7 lucruri ciudate despre actorii tăi preferați

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Starurile sunt persoane la fel ca oricare dintre noi, nu este așa? Dar oare chiar sunt? Desigur, mănâncă, dorm și se îndrăgostesc așa cum o facem și noi, dar chiar ne seamănă întru totul?

Dacă ai convingerea că este așa, gândește-te mai bine. Tu ai purta la gât un flacon cu sângele iubitului, doar ca semn de devotament față de el? Sau ai cheltui 1.000.000 de dolari anual, doar pentru părul tău? 

Descoperă în galerie câteva lucruri neobișnuite despre unii dintre cei mai faimoși actori. 

Joaquin Phoenix a crescut într-o sectă

Joaquin Phoenix a crescut într-o sectă

Actorul, care a avut un succes fulminant cu rolul din ”Joker”, poartă încă în suflet amintirea copilăriei sale traumatizante. Părinții săi au făcut parte din secta Children of God, care promova sexul ca mijloc de comunicare cu Dumnezeu. Mai mult decât atât, copiii erau ”inițiați” în această ”cale către iluminare”, promovată de pastorul David Berg de la vârste foarte fragede. Fratele lui Joaquin, River, care a murit în 1993 de supradoză, a fost abuzat când avea doar 4 ani, în scopul ”conectării cu Dumnezeu”. Până la urmă, familia s-a trezit la realitate, când femeile din sectă au fost puse să se prostitueze, pentru a aduce mai mulți adepți. Au plecat din Venezuela, unde activa secta și s-au stabilit în Florida; și-au schimbat numele în Phoenix, ca simbol al renunțării totale la trecut și reînvierii din propria cenușă. 

Sursa foto: Pinterest

 

Nicholas Cave este un înfocat colecționar de ...oase de dinozauri

Nicholas Cave este un înfocat colecționar de ...oase de dinozauri

Actorul s-a luptat, realmente, cu Leonardo DiCaprio pentru un craniu de dinozaur din Mongolia. Conform Vanity Fair, Nicholas Cage a câșigat competiția, plătind nici mai mult nici mai puțin decât 276.000 de dolari pentru a obține comoara. Mai mult decât atât, într-un final, Cage a fost nevoit să returneze craniul guvernului din Mongolia, pentru că se pare că era furat. Printre ”ciudățeniile” actorului mai menționăm și faptul ca a avut drept animale de companie o caracatiță, pe care a plătit 150.000 de dolari și două cobre extrem de veninoase.  

Julia Roberts are un zâmbet de milioane

Julia Roberts are un zâmbet de milioane

Celebrul zâmbet este asigurat cu fabuloasa sumă de 30 de milioane de dolari, surclasând picioarele Rihannei, care valorează doar 1 milion de dolari sau fundul lui Kylie Minogue care valorează 5 milioane de dolari.  De altfel, nu este de mirare că vedetele își protejează cele mai prețioase părți ale look-ului lor. Pe lângă picioarele asigurate, Rihanna cheltuiește peste 1 milion de dolari anual, doar ca să-și aranjeze părul. 

Angelina Jolie are fantezii vampirești

Angelina Jolie are fantezii vampirești

Când făcea un cuplu cu Billy Bob Thornton, au început să umble zvonuri că Angelina și iubitul ei ar avea tendințe de vampirism. Thornton a confirmat parțial aceste zvonuri, spunând că Angelina Jolie s-a gândit că ”ar fi interesant și romantic să ne tăiem la degete și să punem câteva picături de sânge în două flaconașe, pe care să le purtăm fiecare la gât, așa cum poartă anumite persoane părul copiilor lor.”

Surse foto: Getty, Pinterest, Wikipedia

Articolul urmator Aliații tăi împotriva răcelii, gripei și sinuzitei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.