swipe

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Joaquin Phoenix a crescut într-o sectă

Actorul, care a avut un succes fulminant cu rolul din ”Joker”, poartă încă în suflet amintirea copilăriei sale traumatizante. Părinții săi au făcut parte din secta Children of God, care promova sexul ca mijloc de comunicare cu Dumnezeu. Mai mult decât atât, copiii erau ”inițiați” în această ”cale către iluminare”, promovată de pastorul David Berg de la vârste foarte fragede. Fratele lui Joaquin, River, care a murit în 1993 de supradoză, a fost abuzat când avea doar 4 ani, în scopul ”conectării cu Dumnezeu”. Până la urmă, familia s-a trezit la realitate, când femeile din sectă au fost puse să se prostitueze, pentru a aduce mai mulți adepți. Au plecat din Venezuela, unde activa secta și s-au stabilit în Florida; și-au schimbat numele în Phoenix, ca simbol al renunțării totale la trecut și reînvierii din propria cenușă. 

Sursa foto: Pinterest

 

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Nicholas Cave este un înfocat colecționar de ...oase de dinozauri

Actorul s-a luptat, realmente, cu Leonardo DiCaprio pentru un craniu de dinozaur din Mongolia. Conform Vanity Fair, Nicholas Cage a câșigat competiția, plătind nici mai mult nici mai puțin decât 276.000 de dolari pentru a obține comoara. Mai mult decât atât, într-un final, Cage a fost nevoit să returneze craniul guvernului din Mongolia, pentru că se pare că era furat. Printre ”ciudățeniile” actorului mai menționăm și faptul ca a avut drept animale de companie o caracatiță, pe care a plătit 150.000 de dolari și două cobre extrem de veninoase.  

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Julia Roberts are un zâmbet de milioane

Celebrul zâmbet este asigurat cu fabuloasa sumă de 30 de milioane de dolari, surclasând picioarele Rihannei, care valorează doar 1 milion de dolari sau fundul lui Kylie Minogue care valorează 5 milioane de dolari.  De altfel, nu este de mirare că vedetele își protejează cele mai prețioase părți ale look-ului lor. Pe lângă picioarele asigurate, Rihanna cheltuiește peste 1 milion de dolari anual, doar ca să-și aranjeze părul. 

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Angelina Jolie are fantezii vampirești

Când făcea un cuplu cu Billy Bob Thornton, au început să umble zvonuri că Angelina și iubitul ei ar avea tendințe de vampirism. Thornton a confirmat parțial aceste zvonuri, spunând că Angelina Jolie s-a gândit că ”ar fi interesant și romantic să ne tăiem la degete și să punem câteva picături de sânge în două flaconașe, pe care să le purtăm fiecare la gât, așa cum poartă anumite persoane părul copiilor lor.”

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Kim Basinger a cumpărat un oraș

Unele persoane abia reușesc să cumpere o casă, dar vedetele nu duc lipsă de bani. De exemplu, Kim Basinger a cumpărat un întreg oraș, micuțul Braselton din Georgia, cu tot cu cei 7500 de locuitori ai săi. Actrița a plătit o sumă frumușică, respectiv 20 de milioane de dolari, visând că va transforma orașul într-o atracție turistică. Din păcate, se pare că s-a înșelat și a fost nevoită să-l vândă peste cinci ani, cu doar un milion de dolari.

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Emma Stone este vizitată de bunicul ei care a murit

”Bunicul lasă bănuți în casă”, se pare că a spus actrița câștigătoare a premiului Oscar. Deși bătrânul a decedat de mulți ani,  Emma este convinsă că trece din când în când și lasă aceste monede. ”Este cu siguranță el. E o poveste lungă în familia noastră, ar dura ore s-o spun. Dar este el, nu am nici o îndoială.”, susține actrița.

7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Tom Cruise a cumpărat un ecograf, ca să-și vadă zilnic bebelușul nenăscut

Când viitoarea sa soție, actrița Katie Holmes a rămas însărcinată, cei doi părinți nu s-au mulțumit să vadă bebelușul din când în când, când mergeau la spital, la ecografie. Tom Cruise a cheltuit 200.000 de dolari pe un ecograf performant, ca s-o vadă pe Suri în fiecare zi. Doar copiii pot face o trăsnaie, dacă nu stai cu ochii pe ei tot timpul, nu este așa?

‹ Vezi si