swipe
↓ citeste mai jos ↓
"Trilogia" "Trilogia"
1 / 6
Au moștenit-o pe bunica lor Au moștenit-o pe bunica lor
2 / 6
Se înțeleg de minune cu solista Se înțeleg de minune cu solista
3 / 6
Beatrice Lazariuc este designer vestimentar Beatrice Lazariuc este designer vestimentar
4 / 6
Nasti este pasionată de desen Nasti este pasionată de desen
5 / 6
O familie unită O familie unită
6 / 6

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

"Trilogia"

Ileana Lazariuc se mândrește nevoie mare cu fiicele fratelui său, Andrei, și nu pierde nicio ocazie de a se lăuda cu superbele surori în mediul online. Chiar dacă fosta soție a lui Ion Ion Țiriac nu obișnuiește să-și afișeze prea mult viața în social media, aceasta mai împărtășește, din când în când, poze extrem de sexy cu fanii săi în care apare alături de Beatrice și Anastasia.

În trecut, aceasta a postat o fotografie pe pagina personală de Instagram în care apare alături de nepoatele ei, căreia i-a atribuit descrierea "The Trilogy", în traducere "Trilogia". Într-adevăr, la cât de mult seamănă toate trei, ai putea spune că fac parte dintr-o trilogie. Cu greu le poți distinge una de cealaltă!

Ileana Lazariuc are, de asemenea, proprii ei copii. Ea a fost căsătorită cu Țiriac Jr din anul 2009 și până în 2017, perioadă în care au devenit părinții a doi băieți minunați. Alexandru s-a născut la Paris în ziua de 7 martie 2008, iar Nicholas Noah a venit pe lume în ziua de 19 iunie 2009.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Au moștenit-o pe bunica lor

Anastasia și Beatrice au moștenit frumusețea și rafinamentul bunicii lor, și dincolo de asta, i-au călcat pe urme și din punct de vedere profesional. Nu, niciuna dintre ele nu cântă, însă ambele sunt artiste și și-au croit propriul lor drum în universul creației.

Bunica lor le-a servit drept inspirație pentru a excela în domeniul artistic, iar reușitele ei de pe parcursul anilor le-au adus motivație. Amintim că solista Anastasia Lazariuc, originară din Băcioi, Chișinău, a avut un parcurs profesional impresionant. În anul 1973, ea a câștigat premiul al II-lea la festivalul Cântecului de la Liepāja, Lituania, iar în anul 1982, a primit titlul de "Artistă Emerită a Republicii Moldova".

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Se înțeleg de minune cu solista

Cele trei, bunica și nepoatele, se înțeleg de minune una cu cealaltă, iar deseori solista este confundată cu mama fetelor atunci când sunt văzute împreună.

„Noi vorbim foarte deschis, îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamei mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie", a povestit Beatrice.

„Ca orice om care și-a trăit o parte din viață, îmi permit să le dau sfaturi, să le povestesc anumite greșeli pe care le-am făcut eu, ca să nu le repete", a menționat și cântăreața, în trecut.

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Beatrice Lazariuc este designer vestimentar

Ajunsă acum la 28 de ani, Beatrice Lazariuc are cu ce se lăuda. Pasiunea pentru design și-a transformat-o, treptat, în meserie, iar acum este o prosperă femeie de afaceri.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică, îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne. Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam. Și mereu modificam hainele, pentru că îmi plăcea să fie diferite.

Într-o zi, cred că pur și simplu ne plimbam prin mall și i-a venit ei ideea să îmi cumpere o mașină de cusut, să-mi fie mai ușor să mi le schimb, pentru că le coseam de mână. Am început cu ce era mai ușor pentru mine, cu lenjerie intimă, hainele au fost ulterior, acum vreo patru ani.

Apoi, prietenele mele mi-au propus să fac ceva online, să le pot vinde, iar ușor-ușor au început să mă contacteze stiliști de la noi din țară, chiar și vedete, pentru videoclipuri, ședințe foto”, a spus ea Beatrice.

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Nasti este pasionată de desen

Și Anastasia, care a fost numită după bunica sa, și-a descoperit marea pasiune. Mezina familiei, zisă și Nasti (21 ani), pictează, iar operele sale au fost expuse chiar și la Muzeul Țăranului.

„La mine, în schimb, nu este vorba despre creație vestimentară, ci creație pe pânză, foaie. Înclinația asta a pornit mai mult de la mama, dar și de la bunica. Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții.

Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent, ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, a povestit ea.

Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

O familie unită

Deși sunt deosebit de frumoase și au crescut diferit față de alți copii mulțumită bunicii lor celebre, Beatrice și Anastasia sunt oameni simpli, la fel ca noi toți, cu obiceiuri normale. Cele două surori adoră să petreacă timp împreună și, în mod special, cu familia lor. Ambele vorbesc cu dragoste și mândrie despre părinții și bunica lor și nu ratează nicio șansă de a petrece timp cu ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Беатрис (@beeaa.l)

“Ador să mi petrec timpul cu familia mea, avem o familie numeroasa și destul de ocupată. Cum prind puțin timp liber încerc să fac o adunare cu toții. Mergem la film, luăm masa împreună sau pur și simplu stăm și discutăm despre ce am mai făcut.”, a spus Beatrice în trecut.

“Timpul meu liber îmi place să îl petrec cu familia cât și prietenii, să pictez, și de asemenea să mă relaxez ascultând muzică.”, a spus și Anastasia despre felul în care îi place să-și petreacă timpul liber.