swipe

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Caitlyn Jenner

Ani de-a rândul, Caitlyn Jenner s-a prezentat ca fiind un campion olimpic medaliat cu numele de Bruce Jenner, dar în viața privată era de fapt o femeie transsexuală. Acest lucru a fost descoperit atunci când au ieșit la iveală cele două soții ale vedetei, Linda Thompson și Kris Jenner. Potrivit cărții lui Caitlyn, „Secretele vieții mele”, Kris o încuraja să își ascundă adevărata identitate.

În 2014, Kris și Caitlyn au divorțat, iar presa tabloidă a început să speculeze faptul că, de fapt, Caitlyn este femeie. Nimeni nu mai știa ce să creadă în acel moment. Vedeta suferise foarte multe intervenții chirurgicale. În iulie 2015, Caitlyn a confirmat că este femeie, într-un interviu revoluționar cu Diane Sawyer. De atunci, aceasta nu s-a mai ascuns, iar povestea ei a inspirat foarte multe femei din întreaga comunitate transsexuală.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Tiger Woods

În 2009, Tiger Woods părea să aibă totul pentru a se declara un om împlinit: o soție model, doi copii, faima și averea specifice unui jucător de top. De asemenea, reputația lui de om meticulos și disciplinat îl făcea să fie extrem de apreciat. Într-o zi, toate aceste impresii despre el s-au schimbat brusc. În luna noiembrie a aceluiași an, presa l-a acuzat de faptul că ar avea o aventură cu managerul unui club de noapte, Rachel Uchitel. Nu a durat foarte mult până când soția acestuia a aflat de aventură.

În februarie 2010, Tiger a recunoscut că a fost infidel față de soția lui și că a participat la câteva ședințe de terapie pentru dependența de sex. A fost însă prea târziu. Căsătoria lui s-a încheiat, iar cariera lui a avut de suferit din cauza scandalului.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Charlie Sheen

În ciuda reputației sale de băiat rău, Charlie Sheen a reușit să își repare imaginea după ce a suferit un accident vascular cerebral din cauza unei supradoze. S-a căsătorit cu actrița Denise Richard și a obținut rolul principal în sitcomul „Doi bărbați și jumătate”. Totul părea să meargă perfect, mai ales odată cu nașterea celor două fiice.

În viața privată, Sheen era perceput ca un monstru. Căsnicia s-a destrămat, iar acuzațiile cum că ar fi fost violent fizic și verbal față de soția lui au devenit publice. Sheen a negat vehement acuzațiile, spunând că soția lui voia atenție. Așa cum era de așteptat, a urmat un divorț care l-a epuizat. A devenit foarte clar faptul că Sheen nu este un om de familie și că, probabil, nu a fost niciodată.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Justin Bieber

Încă de la debutul carierei sale, Justin Bieber s-a declarat un creștin devotat, iar asta se putea observa ușor din interviurile sale. Mai mult, atunci când vorbea despre el, mama lui spunea că este un dar de la Dumnezeu pentru lume. Cu toate acestea, Bieber nu a mai putut să își mențină imaginea de om spiritual și credincios din cauza petrecerilor zgomotoase pe care le dădea, dar și a stimei de sine exagerate. Acesta a început să aibă un comportament mai puțin firesc, luându-se des la bătaie, urinând în public sau scriind mesaje neadecvate pe site-urile de socializare. De asemenea, a fost interzis în câteva țări și și-a făcut un obicei din a pleca de pe scenă în timpul concertelor, ceea ce înfuria publicul. Deși el încă pretinde că se concentrează asupra spiritualității sale, contul său de Instagram nu spune același lucru.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Johnny Depp

Din 1998 până în 2012, Johnny Depp a lăsat deoparte nopțile petrecute în hoteluri și s-a căsătorit cu modelul francez Vanessa Paradis. După apariția celor doi copii, Depp părea să se împace cu rolul de cap de familie. Reputația lui părea să aibă de suferit încă din 2012, când Depp și Paradis s-au despărțit, iar acesta a început imediat o relație cu Amber Heard. Toate acestea s-au schimbat în 2016, când Heard a depus o cerere de divorț, susținând că Depp era alcoolic și devenea violent. Depp a negat vehement acuzațiile, dar Heard a adus ca dovezi mesajele pe care i le scria.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Taylor Swift

După ce Kanye West i-a întrerupt discursul de la MTV Music Awards, Taylor Swift a pozat în victima comportamentului deplasat al rapperului. Acest lucru s-a amplificat în 2016, când West a lansat „Famous”. Versurile piesei, destul de vulgare, făceau referire directă la Swift.

Imaginea de victimă inocentă a cântăreței s-a diminuat după ce soția lui Kanye, Kim Kardashian, a scos la iveală câteva filmulețe de pe Snapchat care arătau clar faptul că Swift era de acord cu versurile piesei. A fost o adevărată lovitură pentru presa de scandal.

Șapte vedete care au dus o viață dublă

Tom Cruise

Tom Cruise este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați actori din toate timpurile. Încă face furori cu succesul său răsunător, dar după divorțul de Katie Holmes și având în vedere relația controversată cu Biserica Scientologică, reputația sa a avut de suferit.

Potrivit presei americane, Holmes folosea toate metodele posibile pentru a divorța. Aceasta l-a părăsit pe Tom din cauza intențiilor lui de a o implica pe fiica lor, Suri, într-o organizație a controversatei religii.

‹ Vezi si