Ce frumoase sunt nepoatele Ilenei Lazariuc. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Alida Enache

Așa mamă, așa fiică... așa nepoate! În familia Lazariuc frumusețea răvășitoare se moștenește de la o generație la alta, fără doar și poate! Dacă aveai impresia că Anastasia Lazariuc și fiica sa, Ileana, dispun de trăsături superbe, cum rareori ți-e dat să vezi, stai să le vezi pe nepoatele lor! Fiicele lui Andrei, fiul artistei și fratele Ilenei, fac ravagii pe internet și nu doar cu aparițiile lor de milioane.

Anastasia Lazariuc (69 ani) și Ileana Lazariuc (40 ani), mamă și fiică, obișnuiesc să impresioneze publicul larg cu aparițiile lor răvășitoare, însă puțini sunt cei care știu că frumusețea lor a fost moștenită și de următoarele generații.

La fel ca faimoasa cântăreață și fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, fiicele lui Andrei fac ravagii pe internet și nu doar, iar la cât de frumoase sunt ne e tot mai clar că bărbații roiesc în jurul lor.

Anastasia și Beatrice Lazariuc au până în 30 de ani și îi seamănă leit mătușii lor. Vezi, în galeria foto, cum arată surorile Lazariuc și află cu ce se ocupă ele în prezent!

Citește și: Cum mai arată astăzi Șerban din "Liceenii". Băiatul cu zulufi rebeli a dat România pe visul american

"Trilogia" Vezi galeria foto » Au moștenit-o pe bunica lor Se înțeleg de minune cu solista

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Instagram

Surse articol: Profm, Impact, Click

Articolul urmator A plecat prea repede dintre noi, dar a lăsat moștenire pentru generații întregi. Incredibila poveste de viață a lui Dan Spătaru

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.