swipe

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Frumoasa Violeta a împlinit 16 ani

Doamne, cât de repede trece timpul! Frumoasa Violeta a împlinit 16 ani minunați pe data de 15 decembrie. Este cu un pas mai aproape de vârsta maturității și se transformă pe zi ce trece într-o tânără cu principii puternice de viață. 

Așa cum era de așteptat, părinții ei nu puteau rata ocazia de a-i face fiicei lor obișnuitele urări pline de emoție pe rețelele de socializare. Așa cum le este stilul, Andreea Marin și Ștefan Bănică au postat mesaje scurte, dar pline de însemnătate cu ocazia aniversării de 16 ani a Violetei. 

"La mulți ani, suflet pereche! ❤️❤️ Te iubesc de când erai … un gând! #love&celebrate❄️", i-a urat Andreea Marin. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

"Azi e despre ea ! ❤️❤️❤️16... Nu-mi vine sa cred!", a scris cu emoție starul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, alături de o imagine în care îți strânge în brațe fiica. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Au o relație specială

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară. Fanii celor două au trimis mesaje de felicitări și la mulți ani pentru frumoasa domnișoară și au putut observa ce conexiune aparte există între cele două. 

Fosta Zână a Surprizelor și fiica ei au o relație bazată pe respect și prietenie, Violeta fiind foarte mândră că are o mamă atât de puternică și faimoasă, așa cum chiar ea a declarat. 

"Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face. Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei", a spus adolescenta. 

Tot de la mama ei a învățat și o lecție importantă de viață, și anume, că în viață trebuie să fim definiți de acțiunile noastre, nu de job-uri. 

Citește și: Radu Ștefan Bănică dă din casă! Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică, de fapt, cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Ce mesaj i-a transmis fratele ei

De la aniversarea Violetei nu putea lipsi Radu Ștefan Bănică, fratele ei mai mare, cu care are o relație extrem de apropiată. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, i-a transmis fetei o urare simplă, dar plină de însemnătate. 

"Te iubesc prea mult...La mulți ani!", a scris Radu Bănică la postarea făcută publică pe contul de Instagram.

Chiar dacă cei doi sunt frați doar de tată, pentru ei cuvântul "vitreg" nu are nicio greutate, pentru că se iubesc foarte mult și se înțeleg de minune. Cei doi au o relație frumoasă și cu fratele lor mai mic, Alexandru (3 ani), fiul lui Ștefan Bănică cu frumoasa Lavinia Pîrva. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

"Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul", a declarat Andreea Marin în trecut pentru Impact.ro.

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Cum se înțelege Violeta cu iubitul mamei sale

Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Au o relație matură, asumată, plină de iubire și bucurii, așa cum chiar frumoasa vedetă a declarat în repetate rânduri. 

Desigur, mulți s-au întrebat care este relația dintre Violeta și noul partener de viață al mamei sale, mai ales că acum locuiesc cu toții sub același acoperiș. Ei bine, se pare că cei doi se înțeleg de minune și toți trei au un program de familie relaxat. 

"Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.  Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.”, a declarat Andreea Marin pentru Revista Viva, în urmă cu ceva timp.

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Ce planuri de viitor are Violeta

Așa cum era de așteptat, așchia nu sare departe de trunchi și Ana Violeta Bănică se vede peste ani și ani...actriță sau cântăreață, dar mai mult actriță.

Nu i-ar displăcea nici o carieră în avocatură, dar pare că ar avea mai multă înclinație spre artă și se vede profesând peste hotare.

Îmi place foarte mult partea asta de actorie și muzică, dar mai mult actoria. Am fost în niște tabere cu alți colegi și am repetat și cu tata și cu frate-miu. Mi se pare ceva minunat, dar nu este un job foarte stabil, mai ales că eu aș vrea să mă mut în America", a declarat adolescenta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vio🤍 (@anavioletabanica)

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Relația cu Ștefan Bănică

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Ștefan Bănică este unul dintre artiștii din România care a dorit să iasă în fața publicului cu proiectele din carieră, nicidecum cu schimbările din viața personală. 

Este discret din fire, ținându-și toate relațiile cât mai departe de presă și nu face excepție nici cu relațiile pe care le are cu cei trei copii ai săi. Este extrem de mândru de copiii lui și face tot posibilul să le fie aproape și să-i susțină în tot ceea ce-și propun. 

Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo să-i sprijin atunci când au nevoie. Radu Ştefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, deşi are 14 ani, ştie exact ce vrea să facă. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu ştiu de unde vine, dar care îmi dă o siguranţă plăcută, că se va descurca în orice şi-ar propune. Cred că nu înveţi foarte multe ascultând poveşti, indiferent că sunt ale părinţilor tăi sau ale altora, ci făcând, trecând prin experienţele proprii.

