Horoscop
Înapoi la

Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Ramona Jurubita

Dacă emoțiile dinaintea unei prime întâlniri te fac să te cutremuri, acest articol te va ajuta să te liniștești. Este normal să vrei cu toată ființa ta să îți impresionezi alesul/aleasa, dar o simplă invitație în oraș nu ar trebui să te sperie atât de tare.

Ca să nu ai nicio problemă, e nevoie să știi ce îi place și unde ar prefera să meargă. Ți se pare imposibil să afli aceste lucruri înainte să vă vedeți prima dată față în față? Chiar se poate, mai ales acum când toți se cunosc mai întâi pe internet și abia apoi trec la următoarea etapă. Într-un simplu schimb de mesaje, îl/o poți întreba ce zodie este și toate grijile tale vor dispărea când vei primi acest răspuns. Aici se află cheia tuturor soluțiilor din lume, crede-mă!

Femeie care își îmbrățișează partenerul, în timp ce sunt așezați pe un pod de lemn.

Când nu știi cum să te comporți cu un om, află perioada în care s-a născut și trăsăturile zodiei sale îți vor spune totul despre el. La fel trebuie să procedezi și în cazul în care vrei să îi propui să vină cu tine într-un loc special sau la o simplă plimbare. Până nu descoperi ce fel de personalitate are, nu vei fi sigur/ă că va accepta cu plăcere invitația ta.

Nu te mai țin mult pe jar, așa că îți dezvălui chiar acum unde și cum îl/o poți da pe spate, în funcție de semnul său zodiacal:

Berbec

Berbec

Această zodie iubește aventura, așa că o vei impresiona cu o escapadă nebună, undeva departe de casă. Orice sport extrem este pe placul său, așa că îndrăznește să îți pui în mișcare latura competitivă și, cu puțin curaj, să mergi alături de el/ea în aventura vieții tale. Dacă veți rămâne împreună, vă veți aminti mereu de această experiență unică trăită la prima întâlnire. Știu că nu poți vorbi prea mult în timpul unor astfel de activități, dar puteți fructifica momentele petrecute pe drum și pauzele pentru a afla mai multe unui despre celălalt.

Taur

Taur

Zodiile de pământ preferă lucrurile simple, dar pline de însemnătate. Dacă mergi într-un loc în care este iarbă verde, vei da pe spate orice Taur, fie că este femeie sau bărbat. O vizită la o cramă sau o degustare de vin într-o locație cu decoruri rustice ar fi întâlnirea perfectă pentru el/ea. Fiindcă este un semn guvernat de Venus, planeta romantismului, va aprecia inițiativa de a petrece timp în doi în natură. Dacă aduci și ceva gătit de tine, conexiunea dintre voi se va crea din prima, având în vedere că deja aveți o pasiune comună: bucătăria.

Află și de ce se spune că bărbații care știu să gătească sunt mai buni la pat. Mit sau realitate?

Gemeni

Gemeni

Acest nativ se plictisește foarte repede, așa că trebuie să îl inviți la întâlniri interactive, care să îl ajute să își dea seama de nivelul tău de inteligență. Contează mai puțin locul și mai mult compania, așa că trebuie să îi dovedești că meriți acea primă întâlnire cu el/ea. O terasă liniștită ar putea să vă permită să discutați în voie, să faceți schimb de păreri și de idei. Puteți apela și la jocuri precum „Adevăr sau provocare” pentru a afla cât mai multe dintre lucrurile care vă trec prin cap.

Rac

Rac

Racului îi place foarte mult să stea acasă și să nu facă mai nimic. Totuși, când vine vorba de o primă întâlnire, îl/o poți impresiona cu o plimbare plină de romantism, urmată de un film proiectat în aer liber. Fie că improvizezi tu ceva într-un loc retras, fie că îi propui să îl vizionați într-un cadru organizat, va accepta fără să stea pe gânduri. Chiar este întâlnirea visurilor sale și nu va uita niciodată că i-ai făcut pe plac, mai ales din prima seară. Racii apreciază dacă intuiești așteptările pe care le au. Vei avea o bilă albă din partea lui/ei!

Surse foto: iStock, PexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexelsUnsplashPexelsPexels

Surse articol: BestlifeonlineYahooKalingatv

Articolul urmator Cum își gestionează zodiile emoțiile

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.