă vor alege să vorbească despre această schimbare majoră din viața lor. 

‹ Vezi si