Ce înseamnă să fii într-o relaţie cu cineva care chiar te iubeşte

Redactor Andreea Baluteanu

Să punem punctul pe „i”-ul din suferință: de cele mai multe ori, relațiile din viața noastră pică testul fericirii. Încheiate fie prin trădare, doldora de resentimente sau sfârșind în indiferență, majoritatea legăturilor își vor găsi sorocul într-un chip nefericit.

Există însă și acele povești care se sfârșesc cu cei doi parteneri devenind prieteni, și, firește, acea relație (sau acele relații) perfecte, în care te simți iubită și prețuită în fiecare clipă. Cum mai știi însă să recunoști adevărata dragoste, când ochii îți sunt orbiți de povara atâtor dezamăgiri? Îți spunem noi în rândurile de mai jos!

Cum își dai seama că te iubește: ce face un bărbat care te vrea mai presus de orice

Se spune că pur și simplu știi atunci când un tip te iubește, dar multe dintre noi ne-am tocit radarul de sentimente veritabile, puse față în față cu atâtea nenorociri. Cum îți dai seama dacă te afli într-o relație cu cineva pentru care ești totul? Află de mai jos!

Bărbatul care te iubește cu adevărat…

Te va prezenta familiei. Nu te ascunde într-un colț obscur al vieții sale, ci te va prezenta familiei, prietenilor, chiar și colegilor de muncă. Și nu o va face oricum, ci cu mândrie nedisimulată.

Se va bucura pentru succesele tale. Am fost cu toate protagoniste ale unei relații pline de competitivitate. Dragostea adevărată nu e însă niciodată invidioasă sau pizmașă, iar tipul care te iubește va ști să onoreze întotdeauna reușitele tale.

Îți cere părerea. O relație e, până la urmă, un parteneriat, așa că, dacă îți cere opina sau te implică în deciziile majore din viața sa, e clar că te iubește.

E atent la ceea ce spui și își amintește mai târziu. Atunci când te afli într-o relație cu cineva care te iubește cu adevărat, partenerul tău îți va sorbi fiecare cuvânt. Să nu te mire dacă își va aminti mai târziu istorioara comică cu pisica ta sau ce pozne făceai în copilărie.

Îți face viața mai frumoasă. Atunci când te iubește, își lasă amprenta asupra ta. Iar starea de exaltare pe care ți-o oferă dragostea adevărată te face să urci până la cer și să vezi într-o lumină roz, de poveste, chiar și cele mai banale aspecte din viața ta.

Se ține de promisiune. „Îți voi fi alături la bine și la rău” nu mai e doar o declarație pompoasă, frumos împachetată, dar goală. Bărbatul care te iubește vrea să își ia un angajament și îl va pune în practică cu toată seriozitatea.

Citește și care sunt semnele că te iubește când faceți dragoste.

Te transformă în prioritatea sa. Nu contează dacă e cu familia sau cu prietenii, te vei simți mereu pe primul plan. Atunci când ești într-o relație cu cineva care te iubește, nu vei fi niciodată neglijată. Chiar și atunci când pare interesat de altcineva, e cu ochii, cu urechile și cu inima pe tine.

Îți câștigă încrederea. Da, poți dărui cuiva atenția, afecțiunea sau admirația ta, dar încrederea se cimentează în timp. E ca o floare udată cu dragoste adevărată, cu devoțiune și cu respect.

Te face o parte din el. Când nu erai îndrăgostită, râdeai cu gura până la urechi (și cu un strop de gelozie) de cuplurile care păreau să fi uitat de pronumele „eu” și care se abonaseră la „noi”. Dar adevărul e că atunci când vei fi într-o relație cu cineva care chiar te iubește vei constata că gândești adesea la plural și că nu e nimic mai plăcut decât să împarți totul, dar absolut totul cu cel drag.

cuplu aflat intr-o atmosfera de intimitate in camera

Nu se dă bătut. Multe relații eșuează nu pentru că nu există dragoste, ci pentru că le lipsește tăria. Cineva care te iubește cu adevărat își va infuza sentimentele cu forță și încăpățânare, rămânându-ți aproape la bine și la greu. Dacă ai inconștient încredere că iubitul tău va fi, precum în cântecele Rihannei, umbrela ta pe vreme de ploaie și furtună, e clar că relația mustește de sentimente mărețe.

Te protejează. Mult discutat de către psihologi, „instinctul de erou” îl va face pe cel care te iubește cu adevărat să vrea să îți fie pavăză contra tuturor celor rele. Nu neapărat ca Thor-ul tău personal, ci pur și simplu ca un bărbat căruia îi face plăcere ca, din când în când, să se comporte precum un cavaler medieval.

Vine mereu când îl chemi. Nu contează că e târziu în miezul nopții și tu ai nevoie de un umăr pe care să plângi sau pur și simplu ți s-a făcut poftă de o cafea și vrei să îl vezi pe nepusă masă. Nu va ezita, cât timp îi stă în putere, să îți țină companie.

Îți face complimente. Când ești într-o relație în care ești iubită cu adevărat, va ploua cu complimente în casa ta. Și chiar și cele mai stângace vor fi atât de adorabile deoarece știi, în sinea ta, că sunt cum nu se poate mai reale. Acest bărbat chiar te iubește, iar în ochii lui ești aidoma unei prințese din povești.

Îți face surprize. O legătură autentică va fi plină de surprize, uneori neplăcute, dar cel mai adesea plăcute. Dacă un tip se dă peste cap să fie imprevizibil și adoră să te ia prin surprindere, e clar că te iubește.

E „puțin” gelos. Să fim înțelese; nu încurajăm nicidecum gelozia și departe de noi să o considerăm un semn de dragoste. Dar când ești într-o relație adevărată, din când în când vei avea parte de un strop de posesivitate din partea sa. Și trebuie să recunoaștem: e uneori atât de plăcut ca cel mai blând bărbat să își flexeze mușchii atunci când are impresia că un altul îți acordă prea multă atenție.

Abia așteptăm să aflăm cum anume s-a manifestat pentru tine acea relație adevărată, și ce te-a făcut să îți dai seama că un tip te iubește cu adevărat.

Citește și cum îi îndepărtezi pe bărbați fără să îți dai seama!

Surse articol: Love Catalogue, A New ModeHackSpirit

Surse foto: iStock

Articolul urmator Un suflet pereche este cineva care te vindecă, nu cineva de care ai nevoie să te vindeci

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.