swipe

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

Dragoste cu năbădăi

S-au căsătorit, s-au iubit cu mare patos, iar apoi și-au luat adio unul de la celălalt! Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au uimit publicul larg atunci când au anunțat, în anul 2011, că se separă după aproape 15 ani de mariaj. Nunta celor doi a avut loc în anul 1997, iar mariajul a fost unul plin de suișuri și coborâșuri.

Atunci când a hotărât să se separe de prima sa soție, prezentatorul TV avea mari temeri în legătură cu viața acesteia. La momentul respectiv, femeia nu era stabilă emoțional și nici nu avea un loc de muncă stabil.

Chiar și așa, cu timpul, și-a revenit și a devenit foarte activă pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii săi numeroase fotografii provocatoare și nu uită niciodată să posteze mesaje despre evenimentele importante din viața ei.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum și pentru că am acordul Mihaelei, soția mea. Știu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleți în dulap și de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția mea timp de 13 ani și jumătate. În această clipă, eu și Mihaela suntem separați. Acum două luni, soția mea s-a mutat împreună cu băiețelul nostru, Filip. Ștefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare

În momentul despărțirii, între noi existau mari rezerve de afecțiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educația și creșterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela și niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înșelat încrederea. Pur și simplu, au existat anumite divergențe legate de cadrul vieții de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe același drum”, declara jurnalistul la vremea aceea.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

Lupta pentru copii

Mădălin Ionescu, care a primit premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină în anul 2015, și Mihaela Coșerariu au devenit părinți cât timp au fost împreună. Copiii, Ștefania și Filip, au rămas în grija tatălui lor, chiar dacă mama lor a încercat să lupte pentru custodie deplină. Fosta parteneră a jurnalistului a făcut apel la Tribunalul București, însă a primit doar dreptul la a-și vedea copiii timp de câte ore, în timpul vizitelor stabilite.

Filip Ionescu, fiul lor, are 19 ani și, din păcate, s-a ales cu grave probleme de sănătate încă de mic copil. Băiatul s-a născut perfect normal, însă a luat virusul varicelei la două luni și a fost diagnosticat cu hemipareză. Din această cauză, nu poate vorbi și nu poate face absolut nimic fără ajutorul altei persoane.

„Filip are o hemipareză (n.r – hemipareza rezultă dintr-o leziune de neuron, motor central. Afectează limbajul și dă tulburări senzoriale și cognitive), nu este autist, așa cum s-a scris”, a spus Mădălin Ionescu, în trecut.

Ștefania Ionescu, sora sa cea mare, are 25 de ani și, din fericire, ea este perfect sănătoasă. S-a mutat singură și a terminat o facultate încă de la 22 de ani.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

Mihaela Coșerariu, fericită alături de noul partener

Deși fostul ei soț s-a căsătorit la doar două luni după separarea de ea, Mihaelei Coșerariu i-a luat exact 11 ani să își refacă viața alături de altcineva. Ea a ajuns, din nou, în fața ofițerului de stare civilă, de dată aceasta alături de un cunoscut om de afaceri, Cătălin Șerbănescu.

Ceremonia, despre care nu se cunosc prea multe detalii, a avut loc în Veneția de Sus, o localitate din județul Brașov și s-a încheiat cu o ședință foto de zile mari. La cununie nu au participat decât miri și... cei doi martori. Din păcate, nici măcar copiii din fosta căsnicie a Mihaelei Coșerariu nu au fost prezenți.

De menționat este și faptul că momentul a fost unul de-a dreptul atipic. Mireasa a îmbrăcat o rochiță provocatoare, albă și scurtă, care îi scoate în evidență silueta de invidiat și tatuajele, iar mirele a optat pentru o ținută lejeră, teniși și sacou.

"Monday it’s a nice day for a white wedding" (în traducere "Ziua de luni este ideală pentru o nuntă albă"), este mesajul pe care l-a transmis fosta soție a lui Mădălin Ionescu pe pagina personală de Facebook cu ocazia acestui moment important din viața ei.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

Cum se înțeleg Mihaela Coșerariu și Cristina Șișcanu

După cum era de așteptat, Mihaela Coșerariu și Cristina Șișcanu nu au niciun fel de relație. Actuala soție a lui Mădălin Ionescu nu obișnuiește să vorbească despre prima lui nevastă, însă a menționat deseori că ea i-a încurajat pe copiii jurnalistului să-și clădească o relație cu mama lor biologică. Se pare, totuși, că asta nu s-a întâmplat niciodată.

"Nu știu să definesc relația lui (a lui Filip) cu mama lui biologică. Tot timpul am încurajat relația. Mama a lăsat copiii în grija noastră. Atunci când a fost procesul de divorț, Ștefania a cerut în instanță să stea cu tatăl ei. Eu nu o judec pe mama copiilor, dar nu înțeleg", a mărturisit ea în trecut.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

Mădălin Ionescu și-a refăcut viața la două luni după divorț

Mădălin Ionescu și actuala sa soție, Cristina Șișcanu, tot jurnalistă de profesie, s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, atunci când au început să lucreze împreună în cadrul aceleiași emisiuni TV. La vremea aceea, prezentatorul era căsătorit cu fosta nevastă.

Chiar dacă atracția dintre cei doi era evidentă încă de pe atunci, niciunul nu a făcut un prim pas până când Mădălin Ionescu nu a devenit, în mod oficial, un bărbat singur. Însă, atunci când a anunțat-o pe actuala sa soție că a divorțat de fosta, și-a mărturisit și sentimentele pe care le avea față de ea.

„Pe Mădălin l-am cunoscut la emisiune. Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun. Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc.

Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece. Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a povestit Cristina Șișcanu în trecut.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit! Cu cine și-a refăcut viața

O familie fericită

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au decis să își lege destinele în anul 2011, la doar două luni după ce jurnalistul s-a separat, oficial, de prima sa soție. Cei doi porumbei au adus pe lume unicul lor copil, pe Petra, în urmă cu cinci ani și speră că, la un moment dat, vor deveni, din nou, părinți împreună.

Între timp, se bucură din plin de familia lor extinsă. Chiar dacă fosta concurentă "Bravo, ai stil!" nu este mama biologică a lui Filip și a Ștefaniei, aceasta se înțelege de minune cu copiii soțului ei. Nu face nicio diferență între ei și propria sa fiică și încearcă să-i ajute cu tot ceea ce poate. Nu puține au fost dățile în care a declarat în mediul online sau la televizor că îi iubește enorm de mult.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani… Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri…

Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îți doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate.”, spunea ea anul trecut, chiar în ziua în car Filip Ionescu împlinea 18 ani.

‹ Vezi si