swipe

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Berbec

Această zodie iubește aventura, așa că o vei impresiona cu o escapadă nebună, undeva departe de casă. Orice sport extrem este pe placul său, așa că îndrăznește să îți pui în mișcare latura competitivă și, cu puțin curaj, să mergi alături de el/ea în aventura vieții tale. Dacă veți rămâne împreună, vă veți aminti mereu de această experiență unică trăită la prima întâlnire. Știu că nu poți vorbi prea mult în timpul unor astfel de activități, dar puteți fructifica momentele petrecute pe drum și pauzele pentru a afla mai multe unui despre celălalt.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Taur

Zodiile de pământ preferă lucrurile simple, dar pline de însemnătate. Dacă mergi într-un loc în care este iarbă verde, vei da pe spate orice Taur, fie că este femeie sau bărbat. O vizită la o cramă sau o degustare de vin într-o locație cu decoruri rustice ar fi întâlnirea perfectă pentru el/ea. Fiindcă este un semn guvernat de Venus, planeta romantismului, va aprecia inițiativa de a petrece timp în doi în natură. Dacă aduci și ceva gătit de tine, conexiunea dintre voi se va crea din prima, având în vedere că deja aveți o pasiune comună: bucătăria.

Află și de ce se spune că bărbații care știu să gătească sunt mai buni la pat. Mit sau realitate?

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Gemeni

Acest nativ se plictisește foarte repede, așa că trebuie să îl inviți la întâlniri interactive, care să îl ajute să își dea seama de nivelul tău de inteligență. Contează mai puțin locul și mai mult compania, așa că trebuie să îi dovedești că meriți acea primă întâlnire cu el/ea. O terasă liniștită ar putea să vă permită să discutați în voie, să faceți schimb de păreri și de idei. Puteți apela și la jocuri precum „Adevăr sau provocare” pentru a afla cât mai multe dintre lucrurile care vă trec prin cap.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Rac

Racului îi place foarte mult să stea acasă și să nu facă mai nimic. Totuși, când vine vorba de o primă întâlnire, îl/o poți impresiona cu o plimbare plină de romantism, urmată de un film proiectat în aer liber. Fie că improvizezi tu ceva într-un loc retras, fie că îi propui să îl vizionați într-un cadru organizat, va accepta fără să stea pe gânduri. Chiar este întâlnirea visurilor sale și nu va uita niciodată că i-ai făcut pe plac, mai ales din prima seară. Racii apreciază dacă intuiești așteptările pe care le au. Vei avea o bilă albă din partea lui/ei!

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Leu

Viața lui/ei este ghidată într-o mare măsură de muzică și îl/o vei da pe spate imediat dacă îi spui că ți-ar plăcea să mergeți la karaoke sau la un concert. Se va simți în centrul atenției, exact așa cum îi place, și va considera că ai fost atent/ă la nevoile sale. De asemenea, se va îndrăgosti imediat, fiindcă va ști din prima că se poate baza pe tine la orice distracție. Adoră petrecerile și oamenii care știu să încingă atmosfera. Dacă se detașează puțin de grijile cotidiene, se declară cel/cea mai fericit/ă.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Fecioară

O cameră de evadare este locul perfect în care poți duce o Fecioară la prima întâlnire. Adoră jocurile bazate pe inteligență, iar adrenalina îi va crește când se va gândi că la final va fi în brațele tale, ale celui/celei care a venit cu ideea aceasta grozavă. Va avea timp să observe cât de bine vă înțelegeți, care sunt principiile pe care se bazează comunicarea voastră și cum lucrați în echipă. Așa vei pleca liniștit/ă acasă, fiindcă la final îți va spune dacă vede sau nu o potrivire. Exact! Atât de direct este acest semn din zodiac.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Balanță

El/ea caută un/o partener/ă care vrea să se conecteze la fel de profund, atât din punct de vedere emoțional, cât și intelectual. O vizită la muzeu ar fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face împreună la o primă ieșire de cuplu. Veți descoperi ce vă place și ce pasiuni aveți, dar și cât de compatibili sunt. Până la urmă, orice locație care găzduiește opere de artă este cadrul în care poți vrăji o Balanță. Totuși, trebuie să te asiguri că poți purta și discuții pe baza obiectelor expuse, căci altfel nu va dori să repete experiența.

Vezi top 10 locuri de evitat la prima intalnire

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Scorpion

Această zodie este destul de misterioasă și îți va fi greu să intuiești ce își dorește, chiar și după ce vă cunoașteți foarte bine. În orice caz, dacă știi că îi place aventura, poți găsi rapid variante care să îl/o impresioneze. Cel mai ușor ar fi să îi lansezi o invitație într-un bar de karaoke. Va cunoaște și alți oameni care au aceleași pasiuni și te va descoperi și pe tine într-un mod în care nu ar fi avut ocazia la o banală întâlnire. Puteți dansa când microfonul este la altcineva și vă puteți exprima sentimentele prin intermediul versurilor. Dedică-i o piesă care transmite perfect intențiile tale și va fi al/a tău/ta pe viață.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Săgetător

Parcul de distracții este o zonă plină de mici bucurii pe care le puteți experimenta împreună, fiindcă Săgetătorului îi place să râdă în orice moment al zilei. Dacă mergeți la o oră în care mai sunt și copii acolo, aveți toate șansele ca discuțiile voastre să ajungă foarte departe din prima și să începeți să faceți planuri de viitor. Fericirea și distracția îl/o provoacă să se deschidă și să dea frâu liber sentimentelor.

Citește și: 10 lucruri pe care numai zodia Sagetator le intelege

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Capricorn

Aventuros/oasă din fire, nu se va mulțumi cu o ieșire clasică și va dori ceva special. Trasul cu arcul sau cu arma i-ar putea oferi adrenalina de care are nevoie pentru a se relaxa și a vorbi cu tine fără emoții. Puteți începe o relație frumoasă dacă vă cunoașteți într-un loc atât de neobișnuit. Nu mulți au curajul să participe la o primă întâlnire atipică, așa că impresionează-l/o ca să îl/o cucerești instant. Cupidon va fi de partea iubirii și va întoarce săgețile arcului în favoarea ta.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Vărsător          

Vărsătorul vrea să se asigure că are în jurul său numai persoane sensibile și gata să sară în ajutorul oricui, așa cum o face el/ea de fiecare dată. Fă-i o surpriză și mergeți împreună într-un centru de voluntariat sau la o fundație care se ocupă de îngrijirea animalelor abandonate. O să îi crească inima de bucurie când va vedea că a găsit un om pe placul său. În plus, ar putea să înceapă să își proiecteze viitorul alături de tine, fără să mai țină cont că este prima oară când vă vedeți.

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Pești

Extravaganța îi face pe nativii Pești să se simtă speciali, așa că nu poți alege un loc banal pentru o primă întâlnire. Trebuie să te gândești bine ce înseamnă pentru tine adjectivul „special” și să alegi o locație cu adevărat specială. Un spectacol de magie sau un cabaret burlesc ar putea să înmoaie rapid inima capricioasă a unui Pește. Va ieși imediat din carapacea sa și va începe să discute cu tine despre toate visurile pe care le are.

Vezi 10 motive pentru care sa iubesti zodia Pesti

‹ Vezi si

Vezi si Horoscop ...