swipe

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

O poveste de dragoste ce durează de peste 3 decenii

Dincolo de viața profesională, prezentatorul de știri are o familie superbă. E căsătorit cu Adriana Dedu de 32 de ani, din 1992, și formează un cuplu de 37 de ani. Deși sunt discreți cu privire la relația lor, este evident că dragostea dintre ei persistă și după atâta timp.

Ceea ce mulți poate nu știu este că cei doi sunt parteneri și de carieră. Adriana Dedu lucrează în spatele camerelor încă din 1996, activând de 27 de ani în trustul PRO. Soțul ei recunoaște că sprijinul și înțelegerea femeii au fost cruciale atât în profesie, cât și în temelia căsniciei lor.

„Soția mea, Adriana, a perceput tot ceea ce mi se întâmpla ca pe ceva firesc. Dacă nu ești compatibil cu jumătatea și nu ai înțelegere, indiferent pe ce coordonate te afli lucrurile nu vor merge bine. La mine, slavă Domnului, situația a fost una fericită”, susținea el.

Cu o nuntă de argint sărbătorită în 2017, cuplul Dedu demonstrează că dragostea, comunicarea și respectul reciproc sunt pilonii unei căsnicii de durată. „Am reușit să stăm împreună atâția ani datorită comunicării și faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: Gata, ne căsătorim. S-a întâmplat după cinci ani de prietenie“, povestea Adriana Dedu, în urmă cu câțiva ani.

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Mihai Dedu dezvăluie cea mai mare calitate a soției sale 

Vedeta de la ProTV recunoaște că în căsnicia sa există certuri. Dar subliniază că partenera sa se remarcă printr-o calitate deosebită: răbdarea constantă pe care o are față de el.

Mie mi se pare o nebunie să creadă cineva că într-o căsnicie nu există certuri. Noi, dacă nu ne scoteam ochii în 37 de ani, nu rezistam. Nu există niciun secret, poate doar că nu trebuie să fii gelos. Totul se bazează pe încredere. În rest, nu avem bani în conturi de câte ori ne-am certat în 37 de ani, dar ce frumos e să te împaci!

Nu există student fără restanțe așa cum nu există căsnicie fără certuri (...) Cea mai mare calitate a ei e că m-a luat pe mine de bărbat. Nu avea cum să scape o asemenea vrabie din mână. Nu are o singură calitate, dar principala este toleranța. Este o femeie extrem de înțelegătoare și de tolerantă.

Se mai și supără, are momentele ei, și e firesc cu unul ca mine. Eu, dacă eram femeie, nu stăteam cu mine. N-am răbdare, chiar dacă sunt înțelegător și tolerant, ea este foarte răbdătoare.”, a spus Mihai Dedu.

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Cei doi se ajută și în treburile casnice

Știristul spune că este mereu alături de soția sa în activitățile casnice și, uneori, se implică activ în bucătărie, pregătind ciorbe și prăjituri. În timpul toamnei, el preia responsabilitatea preparării murăturilor.

În zilele astea fac de toate. Și dacă mă roagă Adi și dacă nu mă roagă. Inclusiv pachet pentru serviciu îi fac și am grijă să o întreb ce vrea să-i pun. De vreo 2 ani și ceva, odată cu pandemia, am început să gătesc, acum știu să fac și prăjituri.

Am punctat multe premiere și a nu murit nimeni mâncând din mâna mea. Adi e cea mai bucuroasă. Ciorbele îmi ies cel mai bine și pun lucruri pe care alți bucătari nu le-ar pune în ciorbe. Toamna eu pun murăturile și varza”, a mai adăugat bărbatul.

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Matei Dedu moștenește dragostea pentru televiziune

Părinte dedicat, Mihai Dedu vorbește cu mândrie despre fiul său, Matei (23 de ani), student la Management în limba engleză la Academia de Studii Economice. Tânărul are pasiuni tipice vârstei sale, dar pare să moștenească și dragostea pentru media de la tatăl său. Însă iubește și fotbalul. 

Lavinia Petrea alături de Matei Dedu, fiul lui Mihai Dedu, la pupitrul știrilor ProTV

Despre el, prezentatorul TV spune cu umor: „Matei este student la Academia de Studii Economice, unde studiază Management în limba engleză. E anul I și mai are vreo două examene și a terminat sesiunea. E ca toți tinerii, ar vrea și televiziune, ar vrea și fotbal. Acum, ca meserie de bază e studenția și fredonarea mașinii lui taică-su: dă-mi mășina, îi place la refren, iar la strofă: pune-i benzină”.