Ca părinte, sunt dator să menţin un echilibru în drumul pe care şi l-a ales copilul, ca şi când aş fi cele două rotiţe ajutătoare de la prima bicicletă. Copilul îşi alege singur direcţia. E foarte important să se simtă liber şi protejat, în acelaşi timp.", a declarat Ștefan Bănică. 

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Andreea Marin se pregătește pentru plecarea fiicei la facultate

Timpul zboară, iar Violeta Bănică se apropie cu pași repezi de vârsta majoratului. Mai are doar doi ani până când se va înscrie la facultate și se pare că s-a hotărât cu privire la cariera pe care o va urma. Deși când era mai mică visa să fie actriță sau cântăreață, acum a ales o cu totul altă cale. Iată ce a dezvăluit fosta zână a surprizelor despre planurile de viitor ale unicului său copil biologic:

„Are foarte mult de învățat, mai are puțin și urmează facultatea. (…) Mai are doi ani, urmează Bacalaureatul și apoi facultatea. (...) Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor.

Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil din orice motiv ar fi nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite. O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie.”, a declarat Andreea Marin într-un intetviu acordat pentru emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Andreea Marin este fericita mamă a Violetei. Dar știai că vedeta mai are doi copii? Iată ce fac acum aceștia

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Violeta Bănică a defilat pe podium la brațul fratelui mai mare

De fiecare dată când a avut ocazia, Radu Ștefan Bănică și-a lăudat sora mai mică și a povestit despre relația specială pe care o au. Iubirea dintre frați este mai puternică pe zi ce trece, mai ales că amândoi sunt mari acum și discuțiile lor au început să devină serioase.

Pe 9 mai 2023, a avut loc a zecea ediției a Galei Atipic Beauty, eveniment pe care Andreea Marin îl organizează pentru a reda încrederea în sine persoanelor cu dizabilități. De această dată, surpriza serii au fost chiar Violeta Bănică și fratele ei mai mare, care au defilat împreună la finalul prezentării de modă. Momentul lor a fost unul de-a dreptul special și a primit ropote de aplauze.

„Violeta și Radu Ștefan sunt surpriza mea, de final! Anul acesta, s-au împlinit 10 ani de când organizez Gala Atipic Beauty. Nici nu știu cum a trecut timpul! Nu-mi vine să cred!”, a dezvăluit „Zâna Surprizelor” pentru revista Click.

Radu Ștefan Bănică a fost extrem de mândru să urce pe scenă alături de surioara lui, iar încântarea s-a văzut întreaga seară pe chipul său.

„Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine! E la doilea an când defilez pentru Andreea la Gala Atipic Beauty. Am fost și anul trecut. Am mari emoții, pentru că acum sunt împreună cu Violeta pe scenă.”, a declarat, înainte de a urca pe scenă, pentru aceeași sursă.

Deși în copilărie nu au fost la fel de apropiați, acum lucrurile s-au schimbat, după ce amândoi au crescut și au conștientizat cât de importantă este familia.

„Eu și Violeta avem o relație foarte frumoasă și cu fiecare an ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine. Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei. La noi eu cred că e invers.”, a mai zis Radu Ștefan Bănică pentru Click.

Rochia îmbrăcată de adolescentă a fost creată de un designer celebru din România, ale cărui piese vestimentare sunt „vânate” inclusiv de vedetele internaționale. Este vorba despre Eli Lăslean, care a creat și ținuta purtată de Carmen Iohannis la recepția de la Palatul Buckingham, cu o zi înainte de încoronarea regelui Charles.

„Violetei i-am făcut o rochie spectaculoasă. E roșie pentru că așa și-a dorit-o ea. Eu țin întotdeauna cont de dorințele clientelor mele.”, a Eli Lăslean pentru Click.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vio🤍 (@anavioletabanica)

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Fiica Andreei Marin se simte bine în lumina reflectoarelor

Violeta Bănică a demonstrat tuturor că este făcută pentru scenă când a defilat în ținuta roșie spectaculoasă de la Gala Atipic Beauty. În aceeași seară, când se afla în culisele prezentării de modă, a oferit un interviu emoționant pentru Antena Stars. Adolescenta a dezvăluit cum a luat naștere pasiunea ei pentru voluntariat, căci nu a fost prezentă la gală doar în calitate de model. Și-a ajutat mama să pună la punct detaliile evenimentului și a încercat să întrețină atmosfera în seara cea mare.

„Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică.”, a zis Violeta pentru sursa amintită anterior.

Tânăra a descoperit credința de curând, iar acum se simte mult mai bine, după ce a reușit să se dezvolte din punct de vedere spiritual.

„E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte.”, a mărturisit ea.

