Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Alida Enache

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, chiar dacă a fost deseori subiectul scandalurilor din presă. Nu a avut niciodată noroc în iubire, însă s-a ales cu trei copii minunați. În ciuda trecutului ei controversat, Niurka din "Salome" se simte extraordinar de bine și își trăiește viața la maxim, exact ca în tinerețe.

A ajuns la 55 de ani, însă nu s-au schimbat prea multe. Niurka Marcos arată extraordinar de bine și, după cum se poate vedea pe rețelele de socializare, își trăiește viața la maxim, în lux, alături de persoanele dragi. A avut parte de numeoase provocări și suferințe în trecut, dar nu s-a lăsat niciodată doborâtă de ele. Acum, se poate lăuda cu un parcurs profesional excepțional, dar și cu trei copii minunați. 

Află tot ce trebuie să știi despre viața vedetei din galeria foto! Vezi cum arată ea acum, dar și cum s-a schimbat pe parcursul timpului!

Citește și: Povestea dramatică de viață a lui Peggy din "Familia Bundy": de la copil pierdut în luna a opta de sarcină la mamă prin surogat la 50 de ani

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele Vezi galeria foto » Evoluția profesională O viață amoroasă controversată

Surse foto: Getty, FacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: Naijanews, Modelfact, Peoplepill

Articolul urmator Ce face și cum arată azi Marcelo Buquet din "La Usurpadora"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.