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Un tată grijuliu și glumeț

Ca orice părinte, omul de televiziune se confruntă cu griji normale atunci când băiatul nu-i răspunde la telefon sau când întârzie să vină acasă. Cu o abordare directă și sinceră, vedeta TV dezvăluie că, uneori, soluția pentru a-l „pedepsi” este să-i ia cheile de la mașină atunci când simte că a făcut o „boacănă”.

„În momentul în care a început să iasă, să plece... a dobândit permisul de conducere de doi ani... El pleacă... Știi cum stau cu inima? Nu ai idee! Și îl rog, asta este marea lui greșeală... că nu înțelege că noi ne consumăm extrem de tare atunci când nu știm unde este. (...) Îi zic dă mă și mie un SMS să știu unde ești! Atât! De obicei face și chestia asta. Dar în alte conjuncturi, nici măcar nu ține telefonul deschis... când sare calul, autobuzul, tată!”, spune vedeta. 

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Vrea să fie „prieten” cu fiul său

Relația jurnalistului cu fiul său este una de prietenie, o prietenie punctată și cu certuri, și cu lecții reciproce de viață.

„Cred că sunt mai cicălitor, dar asta numai din dorința de a-i fi bine. Încerc să îl învăț lucruri pe care, în ziua de azi, mulți copii nu mai au de la cine să învețe, dacă părinții nu-i îndrumă. Acum lucrurile stau cu totul altfel decât pe vremea noastră. Este mult mai dificil și trebuie să ai mare grijă în ce fel de cercuri te învârti, ce discuți. 

Eu mă înțeleg cu Matei, avem o relație de prietenie, am avut și vreo două certuri destul de mari. M-am supărat foarte tare pe el, Matei pe mine. Adevărul este că și eu învăț lucruri de la el, dar mai mult are el de învățat de la Adriana și de la mine”, mărturisește omul de televiziune. 

Mihai Dedu iubește aceeași femeie de peste 30 de ani. Ce familie frumoasa are

Cum a slăbit 36 de kilograme în 10 luni

Jurnalistul a experimentat o remarcabilă transformare fizică, de curând reușind să slăbească 36 de kilograme într-un interval de aproximativ 10 luni. În martie 2023, când a început acest proces, cântărea 131 de kilograme, iar între timp a ajuns la 94.

Transformarea sa a început ca o provocare personală, declanșată de un comentariu al colegei sale de breaslă Corina Caragea, care l-a încurajat să-și îmbunătățească starea fizică.

„Undeva în luna martie am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care a zis: Eee, dacă ai slăbi și tu câteva kilograme acolo cred că ai fi piesă. Zic: Da? Am luat și am scris pe o foaie la momentul respectiv. Atunci aveam 131 de kilograme. (…) am ajuns apoi la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat.”

Vedeta a continuat să facă dezvăluiri: „Ideea este că nu pot să mă laud că a fost simplu, a fost îngrozitor de greu, eu am mai avut o tentativă în urmă cu 20 și ceva de ani, chiar vreo 28 de ani, dar eram mai tânăr, am făcut mișcare. Acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus, nu am avut voie să fac efort. E mult mai greu fără mișcare.

Astfel, a împărțit procesul de slăbire în două etape distincte. În prima etapă, care a durat aproximativ patru luni, a urmat o dietă strictă cu puține calorii, pierzând în jur de 22-24 de kilograme. Iar în cea de-a doua etapă, care a durat aproape șase luni, a adoptat o abordare mai permisivă, dar a continuat să controleze cantitatea de mâncare consumată. El a subliniat că procesul de slăbire a fost extrem de dificil și nu a implicat nicio dietă prestabilită.

„Nu am avut nicio dietă, singur mi-am făcut tot, în facultate am învățat și chestii de genul ăsta, am mâncat timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă. Iar toate chestiile astea pe care le auziți voi veneau poate la două zile, poate la 70 de ore, poate între cele două mese care erau, una luni, alta miercuri, erau niște mese sau salată de varză.

Deci nu, să nu faceți așa ceva. Mai bine de o lună nu am dat un gram jos. Până când metabolismul a început apoi. Nu e sănătos ceea ce am făcut. Aveam niște analize groaznice. Dar am pornit de la faptul că pe vremuri existau deținuți politic care consumau doar apă și pâine. Analizele nu erau bine, deci să nu încercați așa ceva, nu, nu, nu”, a concluzionat el. 

‹ Vezi si