swipe

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Ține o dietă simplă

Prezentatoarea TV a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" a dezvăluit publicului larg câteva secrete care o ajută să-și mențină silueta de invidiat. Nu, nu petrece ore întregi în sala de fitness și nici nu a încercat vreo pastilă sau vreun ceai anume. De fapt, dieta sa este una chiar simplă: vedeta este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.”, spune ea într-un interviu recent.

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Consumă zahăr doar ocazional

Cu siguranță că te întrebi dacă frumoasa prezentatoare de la Kanal D își mai face, din când în când, și câte o mică plăcere dulce. Ei bine, da! Însă nu exagerează niciodată cu zahărul. 

„Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce.”, a mai adăugat ea.

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Nu exagerează cu lactatele și sarea

În plus de asta, Denise Rifai este foarte atentă și cu sarea și lactatele: „Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr.”

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Are un metabolism încet

Deși, în fond, dieta pe care o ține vedeta nu este deloc severă, ci doar se bazează pe alegeri echilibrate și conștiente ale alimentelor, pofiticioșii de pretudineni ar putea considera că este foarte dificil să renunți la plăcerile dulci ale vieții. Chiar și așa, cei care țin cu adevărat la silueta lor, nu au decât să o ia pe urmele prezentatoarei TV. Și ea și-ar dori să mănânce mai multe bunătăți, însă metabolismul pe care îl are nu-i permite să facă asta.

„Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă.”, a concluzionat ea.

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

"Nu sunt obsedată de numărul de kilograme"

Deși face tot ce este necesar pentru a se menține în formă, Denise Rifai nu este interesată de numărul de kilograme pe care îl are. Vedeta își dorește doarr să se simtă bine în corpul ei, să se mențină sănătoasă și să se hrănească corespunzător.

„Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niște locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niște limite și face putina mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp” a mai spus ea.

Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Nu consumă apă minerală

Vedeta nu este atentă doar la ceea ce mănâncă, ci și la ceea ce bea:

"Nu consum apă minerală pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău?

Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua dezhidratează și atunci corpul trebuie hidratat. Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e că vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.", a mai povestit ea.

‹ Vezi si