swipe

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

A făcut istorie în lumea telenovelelor

Niurka Marcos Calles, pe numele său real, a venit pe lume în ziua de 25 noiembrie 1967 în Havana, Cuba și tot acolo a și crescut alături de cei cinci frați ai ei. Părinții artistei au fost Camelo Marcus, un maior al marinei cubaneze, și Salustianei Calles, o femeie casnică.

Frumoasă și extrem de talentată, cu o față angelică și ochi albaștri pătrunzători, vedeta cubaneză a cucerit rapid publicul larg încă cu prima sa apariție pe primul ecran. Ea este recunoscută pentru interpretările sale din "La Fea mas Bella", "Rica", "Famosa", "Latina" și "Alma de angel", însă se poate lăuda cu un parcurs profesional mult mai complex de atât.

Nu este doar o îndrăgită actriță de telenovele mexicane, ci și cântăreață, dansatoare și fotomodel glamour. Și da, în anul 2007, a ajuns pe coperta revistei Playboy. Nici nu este de mirare, având în vedere cât de bine arată, nu-i așa?

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Evoluția profesională

Niurka Marcos a debutat pe micul ecran în anul 1998, odată cu apariția sa în "Vivo Por Elena". Ea a interpretat-o pe Myrtha, iar telenovela era produsă de iubitul ei de atunci, Juan Osario, care acum îi este fost soț.

În anul 2001, vedeta a jucat în "Salome", unde i-a dat viață personajului Karicia, o dansatoare seducătoare. Rolul respectiv i-a adus și premiul TVyNovelas pentru cea mai bună actriță în rol secundar puțin mai târziu.

În 2006 și 2007, actrița a mai jucat în "La Fea Mas Bella" unde a interpretat tot un rol secundar. De asemenea, a cântat unul dintre cântecele de pe albumul coloanei sonore.

Printre cele mai notabile interpretări ale sale de pe parcursul anilor se numără: "The mujeres" (1990), "Velo de novia" (2003), "Fuego En La Sangre" (2008), "Emperatriz" (2011), "Alma de angel (2019)". De asemenea, ea a mai fost concurentă la reality-showul "Big Brother Mexico" în anul 2007 și și-a început propria emisiune, "Espectacularmente Niurka".

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

O viață amoroasă controversată

Actrița cubaneză s-a iubit cu numeroși bărbați cu renume din industria telenovelelor. Primul ei soț a fost Juan Osorio, un producător mexican de telenovele. Cei doi au hotărât să-și unească destinele în anul 1998, după ce au avut o relație de aproape un deceniu, însă în anul 2003 și au luat adio pentru totdeauna unul de la celălalt.

Mariajul lor a durat doar cinci ani, însă pe parcursul întregii relații au devenit părinți de trei ori împreună. Kiko s-a născut în 1991, Romina în 1995 și Emilio în 2002. Mămica este cea care a preluat custodia copiilor după separarea de tatăl copiilor lor.

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Trei căsnicii eșuate

La doar un an după primul divorț, Niurka pășea, din nou, în fața altarului, însă de această dată alături de un actor mexican. Ea și Bobby Larios și-au unit destinele în 2004 și au divorțat doi ani mai târziu, în 2006. Nu au niciun copil împreună.

Doar pentru că primele două mariaje nu au funcționat, asta nu înseamnă că starleta a hotărât să își pună lacăt pe inimă. Ea a mai dat o șansă iubirii, iar în anul 2007 s-a căsătorit cu Yanixan Texido. Însă nici căsnicia cu el nu a avut sorți de izbândă, așa că în anul 2011 i-au pus capăt.

Din acel moment, vedeta nu s-a mai căsătorit cu altcineva. La momentul actual, se iubește cu un bărbat a cărui identitate nu este cunoscută. Cei doi obișnuiesc să posteze fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Conflictele cu Edith Gonzalez

În trecut, starleta obișnuia să intre în conflict cu alte vedete din industrie și chiar a apărut deseori în ziarele de scandal. Una dintre persoanele cu care s-a certat este nimeni alta decât actrița mexicană Edith Gonzalez, despre care a spus că nu este "tocmai talentată".

Cele două au jucat împreună în "Salome" în perioada anilor 2000, însă problemele dintre ele au apărut puțin mai târziu, în anul 2011. Niurka Marcos a ales să-i arunce cuvinte grele regretatei sale colege de platou pentru că, de fapt, ea ar fi obișnuit să se comporte urât cu ceilalți actori din distribuție și nu doar.

"Au băgat-o în această mega producție, dar nici nu se vede, pentru că nici nu cântă, nici nu dansează și prestația ei actoricească e tristă", spunea aceasta la vreme respectivă.

Amintim că Edith Gonzalez a murit în ziua de 13 iunie 2019, după o crâncenă luptă cu cancerul ovarian.

Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Vedetă pe rețelele de socializare

La momentul actual, Niurka Marcos face ravagii pe rețelele de socializare, unde are peste două milioane de urmăritori. Ea postează fotografii și filmulețe din viața ei de zi cu zi, iar fanii săi sunt uimiți de cât de bine poate arăta chiar și la 55 de ani.

După cum bine se poate vedea în mediul online, vedeta duce o viață liniștită, luxoasă și se implică, în continuare, în diverse proiecte. Ea face sport, are o dietă echilibrată și adoră să petreacă timp cu copiii și apropiații ei.

‹ Vezi si