Bărbații care știu să gătească sunt mai buni la pat. Mit sau realitate?

Bărbații care știu să gătească sunt mai buni la pat. Mit sau realitate?

Alida Enache

Viața este scurtă și... trebuie trăită la maxim! Cu toții știm asta, nu-i așa? Și tocmai de aceea, existența trebuie experimentată, gustată și savurată în toate formele, aromele și texturile sale. Și cine altcineva ar putea să o condimenteze mai bine, așa cum nimeni nu a mai făcut-o vreodată, decât bărbatul pasionat de gastronomie? 

Știi, legătura dintre viața intimă și dragostea pentru gătit e chiar mai strânsă decât ai putea crede. Bucătării sunt, în fond, cei care ți-ar putea oferi o experiență inedită și apetisantă din toate punctele de vedere... mai ales sub ceașafuri. Gătitul, la fel ca amorul, necesită răbdare, atenție sporită și multă-multă improvizație. Da, asta înseamnă că EL, care gătește cu atât de multă pasiune și implicare, are toate șansele să-ți ofere o experiență de neuitat în dormitor.

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, te invităm să descoperit în rândurile de mai jos cele șase motive pentru care bărbații pasionați de gastronomie sunt mai buni la pat!

 Imagine cu un bărbat care gătește și o femeie care îl admiră

1. Sunt foarte preocupați să-i mulțumească pe alții

Știi doar că gătitul este o adevărată artă! Și încă una de performanță. Dacă o faci doar pentru tine, asta înseamnă că nu o faci deloc bine. Atunci când îți prezinți capodopera în fața altora și speri, în tăcere, să-i impresionezi, e clar că te-ai dedicat trup și suflet creației tale. Nimeni nu se chinuie să gătească o masă complexă și absolut delicioasă doar pentru ei înșiși. Mâncarea, la fel ca plăcerea, sunt menite să fie împărtășite cu acea persoană specială.

Ei bine, o astfel de atitudine altruistă nu face decât să-ți demonstreze că acel cineva va face tot posibilul să-ți aducă zâmbetul pe buze și atunci când vă ridicați de la masă și mergeți în dormitor. Nu uită că după o cină gustoasă, întotdeauna, dar întotdeauna, mai este puțin loc și pentru desert!

2. Sunt maeștri la improvizație

Predictibilitatea și rutina se transformă cu rapiditate într-o monotonie răpitoare în ceea ce privește viața intimă. E clar că nu-ți dorești lângă tine un bărbat care nu piperează, din când în când, atmosfera de sub cearșafuri.

Orice persoană care gătește foarte bine este obișnuită cu două lucruri: să se folosească de orice ingredient pe care îl are la îndemână pentru a crea un preparat sublim și să gătească o cină delicioasă pe moment. Nu se știe niciodată cine îi face o vizită surpriză!

Tocmai de aceea, un bărbat care gătește va fi întotdeauna pregătit să-ți ofere o experiență inedită. Așa că nu mai fii timidă și întreabă-l care este specialitatea zilei! Te va surprinde, fără nicio urmă de îndoială!

3. Au răbdarea necesară pentru a te propulsa direct la linia de sosire

Există un motiv concret pentru care s-a inventat termenul de "fast-food". Mâncarea delicioasă se gătește în tihnă, cu răbdare, iar cea rapidă, ei bine, este pentru cei care niciodată nu au timp... de nimic.

Bărbatul care nu se grăbește în bucătărie și acordă maximă atenție preparatelor sale are cele mai mare șansă să te propulseze direct pe culmile plăcerii. Se va comporta cu tine ca și cu cel mai prețios desert gătit vreodată și nu te va lăsa din ochi până nu se va asigura că te-ai copt bine.

4. Își perfecționează TOATE abilitățile

Gătitul este, până la urmă, o abilitate multidisciplinară, care necesită mult timp și o tonă de efort pentru a putea fi aprofundată. O astfel de persoană căreia nu îi este străină disciplina va aplica lecțiile prețioase învățate în bucătărie și în viața de zi cu zi.

Autoperfecționarea este și ea o trăsătură de personalitate. Așadar, dacă îl vezi că se chinuie din greu și constant să-și dezvolte abilitățile de bucătar, nu-l lăsa să fugă. E clar că-ți va servi doar delicatese, așa cum nu ai mai încercat până acum.

5. Pot face mai multe lucruri deodată

În bucătărie, rareori faci doar un singur lucru în același timp. Ei bine, același fapt este valabil și în dormitor, după cortine. Dacă îți dorești, cu adevărat, un bărbat care să își folosească toate instrumentele și atuurile în pat, în același timp, alege-l pe cel care are o pasiune pentru gătit. El știe cel mai bine cum este să pregătească o salată, în timp condimentează friptura.

6. Pregătesc întotdeauna micul dejun dimineața

Cea mai importantă parte a acestei ecuații? Bărbatul pasionat de gastronomie îți va găti mereu! Mic dejun, prânz sau cină... ce mai contează? Cine nu-și dorește un bucătar personal, până la urmă?

Tu ce părere ai despre mitul bărbatului care gătește și este bun la pat? Este valabil acest fapt?

Citește și: Dacă vrei o dragoste eternă, acesta este tipul de bărbat cu care să te vezi

Surse foto: iStock

Surse articol: Yourtango, LuvzeFaceofmalawi

Articolul urmator
Bărbații care înșală se schimbă? Ce spun specialiștii?
Bărbații care înșală se schimbă? Ce spun specialiștii?
Ce cred barbatii despre felul in care te imbraci?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre felul in care te imbraci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.