swipe

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Cum a cunoscut-o pe femeia vieții lui

Ana Maria Pop era deja fana lui Daniel Pavel înainte de a-l întâlni prima oară față în față. Îl știa de la televizor și îl privea mereu cu admirație, iar destinul a dus-o mai aproape el. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere mondenă. Iată ce a povestit femeia despre momentul în care privirile lor s-au intersectat pentru prima oară:

„Din cauza pandemiei și a unui focus diferit la locul de muncă, a fost o perioadă de câțiva ani în care am ieșit foarte rar la evenimente mondene. Însă în acea seară verișoara mea parcă și-a dorit mai mult decât oricând să mergem la VIVA! Party. Și pentru că avem o conexiune puternică și nu pot să îi rezist, am dat curs invitației la fun. Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc. Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor”, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?. Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip.”

Nici prezentatorul nu va uita vreodată acea seară specială, de care își amintește mereu cu drag. Aspectul fizic al persoanei iubite l-a cucerit din prima clipă.

„Era o apariție. Nu mai văzusem așa ceva. Am locuit niște ani la Viena și totuși româncele sunt de o frumusețe extraordinară și de un bun gust. Eu mă uitam la ea și procesam. Am fost extrem de plăcut impresionat, eu veneam din junglă, la propriu.”, a mărturisit el.

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Ce a atras-o pe Ana Maria Pop la partenerul ei

De fiecare dată când i se cere să își descrie partenerul sau să vorbească despre calitățile sale, femeia se raportează mereu la abilitățile care au făcut-o să se îndrăgostească.

„M-a atras profesionalismul, aspectul fizic, masculinitatea și sensibilitatea cu care trata fiecare concurent în parte. Cultura pe care o vedeai în spatele omului Daniel Pavel. Când ne-am văzut fizic, s-au schimbat lucrurile. Mi s-au înmuiat și mie puțin picioarele. A fost un gol în stomac, zâmbea tot timpul și arăta foarte bine.”, a spus Ana Maria Pop.

Și el a fost impresionat când a aflat că ea îi urmărise toate aparițiile televizate, dar imediat a observat și cât de multe puncte forte are. Scânteia dragostei s-a aprins rapid între ei, căci s-au lăsat conduși de emoțiile pe care le simțeau când se aflau față în față.

„A fost întâi impactul ăsta fizic. Fascinația era dată de faptul că știa foarte bine show-ul. Mi-am dat seama că este fană. Capacitatea de a vorbi, dicția de formație profesională. Avocată, actriță, control al emoțiilor și totuși detectam o formă de emoție.”, a explicat jurnalistul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

La scurtă vreme s-au mutat împreună

Nu au intrat imediat într-o relație, căci el nu locuia în România și după acel eveniment s-a întors acasă în Viena. Dar pentru că i-a rămas gândul la ea, a invitat-o să-i prezinte orașul după numai câteva săptămâni în care au păstrat legătura.

Apoi, Daniel Pavel a plecat în Dominicană pentru a filma un nou sezon „Survivor”, iar iubirea lor a supraviețuit distanței. La întoarcerea în țară, s-au mutat împreună.

„Ne-am mutat împreună după sezonul „Survivor”, însă câteva lucrușoare, săbii și pasiuni de-ale lui erau deja în casă. S-a mutat cumva în iunie, definitiv.”, a dezvăluit Ana Maria Pop.

Citește și: Andreea Perju a divorțat de tatăl fetițelor sale, după o căsnicie de 13 ani

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Nu și-au declarat iubirea în același timp

Deși sentimentele au fost clare și reciproce încă de la început, îndrăgostiții nu și-au făcut imediat declarații de dragoste. Primul care a făcut pasul cel mare a fost Daniel Pavel, după ce a așteptat momentul ideal.

„Am simțit că e acum sau niciodată. Eram într-o etapă de viață în care așezam lucrurile pe foarte noi temelii. Acolo cred ca avocata a rulat un pic.”, a povestit acesta.

Și partenera lui își aduce aminte cu entuziasm de primul „te iubesc” rostit. Se pare că a așteptat și mai mult pentru a răspunde în aceeași manieră.

„Unui „te iubesc” nu-i răspunzi imediat, deși poate simțeam. Te iubesc-ul meu a venit puțin mai târziu, într-un moment foarte frumos.”, a subliniat.

Prezentatorul de la „Survivor” face des gesturi frumoase care o impresionează pe superba lui iubită. Știe cum să o surprindă și cum să îi facă mereu pe plac.

„Nu te aștepți niciodată. Daniel, când face surprize, sigur nu e cu o ocazie, nu e de Crăciun, nu e de Paște, nu e de Valentines Day, e out of the blue. De exemplu, îți aduce flori, cele mai surprinzătoare flori, nu cele care știe că îți plac, sunt cele care îi plac lui și pe care ajungi să le iubești pentru că îi plac lui.”, a spus ea pentru Playtech.

