swipe

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Ion Țiriac este un mândru bunic

Ion Țiriac este, înainte de toate, un mândru bunic. Fiul cel mare, cunoscut sub numele de Ion Ion Țiriac, are doi băieți, pe Alexandru (13 ani) și Nicholas (12 ani), din căsătoria cu Ileana Lazariuc (40 ani).

Băieții au apărut de mici în mediul online pentru că Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac, i-au obișnuit cu aparițiile publice. Cei doi părinți au pus de-a lungul timpului poze din vacanță cu micuții, dar cel mai des au apărut pe contul de Instagram al mamei, care imortalizează fiecare ocazie specială pentru comunitatea ei de urmăritori.

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Alexandru și Nicholas adoră să înoate

La câțiva ani distanță, părinții au încercat să repete poza de la plajă în care băieții aveau mâinile ridicate, iar unul dintre ei purta pălărie. În 2018, Alexandru și Nicholas erau deja mai mari și au făcut poza în timp ce săreau cu mâinile în sus și amândoi purtau pălării. De această dată, băieții nu mai erau lângă mare, ci pe marginea unei piscine. 

Tot în anul 2018, pe 1 iunie, Ileana Lazariuc a făcut o urare specială de Ziua Copilului feciorilor ei. Superba mămică le-a transmis „La mulți ani” tururor copiilor și a postat pe Instagram un colaj cu o imagine în care apare alături de ei doi și una din copilăria ei, alături de mama sa, Anastasia Lazariuc.

Cei doi sunt pasionați de înot și de muzică, iar mama lor îi laudă pentru fiecare reușită, postând în mediul online videoclipuri cu ei în timp ce fac ceea ce le place. Fie că sunt la piscină sau la orele de pian, micuții apar pe contul mamei și stârnesc aprecierea și urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Merg deseori în vacanțe cu tatăl lor

La începutul lunii noiembrie 2021, fiul cel mare al lui Ion Țiriac a făcut publică o imagine în care se afla în vacanță cu băieții lui care a luat pe toată lumea prin surprindere. Nepoții lui Ion Țiriac sunt acum niște adolescenți frumoși, care îi aduc fericirea supremă lui Alexandru Țiriac! Alexandru și Nicholas au crescut foarte mult și se vede cu ochiul liber că vor ajunge să-și depășească tatăl. 

„Pot să vă arăt lumea, dar voi dați sens vieții mele”, a scris tatăl băieților la postarea de pe Instagram.

Aceștia au mers împreună într-o vacanță în deșert și s-au fotografiat la apus. Cei trei au stârnit admirația urmăritorilor și au primit zeci de comentarii de aprecieri.

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Părinții au devenit discreți în ceea ce privește viața copiilor lor

Cu toate că Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc nu mai formează un cuplu, cei doi nu vor să îi expună pe copii mai mult decât este cazul. Aceștia postează din ce în ce mai rar fotografii cu adolescenții, semn că au decis să le acorde mai multă intimitate. Cei doi s-au despărțit definitiv în anul 2017, când au depus actele de divorț. Nu s-au afișat public cu alte relații și au încercat pe cât posibil să fie discreți cu viața lor personală, de dragul copiilor. 

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Ion Alexandru Țiriac și-a refăcut viața

Deși nu și-a făcut publică relația cu Sorana Cîrstea (31 de ani), presa a aflat că Ion Alexandru Țiriac și-a refăcut viața. El a fost văzut încă din 2017 în tribună la unul dintre meciurile ei, apoi cei doi au început să își petreacă vacanțele împreună. Aceștia au fost dați de gol de o persoană apropiată.

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o sursă apropiată cuplului. 

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții Ilenei Lazariuc cu Ion Alexandru Țiriac

Ileana Lazariuc a fost nevoită să semneze un contract prenupțial?

Unele zvonuri spun că Ion Țiriac i-a impus Ilenei Lazariuc să semneze un contract prenupțial înainte de căsătoria cu fiul său. Se pare că acest lucru se repetă și în cazul relației cu Sorana Cîrstea. Dacă va dori să se căsătorească cu jucătoarea de tenis, Ion Alexandru Țiriac trebuie să respecte dorința tatălui său și să o convingă să semneze documentul.

Ceilalți doi copii ai lui Ion Țiriac nu au devenit încă părinți, dar afaceristul este pregătit oricând să devină din nou bunic pentru că are deja experiență. Karim Mihai și Ioana Natalia nu locuiesc în țară.

Fiica cea mică a lui Ion Țiriac locuiește în Miami și le arată urmăritorilor de pe Instagram ce face în fiecare zi și cum se distrează în locații de lux. Despre Karim Mihai, băiatul mijlociu, nu se cunosc prea multe informații. El a fost în 2012 în România la inaugurarea unui complex sportiv și fanii lui Ion Țiriac au spus că băiatul seamănă leit cu el.

‹ Vezi si