Cum arată și ce fac acum Backstreet Boys, la 27 de ani de la debut

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Trupa Backstreet Boys a fost odinioară dintre cele mai populare formații de băieți de pe planetă. Ce fac membrii The Backstreet Boys acum și cum erau atunci? În anii '90, N'Sync nu era singura trupă de băieți care fura inimile fetelor de pretutindeni. De fapt, pe atunci The Backstreet Boys erau pe primul loc. Trupa a fost creația producătorului muzical Lou Pearlman, care a plasat o reclamă într-un ziar din Orlando, în anul 1992, în căutarea de cântăreți amatori pentru a forma trupa, iar acela a fost chiar debutul lor.

După sute de audiții, Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, AJ McLean și Howie Dorough au fost selectați și au devenit astfel The Backstreet Boys, în aprilie 1992. Trupa încă face muzică împreună, de zeci de ani, și nu intenționează să se oprească prea curând. Vezi cât de mult s-au schimbat membri formației și cum arată acum!

Nick Carter - atunci

Nick Carter - atunci

Nick Carter este cel mai tânăr membru al Backstreet Boys. El alăturat grupului când avea doar 13 ani. Cunoscut sub numele de "față de bebeluș", Nick s-a folosit de atuurile sale fizice și de faptul că avea cea mai bună voce, pentru a deveni solistul grupului. 

Nick Carter a crescut alături de Backstreet Boys și chiar a continuat să lanseze trei dintre propriile sale albume solo, când nu era în turneu cu Backstreet Boys. Oamenii îl mai recunosc și după coafura lui bob, ce i-a devenit semnătură în anii '90.

AJ McLean - atunci

AJ McLean - atunci

AJ McLean era cunoscut ca fiind "băiatul rău" al trupei Backstreet Boys și, de asemenea, el a fost cel care a dat startul trupei. AJ a fost primul membru al grupului care a susținut o audiție perfectă în fața producătorului muzical Lou Pearlman.

Drept urmare, Lou știa că AJ își dorește să facă parte din grup. În plus față de Backstreet Boys, AJ s-a ocupat și un pic de cariera solo, când trupa a fost în pauză. Surprinzător, a ales genurile muzicale country și rock și nu pop.

Howie Dorough - atunci

Howie Dorough - atunci

Howie Dorough a crescut în Orlando, Florida și nu a fost niciodată străin de lumea spectacolelor. A fost crescut de părinți artiști, cântând și interpretând roluri în mod constant, toată copilăria, ceea ce l-a determinat să-și dorească să se lanseze în muzică. Howie, împreună cu colegii săi de trupă, AJ McLean și Nick Carter, au fost trio-ul fondator al trupei de băieți.

Cei trei au descoperit că reușeau să se armonizeze foarte bine împreună, iar acela a fost momentul în care Backstreet Boys a înflorit, înainte ca Brian Littrell și Kevin Richardson să li se alăture.

Brian Littrell - atunci

Brian Littrell - atunci

Brian Littrell are o voce care a avut un impact imens asupra trupei Backstreet Boys și i-a diferențiat de alți artiști. A crescut cântând în biserică, într-o familie conservatoare și religioasă, din Lexington, Kentucky.

Brian alăturat trupei Backstreet Boys datorită vărului său, Kevin Richardson, care este unul dintre colegii de trupă ai lui Brian. Când trupa a căutat un al cincilea membru pentru a li se alătura, Kevin știa că îl poate chema pe vărul său Brian, iar el a acceptat pe loc.

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Cum poate arăta fiica lui Marius Tucă, acum trecută de 23 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.