swipe

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

Un trecut controversat

Cu o viață parcă desprinsă din telenovelele în care a jucat până acum, cuceritorul Jorge Salinas se poate lăuda cu un trecut extrem de controversat. Chiar dacă, în prezent, este un familist convins, în urmă cu mai bine de un deceniu se juca, fără nicio grijă, cu inimile unora dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele din lume.

Cu prima sa soție, Fátima Boggio, a fost căsătorit între 1995–2006, însă căsnicia nu a fost deloc fericită... pentru ea. La doar un an după oficializarea mariajului, actorul devenea pentru prima oară tătic, însă nicidecum cu soția sa de atunci, ci cu o altă actriță de telenovele renumită, Adriana Catano.

Timpul a trecut, însă obiceiurile lui Jorge Salinas nu s-au schimbat. În ultimii trei ani din mariajul cu Fátima Boggio, el și-a găsit refugiu în brațele unei alte femei, actrița Andrea Noli, alături de care a adus o fetiță pe lume. Inițial, artistul mexican nu a vrut să-și recunoască nici aventura și nici fiica, chiar dacă a devenit un bărbat liber după nașterea ei.

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

Femeia care i-a schimbat viața

În anul 2008, la doi ani după primul divorț, Jorge Salinas avea să o cunoască pe femeia care, ulterior, i-a devenit a doua soție și i-a schimbat viața pentru totdeauna. Atunci, atât actorul cât și superba Elizabeth Álvarez filmau pentru “Fuego en la sangre” și, colegi de platou fiind, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FUEGO EN LA SANGRE SOUNDTRACKS (@fuego_en_la_sangre_soundtracks)

Un an mai târziu, în 2009, își făceau publică relația, iar în 2011 își jurau iubire veșnică în fața altarului. Ceremonia a fost una spectaculoasă și a avut loc în ziua de 15 octombrie, la Hacienda de San Agustín, din Atlixco, Puebla. Interesant este faptul că artiștii au ales să își unească destinele în locul în care s-au întâlnit pentru prima oară, căci tot acolo au avut loc și filmările pentru telenovela care i-a adus împreună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Alvarez (@cuquitaoficial_)

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

11 ani fericiți de căsnicie

Dacă a fost sau nu "îmblânzit" de actuala sa soție rămâne de văzut, însă Jorge Salinas pare de-a dreptul fericit cu viața sa de acum. El și Elizabeth Álvarez au sărbătorit anul acesta (2022) 11 ani de căsnicie împreună, iar cu ocazia asta frumoasa actriță i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei. Marele eveniment l-au sărbătorit cu mare fast chiar la New York.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Alvarez (@cuquitaoficial_)

“Sărbătorim cea de-a 11-a noastră aniversare, număr plin de spiritualitate, de sensibilitate. Semnifică putere, alianță, indestructibilitate și durabilitate. Nu am nici cea mai mică îndoială că totul a depins de noi pentru ca relația să funcționeze, o iubire adevărată.

Cu efort, răbdare, voință pentru a vrea ca lucrurile să se întâmple, pentru că nimic nu vine de la sine. Totul necesită muncă, disciplină și rezultatul este o căsnicie solidă cu un fundament solid.”, a scris ea pe Instagram, în dreptul câtorva poze din mini-vacanța lor.

“Ca întotdeauna, sărbătorind cu o călătorie. De data aceasta una scurtă la New York. Din cauza muncii nu am putut mai mult, însă ne suntem indispensabili unul celuilalt și continuăm să ne iubim în fiecare zi. Dragostea crește dacă ai grijă de ea și o protejezi. Tu și eu pentru alți 11 ani. Îți mulțumesc pentru cadou. Te iubesc, soțul meu iubit, Jorge Salinas.”, a încheiat ea.

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

Sărutări fierbinți cu alte femei

Cu siguranță că Jorge Salinas este extrem de fericit cu mariajul său, după cum chiar el declară, mai ales pentru că soția sa îl lasă să se... sărute și cu alte femei. Ce bărbat nu și-ar dori asta, până la urmă?

Actorul a mărturisit, în trecut, că nu a fost atât de cuminte precum se crede pe parcursul mariajului său actual și că, bineînțeles, a avut ochi și pentru alte femei. Insistă, totuși, asupra faptului că alcoolul ar fi fost de vină pentru asta.

“Alcoolul te face să faci lucruri pe care nu le dorești, însă dacă femeia ta spune că nu este nicio problemă atunci nu este nicio problemă, nu trebuie făcută o prea mare dramă. Fiecare ființă umană trebuie să fie responsabilă de faptele sale. Fiecare lucru are consecințe pozitive sau negative și trebuie asumate.

Câteodată pozele nu sunt reale, nici videoclipurile, sunt contrafăcute. De altfel, și eu am sărutat persoane care nu au fost perechea mea, nu ar trebui să judecăm atât.”, a povestit el.

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

De șase ori tătic

Și cum s-a iubit cu atât de multe femei, e clar că este și un mândru tătic. Jorge Salinas are exact șase copilași din toate mariajele și relațiile sale de până acum. Cu prima amantă (declarată), Adriana Catano, artistul o are pe Gabriela, născută în 1996, de care este foarte apropiat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriella Cataño-Salinas (@gabriellacatano)

Gemenii Jorge Emilio și Santiago, a căror mamă este Fátima Boggio, s-au născut în anul 2004. Doi ani mai târziu, în ziua de 9 septembrie 2006, a venit pe lume și sora lor vitregă, Valentina, a cărei mămică este Andrea Noli.

Într-un final, în ziua de 2 decembrie 2015, Jorge Salinas a devenit, din nou, tătic alături de soția sa actuală. Cei doi au împreună doi copii, pe gemenii Máxima și León.

“Toți sunt copiii mei, eu sunt unicul tată. Toți copiii au mame diferite, dar eu sunt singurul tată a șase copii. Nu împărtășesc asta cu voi, doar vă spun că am întotdeauna grijă ca toți să fie bine.”, a zis el despre faptul că este tatăl a șase copii.

Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, Jorge Salinas

Nu a vrut să o recunoască pe fiica pe care o are cu Andrea Noli

Chiar dacă acum se poate declara un tătic implicat, starul din "Mi destino eres tú" nu a avut dintotdeauna o relație bună cu toți copiii săi. Pe Valentina Noli, care acum are 16 ani, nu a fost dispus să o recunoască ca fiica sa pentru o lungă perioadă de timp.

La un moment dat, mulțumită soției sale actuale, a fost de acord să o accepte și pe adolescentă și chiar să clădească o relație cu ea. Valentina, care a fost crescută doar de mama sa, s-a transformat deja într-o domnișoară superbă, însă în ciuda faimei ambilor săi părinți, își menține viața personală privată. La momentul actual, tatăl ei face tot posibilul pentru a se apropia de ea și pentru a-și spăla păcatele de altădată.

Despre greșelile pe care le-a făcut în trecut, el a zis că: „Îmi pare rău de foarte multe lucruri pe care le-am făcut în viață (…) trebuie să învățăm din greșeli și să ne iertăm pe noi și pe ceilalți. Nu am neînțelegeri cu niciuna dintre mamele copiilor mei, de altfel, vreau să vă spun că sunt într-o etapă în care încerc să mă iert pe mine însumi și să mă accept cu defectele mele”.

‹ Vezi si