swipe
↓ citeste mai jos ↓
Nick Carter - atunci Nick Carter - atunci
1 / 10
AJ McLean - atunci AJ McLean - atunci
2 / 10
Howie Dorough - atunci Howie Dorough - atunci
3 / 10
Brian Littrell - atunci Brian Littrell - atunci
4 / 10
Kevin Richardson - atunci Kevin Richardson - atunci
5 / 10
Nick Carter - acum Nick Carter - acum
6 / 10
AJ McLean - acum AJ McLean - acum
7 / 10
Howie Dorough - acum Howie Dorough - acum
8 / 10
Brian Littrell - acum Brian Littrell - acum
9 / 10
Kevin Richardson - acum Kevin Richardson - acum
10 / 10

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Nick Carter - atunci

Nick Carter este cel mai tânăr membru al Backstreet Boys. El alăturat grupului când avea doar 13 ani. Cunoscut sub numele de "față de bebeluș", Nick s-a folosit de atuurile sale fizice și de faptul că avea cea mai bună voce, pentru a deveni solistul grupului. 

Nick Carter a crescut alături de Backstreet Boys și chiar a continuat să lanseze trei dintre propriile sale albume solo, când nu era în turneu cu Backstreet Boys. Oamenii îl mai recunosc și după coafura lui bob, ce i-a devenit semnătură în anii '90.

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

AJ McLean - atunci

AJ McLean era cunoscut ca fiind "băiatul rău" al trupei Backstreet Boys și, de asemenea, el a fost cel care a dat startul trupei. AJ a fost primul membru al grupului care a susținut o audiție perfectă în fața producătorului muzical Lou Pearlman.

Drept urmare, Lou știa că AJ își dorește să facă parte din grup. În plus față de Backstreet Boys, AJ s-a ocupat și un pic de cariera solo, când trupa a fost în pauză. Surprinzător, a ales genurile muzicale country și rock și nu pop.

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Howie Dorough - atunci

Howie Dorough a crescut în Orlando, Florida și nu a fost niciodată străin de lumea spectacolelor. A fost crescut de părinți artiști, cântând și interpretând roluri în mod constant, toată copilăria, ceea ce l-a determinat să-și dorească să se lanseze în muzică. Howie, împreună cu colegii săi de trupă, AJ McLean și Nick Carter, au fost trio-ul fondator al trupei de băieți.

Cei trei au descoperit că reușeau să se armonizeze foarte bine împreună, iar acela a fost momentul în care Backstreet Boys a înflorit, înainte ca Brian Littrell și Kevin Richardson să li se alăture.

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Brian Littrell - atunci

Brian Littrell are o voce care a avut un impact imens asupra trupei Backstreet Boys și i-a diferențiat de alți artiști. A crescut cântând în biserică, într-o familie conservatoare și religioasă, din Lexington, Kentucky.

Brian alăturat trupei Backstreet Boys datorită vărului său, Kevin Richardson, care este unul dintre colegii de trupă ai lui Brian. Când trupa a căutat un al cincilea membru pentru a li se alătura, Kevin știa că îl poate chema pe vărul său Brian, iar el a acceptat pe loc.

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Kevin Richardson - atunci

Kevin Richardson este cel mai în vârstă membru al grupului și, de asemenea, un văr al colegului său de trupă Brian Littrell. Kevin a fost al patrulea membru care a intrat în grup și, datorită lui, s-a alăturat și Brian.

Kevin a crescut, de asemenea, cu muzică în viața sa, și chiar s-a mutat la Orlando pentru a-și începe cariera de artist. A avut o slujbă la Walt Disney World unde a interpretat personaje precum Aladdin și Prințul Eric. A renunțat la job atunci când a aflat de oportunitatea de a se alătura trupei Backstreet Boys.

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Nick Carter - acum

Nick Carter, în prezent în vârstă de 40 de ani, a trecut prin multe de la debutul Backstreet Boys. El a suferit atât de dependență de droguri, cât și de alcool și s-a luptat ani de zile pentru a scăpa, lucru pe care l-a reușit. Nick Carter a avut de asemenea multe probleme cu fratele său mai mic, Aaron Carter.

În urma scandalurilor, Nick Carter a trebuit să obțină un ordin de restricție asupra lui Aaron, deoarece el a amenințat că o va ucide pe soția lui Nick, care atunci, în anul 2019, era însărcinată. Nick trăiește acum o viață fericită alături de soția sa, Lauren, dar și de cei doi copii ai lor.

Sursa foto: Instagram

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

AJ McLean - acum

AJ McLean a trecut prin multe în viața sa din afara trupei Backstreet Boys. Precum colegul lui, Nick Carter, s-a luptat mult timp cu dependența atât de droguri, cât și de alcool și până nu a fost internat la o clinică de dezintoxicare nu a reușit să scape.

De-a lungul anilor, AJ, acum în vârstă de 42 de ani, a fost internat la reabilitare de trei ori, trebuind chiar să amâne turnee și spectacole, astfel încât să poată merge să-și rezolve problemele. Deși în prezent nu se mai droghează și nu mai consumă alcool susține că încă se luptă cu dependența. Familia este cea care îi dă puterea să meargă mai departe. 

Sursa foto: Instagram

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Howie Dorough - acum

Când Backstreet Boys a luat o pauză, Howie Dorough, acum în vârstă de 47 de ani, a lucrat mai mult pe plan solo. De asemenea, el și-a început propria afacere în domeniul imobiliarelor. În anul 2000, Howie a cunoscut-o pe Leigh Anne, care a fost producător executiv pentru Warner Brothers. Cei doi au fost împreună timp de șase ani înainte să-și întemeieze o familie.

Howie Dorough a cerut-o de soție, în cele din urmă, în 2006, iar cei doi s-au căsătorit în anul următor, în 2007. Cuplul are, de asemenea, doi fii împreună.

Sursa foto: Instagram

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Brian Littrell - acum

Încă de debutul în Backstreet Boys, Brian Littrell, în prezent în vârstă de 45 de ani, a trecut prin multe încercări. El a avut o mulțime de probleme de sănătate, în special cu inima, și a trebuit chiar să fie operat pe cord. Brian s-a căsătorit cu soția sa, Leighanne Littrell în anul 2000, iar fiul cuplului Baylee, a venit pe lume doi ani mai târziu, în 2002.

Baylee îi moștenește talentele tatălui său, deoarece încearcă să-și lanseze propria carieră în lumea muzicii, la fel ca Brian. Cu mult ajutor și sprijin din partea tatălui său celebru, și-a lansat propriul album de muzică country.

Sursa foto: Instagram

Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Kevin Richardson - acum

Deși Kevin Richardson, acum în vârstă de 48 de ani, are multe amintiri alături de restul colegilor de trupă din Backstreet Boys, a decis, la un moment dat, că vrea să se îndepărteze de toate. La data de 23 iunie 2006, trupa anunțase că Richardon a părăsit trupa pentru a-și urmări alte interese.

Nu au existat resentimente, iar membrii trupei au declarat chiar că ușa era întotdeauna deschisă pentru ca el să se întoarcă ori de câte ori dorea. Câțiva ani mai târziu, în aprilie 2012, Kevin a decis că vrea să revină la trupă, iar cei cinci s-au reunit oficial tot în aprilie 2012. De asemenea, el este căsătorit, cu Kristin Richardon, încă din anul 2000, iar cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.

Sursa foto: Instagram