Scrisoare pentru fosta mea soție: obișnuiam să cred că ești cel mai bun și frumos lucru de pe Pământ

Scrisoare pentru fosta mea soție: obișnuiam să cred că ești cel mai bun și frumos lucru de pe Pământ

Alida Enache

Te-ai întrebat vreodată dacă un bărbat suferă după o despărțire? Ei bine, chiar o face, deși pare greu de crezut câteodată. Uneori, bărbații pot suferi mai mult ca femeile, doar că nu se manifestă în același fel. Te invităm să citești în rândurile de mai jos o scrisoare pe care un bărbat a scris-o pentru fosta sa soție.

”Pe parcursul timpului, ne-am făcut multe amintiri frumoase împreună. Am avut grijă unul de celălalt și ne-am asigurat că vom avea lumea la picioarele noastre. Ei bine, în momentul în care am ajuns cu adevărat în acel punct, am alunecat și am căzut amândoi. Dintr-o dată lumea, nu mai era la picioarele noastre și noi cădeam în gol. Am crezut foarte mult timp că din vina mea s-au întâmplat aceste lucruri… Am încercat prea mult timp să țin de tine, să nu te las să pleci. Dar chiar și așa, inevitabilul s-a întâmplat. Inima mea s-a rupt în mii și mii de bucățele când am realizat că nu mai pot face nimic pentru a salva relația noastră. Am fost nevoit să te las să îți găsești adevărata fericire, dacă eu nu am fost în stare să ți-o ofer.

Fotografie cu mâini de bărbat care țin poze de la nuntă

Tot ce mi-am putut dori vreodată a fost să am propria mea familie. Am visat să ma îndrăgostesc, să ma însor, să cumpăr o casă frumoasă și într-o bună zi, să aducem împreună pe această lume o mică rază de soare. Nu-mi doream decât să fiu bărbatul perfect, cel mai bun soț, cel mai bun tată și să-ți aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi. Relația noastră nu a fost perfectă, dar eu te-am iubit atât de mult… Nu mi-aș fi putut imagina niciodată viața fără tine.

Îmi aduc aminte cum ne țineam de mână, cum râdeam împreună, cum plângeam… cum ne-am iubit. Eram doar niște copii visători care sperau că într-o bună zi își vor îndeplini, cu adevărat, toate dorințele. Dar, la un moment dat, totul a luat sfârșit. Viața a luat o altă întorsătură și mă simțeam mai pierdut ca oricând. Am rămas doar cu amintiri și cu vise pe care nu am putut să le împlinim împreună.

Sunt câteva lucruri pe care mereu mi-am dorit să ți le spun…

Vocea ta era atât de inocentă și blândă. Uneori te sunam doar ca să-ți aud vocea, mă linișteai atât de tare. Cine ar fi crezut că un gest atât de mic avea atâta putere asupra mea? Îți mai aduci aminte când strigai la mine doar pentru că mă uitam insistent la tine? Unde m-aș fi putut uita dacă cea mai frumoasă ființă era chiar în fața mea? Mă pierdeam în ochii și în zâmbetul tău… erai perfectă. Știu că tu credeai că ai foarte multe defecte, îmi aduc aminte cum obișnuiai să te analizezi. Credeam că ești cel mai frumos lucru de pe Pământ!

Mai știi când, de Ziua Îndrăgostiților, am plecat în excursie, iar atunci când am ajuns la hotel, ne-am dat seama că era oribilă camera pe care am închiriat-o? Mai știi cât am râs împreună până când ne-au schimbat camera? Ai sărit în sus de fericire… te-ai bucurat atât de mult, încât ai obosit și, la puțin timp după aceea, ai adormit. Îmi aduc aminte cum te priveam în timp ce dormeai. Erai atât de inocentă și mă făceai să-mi dau seama că trebuie să te protejez toată viața, orice ar fi.

Mai știi când te-am cerut de soție? Pur și simplu, nu mai puteam aștepta. Știam, cu certitudine, că tu ești sufletul meu pereche. Momentul în care ai spus ”DA” mi-a rămas întipărit în suflet. Este cel mai frumos și bun lucru care mi s-a întâmplat în viață. Ziua nunții noastre a fost atât de frumoasă, mult mai frumoasă decât visam eu. Nici nu-ți poți da seama cât de fericit eram doar când mă gândeam că, în sfârșit, sunt soțul tău. Tu m-ai ajutat să devin bărbatul care sunt astăzi, tu m-ai ghidat prin viață, m-ai făcut mai puternic.

Am pus cărămidă cu cărămidă și ne-am construit viața împreună… carierele noastre, casă noastră și imediat urma să ne întemeiem o familie. Abia așteptam să devin tată.

Părea că trăiesc un vis, dar, uneori e nevoie ca toată lumea ta să se sfărâme în mii și mii de bucățele. Doar așa le vom putea pune apoi exact în locurile în care trebuiau să fie. Nu e nimic mai important pentru mine decât ca tu să fii fericită, crede-mă. Dacă tu ești fericită și eu sunt fericit și împlinit. Chiar dacă am luat-o pe drumuri diferite, sper, în continuare, că ești fericită. Și știi ce? Și eu sunt fericit acum. Sunt foarte ocupat cu muncă, mi-am descoperit o nouă pasiune și mi-am refăcut viața, încetul cu încetul. Încă îmi doresc să am o familie, încă visez să-mi țin copilul în brațe și încă visez să-mi găsesc dragostea adevărată.

Nu te urăsc, nu te voi urî niciodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am avut șansa să te iubesc. Am învățat atât de multe lucruri iubindu-te pe tine. Am cele mai frumoase amintiri alături de tine, cum să te urăsc? Sunt dezamăgit pentru că nu am putut să scriem o poveste de dragoste împreună, dar chiar și așa, nu te pot urî.

Citește și: Șeful meu și-a părăsit familia pentru mine și ce s-a întâmplat în continuare m-a șocat până și pe mine

Îmi pare rău pentru că te-am făcut să suferi. Tot ce am făcut, am făcut pentru tine. Voiam doar să te fac fericită. Îmi pare rău că nu am reușit… Dar, mai demult, ți-am promis că voi încerca să îți spun într-o scrisoare cât de mult de iubesc. Ei bine, uite că a sosit și acel moment! Aceasta este scrisoarea mea...”

Surse articol: Huffpost, Faithit, Momspresso

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Simți că lucrurile nu merg bine între voi? Asta pentru că, treptat și fără să-ți dai seama, ai trecut de la rolul de iubită la cel de... mamă
Simți că lucrurile nu merg bine între voi? Asta pentru că, treptat și fără să-ți dai seama, ai trecut de la rolul de iubită la cel de... mamă
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.