În cadrul aceluiași interviu, a recunoscut că i-ar plăcea să aibă o carieră care o pune în lumina reflectoarelor, dar a subliniat că vrea să obțină succesul prin propria muncă. Are planuri mari de viitor și este fericită că mama o susține în orice decizie pe care o va lua. De asemenea, a dezvăluit ce emoții o încearcă în momentele în care se gândește că va pleca la facultate și va sta departe de familie.

„Mi-ar plăcea să fiu în lumina reflectoarelor, doar că pe lucruri care sunt pe meritul meu. Momentan mă îndrept spre drept sau actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. La fel și cu universitatea, e un proces complicat. Ne gândim în America, Europa, mai aproape de casă, mai departe. În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. (...) Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași.”

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Violeta Bănică este mândria Andreei Marin

La doar 15 ani (împliniți în decembrie 2022), Violeta Bănică a reușit să facă un lucru pe care nu mulți tineri de vârsta ei îl fac – a ajuns la studii în America. După o îndelungă perioadă de testare, a fost singura persoană din România acceptată la Global Youth Leadership Summit din San Diego, acolo unde a primit ocazia să învățe lucruri noi timp de o săptămână.

Andreea Marin este extrem de încântată de acest mare pas pe care l-a făcut fiica ei și a simțit nevoia să le arate urmăritorilor din mediul online ce mândrețe de fată are. Iată mesajul publicat de vedetă pe rețelele sociale:

„Fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins.
A devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego.
Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, le-a însoțit pe cele două în călătoria lor în America și s-au fotografiat toți trei, semn că Violeta Bănică se simte bine în compania lui. 

„Cat seamănă Violeta cu parterul tău, Andreea! Se zice că atunci când se întâmplă asta, e de bine!”, „Când zici că e destin... Violeta are ochișorii aproape ca ai partenerului tău de viață. Ce frumos! Să fiți binecuvantați.”, „Wow cât seamănă Violeta cu domnul!”  - au fost doar câteva dintre comentariile primite de Zâna Surprizelor pe Facebook, pe lângă sutele de felicitări pe care le-a primit fiica ei.

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Andreea Marin a sărit ca o leoaică în apărarea Violetei

După ce a anunțat că Violeta ei cea frumoasă și deșteaptă a obținut o bursă la unul dintre cele mai prestigioase programe de leadership din Statele Unite ale Americii, Andreea Marin a fost atacată în mediul online. Ce i s-a reproșat? „Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!” - a fost mesajul lăsat de un cârcotaș.

Andreea, în schimb, în stilu-i elegant care a consacrat-o, i-a răspuns persoanei în cauză, pe scurt dar ferm: „Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”.

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Violeta Bănică este în echipa de organizare a unuia dintre cele mai mari evenimente ce se țin în România

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică nu încetează să îi surprindă pe toți oamenii care o admiră! La fiecare nouă apariție, anunță un nou proiect grandios în care se implică și povestește cu mândrie despre fiecare realizare a sa. Deși nu mulți fac atât de multe lucruri importante, adolescenta nu și-a pierdut modestia. Continuă să fie sprijin și model pentru alți tineri care vor să îi calce pe urme. 

Iată ce dezvăluiri a făcut în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV:

„Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie.”

 

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Andreea Marin a găsit o metodă inedită pentru a-și ține fiica departe de tentațiile periculoase

Într-un interviu acordat pentru publicația Cancan, Andreea Marin a dezvăluit artificiul la care a recurs pentru a-i arăta Violetei Bănică riscurile consumului de substanțe interzise. Nu doar că i-a explicat pe îndelete ce pericole o pasc dacă devine prada acestui viciu, dar i-a și arătat exemple concrete. Cum a făcut asta? A îndrumat-o să facă voluntariat într-o asociație care ajută tinerii de vârsta ei să învingă dependențele.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.”, a declarat Andreea Marin pentru sursa menționată anterior.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violeta Banica (@anavioletabanica)

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Andreea Marin, despre relația dintre fiica ei și Radu Ștefan Bănică: „E vorba de o iubire specială în cazul lor”

Într-un interviu acordat pentru publicația Cancan, Andreea Marin a vorbit deschis despre relația dintre Violeta Bănică și frații ei, punând accentul pe legătura specială care s-a creat între ea și Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Iată cum vede apropierea dintre cei doi și cât de mult se bucură că frații conștientizează că, în viață, au nevoie unul de celălalt:

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor.

Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.

Da. Și e greu să n-ai pe cine să te sprijini. Adică te simți singur, cumva, în a rezolva o problemă care poate fi dificilă uneori, în viață.”, a mărturisit „Zâna Surprizelor” pentru sursa menționată.

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Duo-ul mamă-fiică a făcut furori la Gala Performanței & Excelenței

Pe 18 octombrie 2023, chiar în ziua în care Ștefan Bănică a împlinit 56 de ani, Andreea Marin și Violeta Bănică au fost premiate în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Galei Performanței și Excelenței. Nu există cadou mai mare pentru un tată decât reușita fiicei sale, nu-i așa?