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Au planuri mari pentru viitor

Au afaceri comune, iar pentru a se implica în ele, Ana Maria Pop a renunțat la ce făcea înainte. Un mic sacrificiu este binevenit în momentul în care două persoane pășesc împreună pe același drum, nu?

„A fost să las jobul pe care îl aveam înainte și să mergem împreună pe calea antreprenoriatului. Pe lângă faptul că îmi păstrez cariera în domeniul juridic, avem și niște joburi împreună. Asta a însemnat să renunț la compania cu care colaboram înainte.”, a dezvăluit femeia.

Iar planul profesional nu este singurul pe care îl iau în serios, căci se gândesc și la viața lor personală. Cei doi intenționează să formeze o familie și nu resping ideea de a aduce pe lume un copil.

Partenera actuală a prezentatorului a avut deja ocazia să vadă cum se descurcă acesta în rolul de tată. Daniel Pavel are deja un fiu dintr-o căsnicie anterioară, pe Antonio care are aproape 18 ani.

„Aș minți să spun că nu m-am gândit la asta. Cred că este prima persoană din viața mea cu care m-am gândit la acest lucru. L-am văzut cum interacționează cu Antonio și mi-am dat seama că ar fi un tată extraordinar, însă nu ne grăbim. Luăm lucrurile ca atare.”, a mărturisit Ana Maria Pop.

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Cum stau lucrurile între ei când bărbatul pleacă în Dominicană la filmări

Deși prezentatorul pleacă anual în Republica Dominicană pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Survivor”, iubirea lor nu dă semne că s-ar stinge. Femeia chiar a explicat ce simte când stă departe de el pentru o perioadă mai lungă. Chiar dacă îi lipsește prezența lui fizică, nu poate să fie supărată pentru situația ușor neplăcută.

„Vreau să vă spun ceva, când pleacă la Survivor, eu sunt fericită. Sunt fericită pentru realizarea lui, pentru ce se întâmplă acolo.”, a susținut iubita lui Daniel Pavel.

Partenerii s-au obișnuit deja ca spațiul și timpul să îi despartă uneori, dar au învățat să ia tot ce e mai bun din aceste etape ale vieții lor de cuplu.

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Iubita lui Daniel Pavel se înțelege bine cu fosta lui soție și cu fiul său adolescent

Ana Maria Pop chiar s-a integrat foarte bine în familia și în anturajul partenerului său. A făcut cunoștință chiar și cu fosta soție a acestuia și au petrecut deja o vacanță împreună.

În 2022, au sărbătorit Crăciunul în familie, căci fiul său Antonio le-a făcut o vizită împreună cu mama lui. Anca este fosta parteneră a lui Daniel Pavel, dar trecutul nu este o piedică în relația lor bazată pe respect și apreciere. Cele două femei din viața bărbatului se înțeleg de minune și au devenit prietene.

„Fiul meu a venit de sărbători în țară, alături de mama lui. Mă bucur tare mult că în acest an am fost cu toții la masă și ne-am bucurat de energia frumoasă pe care o aduc sărbătorile de iarnă. Ana l-a cunoscut atât pe fiul meu, cât și pe mama lui. De altfel, în această vară am petrecut cu toții timp în România, dar și în Viena. Totodată, la masa de Crăciun ne-am regăsit în formulă complete.”, a declarat Daniel Pavel pentru Click.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Pirvutoiu-Vrana (@ancapirvutoiu)

Citește și: Celebrități care detestă Crăciunul. Nu sărbătoresc niciodată și unii chiar ar vrea să șteargă complet data din calendar

Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"

Împreună în Republica Dominicană, pentru prima oară

Daniel Pavel îmbină utilul cu plăcutul la filmările celei mai recente ediții "Survivor România"! Dacă până acum iubita lui îl aștepta acasă cât timp el era în Republica Dominicană, de această dată, spre fericirea amândurora, Ana l-a însoțit! Tras de limbă de colegii de la OK Magazine, care l-au întrebat dacă ei văd această experiență ca pe o lună de miere, omul de televiziune nu s-a lăsat tras în capcană și a răspuns în stilu-i specific: "Tind să cred că în luna de miere unul dintre cei doi membri ai cuplului nu lucrează (râde). Așa că eu vă propun să spun că suntem într-o locație superbă de unde putem lucra fiecare la ceea ce ne place și avem șansa minunată de a fi împreună. Norocoși, nu?"

Din fericire, superba lui iubită poate lucra de la distanță, așa că n-o obligă nimic să părăsească acel paradis și pe omul iubit, cei doi reușind să echilibreze, cu succes, timpul petrecut la muncă și cel de cuplu: "Zilele libere nu sunt atât de multe, iar eu în acele zile aleg să mă preocup de ceea ce va urma pe mai departe în show. Totodată, Ana lucrează și ea de aici, așa că uneori ne găsim la soare, dar asta pentru că stăm la masă și lucrăm cât e ziua de lungă. Sau eu îmi iau o pauză și fug la jogging sau fac sport în curte. Deci suntem ocupați.", a completat Daniel Pavel.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝓐𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓸𝓹 ♒️♐️ (@annnaheart)

 

‹ Vezi si