„Zâna Surprizelor” a fost aplaudată pentru evenimentele pe care le organizează și pentru podcasturile pe care le face în studiourile Creative Hub Voice&Visibility, iar fiica ei și a cântărețului a primit trofeul pentru activitățile de voluntariat în care se implică.

Au strălucit amândouă în ținute marca Eli Lăslean, s-au fotografiat și le-au arătat urmăritorilor din mediul online cât de fericite sunt să se afle împreună la un asemenea eveniment. Iată ce mesaj emoționant a publicat Andreea Marin pe rețelele sociale:

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi! Mulțumim pentru ținutele create pentru noi pentru această seară @elilaslean.”

Cum era de așteptat, în secțiunea de comentarii au apărut și câteva mesaje răutăcioase de la cârcotași. Doar nu există nicio vedetă care să fie lăudată și apreciată de toată lumea, nu? Câteva persoane au criticat-o pe Violeta Bănică, spunând că a fost premiată în cadrul acestei gale doar pentru că este fiica unor celebrități.

„Sunt atâția copii ce se implică în acte de voluntariat dar nu sunt premiați pentru că nu sunt copii de vedete!” - a fost mesajul răutăcios la care Andreea Marin a răspuns fără să stea pe gânduri. Uite cum și-a apărat fiica fosta prezentatoare TV:

„E adevărat, însă nu toate acțiunile de voluntariat sunt la fel, unii bifează pentru CV, alții se implică serios. Violeta e un adolescent serios, atât academic, precum și prin efortul constant făcut pentru a susține cauzele în care crede, militează pentru mai multe cauze deloc ușoare în paralel și pentru promovarea voluntariatului ca mod de viață, nu a fost premiată pentru că e fiica mea, nu acesta e criteriul, chiar nu vă ajută cu nimic acest comentariu malițios. Oricum, cum a și spus aseară, nu face acest lucru pentru vreun premiu, dar e fericită că astfel cauzele devin mai vizibile și mai mulți oameni se implică și conștientizează, în consecință.”

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Violeta Bănică și-a acompaniat tatăl la pian

Toată lumea știe că Ștefan Bănică Junior și-a făcut un obicei din a organiza spectacole inedite în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul 2023 i-a adus și cea de-a 20-a aniversare a concertelor de Crăciun, iar luna decembrie a venit la pachet și cu o surpriză pentru fanii lui. Acesta a cântat pe scenă alături de copiii săi!

Talentul muzical al lui Radu Ștefan Bănică este deja cunoscut publicului larg, fiindcă tânărul și-a lansat deja prima piesă în vara lui 2023. Dar sora lui și-a ales alt drum în viață, așa că nimeni nu bănuia cât de bine poate cânta la pian. Momentul magic tată-fiică a emoționat sala, arătându-le tuturor cât de specială este relația lor.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele. Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care îți permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg.”, a mărturisit Violeta Bănică pentru Spectacola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violeta Banica (@anavioletabanica)

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

"Suntem legate suflet de suflet..."

Ei bine, da, Andreea Marin are o relație extrem de apropiată cu Violeta, singurul ei copil și nici nu este de mirare, pentru că frumoasa vedetă i-a fost alături copilei sale la fiecare pas. A vrut cu orice preț să o țină departe de ochii presei când era mică și a învățat-o cum să fie discretă și să se țină departe de pericolele din online.

Totuși, Violeta a crescut, a ajuns la vârsta de 16 ani și mama sa a profitat de ocazie pentru a-i face o urare emoționantă și în mediul online. 

"Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!", a fost mesajul care a însoțit minunata imagine cu cele două. 

Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adevărată domnișoară

Andreea Marin și Ștefan Bănică iau decizii doar împreună când vine vorba de fiica lor

Deși nu mai formează un cuplu de când Violeta Bănică era foarte mică, foștii soți, Andreea Marin și Ștefan Bănică, se înțeleg foarte bine când vine vorba de educația ei. Întotdeauna se sfătuiesc înainte de a lua o decizie care o visează pe tânăra domnișoară de 16 ani. Acest detaliu din viața lor privată a fost dezvăluit chiar de fosta prezentatoare TV într-un interviu acordat pentru viva.ro:

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”

Violeta Bănică este conștientă că mama și tatăl ei sunt persoane publice și îi privește ca pe modele demne de urmat, dar nu a profitat niciodată se statutul familiei din care provine. Responsabili de modestia fetei sunt chiar părinții, care i-au spus întotdeauna că trebuie să se facă remarcată pe cont propriu.

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice. Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult.”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa menționată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violeta Banica (@anavioletabanica)

‹ Vezi si