swipe

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

Amândoi s-au născut în familii cu părinți celebri

Lily Collins este fiica celebrilor Phil Collins și Jill Tavelman și, la fel ca mama sa, a ales calea actoriei. Născută în ziua de 18 martie 1989, în Guildford, Surrey, vedeta cu origini britanice și americane și-a făcut marele debut pe micul ecran încă de la doi ani, atunci când a primit un rol în serialul BBC "Growing Pains".

La sfârșitul anilor 2000, a devenit și model, iar cariera sa de actriță a luat amploare odată cu interpretarea sa din filmul sportiv-dramatic "The Blind Side". Pe parcursul timpului, a primit rolurile principale din numeroase filme de succes, printre care amintim: Priest (2011), The Mortal Instruments: "City of Bones" (2013), "Stuck in Love" (2012), "The English Teacher" (2013) și "Love, Rosie" (2014).

Cel mai recent proiect al său și care i-a adus, de asemenea, aprecierea publicului larg este "Emily in Paris".

La fel ca soția sa, Charles Malcolm McDowell s-a născut într-o familie cu părinți celebri și a ales să le calce pe urme în ceea ce privește alegerile profesionale. El a venit pe lume în ziua de 10 iulie 1983, în Los Angeles, California, iar tatăl său este actorul englez Malcolm McDowell și mama sa actrița americană Mary Steenburgen.

Acum în vârstă de 39 de ani, partenerul lui Lily Collins este regizor de film și scenarist american, cunoscut, în mod special, pentru filmul "The One I Love (2014)".

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

Au știut că sunt suflete pereche încă din prima clipă în care s-au văzut

După cum era de așteptat, cele două star-uri s-au cunoscut la locul de muncă, chiar pe platoul de filmare. Totul se întâmpla în anul 2019, atunci când aveau loc filmările pentru "Gilded Rage". Deși relația lor a fost, inițial, una profesională, lucrurile au evoluat rapid, căci amândoi și-au dat seama că le-a fost scris să fie împreună încă din prima secundă în care s-au văzut.

Nu puține au fost dățile în care Lily Collins a declarat că a simțit o conexiune instantă și profundă cu soțul ei.

"A fost una dintre acele situații în care am știut din secunda în care l-am întâlnit că vreau să fiu soția lui într-o zi. Așa că, a fost doar o chestiune de timp, într-adevăr", a dezvăluit actrița în emisiunea "Live with Kelly and Ryan".

Și, într-adevăr, a fost doar o chestiune de timp, căci până la sfârșitul aceluiași an, cei doi porumbei alcătuiau deja un cuplu. În ziua de 20 august 2019, cei doi postau prima fotografie împreună în mediul online. În imagine, actrița apare îmbrățișându-l pe la spate pe partenerul ei, iar mesajul pe care i l-a atribuit postării respective este "Întotdeauna îți voi asigura spatele...".

Poza a fost făcută în Paris, Franța, deci, cel mai probabil, a fost realizată în timpul filmărilor pentru primul sezon al serialului "Emily in Paris". Starleta a dezvăluit, mai târziu, în timpul unui emisiuni, că McDowell o vizita pe platoul de filmare la vremea aceea, dar și că obișnuiau să exploreze orașul împreună.

"Am ieșit de câteva ori. Și am cutreierat străzile și ne-am pierdut pe aleile pietruite de câteva ori. Asta îmi lipsește cel mai mult. Ideea de a fi în Paris, de a lua un scuter, de a merge la muzee, de a mânca și chiar de a lua Eurostar spre Londra și Bruges... totul este atât de romantic", a povestit ea.

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

"Am crezut că va fi mai stresant să lucrez cu el"

Pe măsura ce relația celor două vedete înflorea, evoluția profesională a acestora, de asemenea, nu s-a oprit. Actrița și regizorul au continuat să colaboreze unul cu celălalt și s-ar putea spune că au făcut, cu adevărat, treabă bună împreună! Lily Collins nu a crezut niciodată că va fi atât de ușor să lucreze cu partenerul ei, după ce au devenit, în mod oficial, un cuplu.

"Am crezut că va fi mai greu, trebuie să recunosc. Am crezut că va fi mai stresant să trebuiască să lucrez cu el, dar, sincer, a fost cu adevărat uimitor și eliberator.", a spus ea, după ce a lucrat alături de soțul ei pentru "Windfall".

Tot în anul 2019, a avut loc un eveniment foarte important pentru îndrăgitul cuplu. Aceștia au adoptat primul lor... cățeluș. "Puiul Redford", după cum este numit de stăpânii săi, a devenit vedetă în mediul online în ziua de 18 decembrie 2019, atunci când a apărut pentru prima oară în pozele celebrităților. Blănosul a fost adoptat de la Love Leo Rescue.

"A fost dragoste la prima vedere și știu că vom avea atât de multe aventuri incredibile în viitor. Bine ai venit în familie!", este mesajul pe care l-a atribuit Lily Collins primei fotografii în care apare alături de soțul ei și de câinele lor.

Animăluțul este o mică vedetă în mediul online la momentul actual și chiar are propriul cont de Instagram.

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

"Te-am așteptat toată viața mea"

După aproximativ un an de când s-au văzut pentru prima oară, McDowell și partenera sa, convinși că le-a fost scris să fie împreună, și-au anunțat logodna. Minunatul moment a avut loc în ziua de 25 decembrie 2020, într-un decor impresionant din New Mexico.

Actrița este cea care a împărtășit vestea cu fanii ei din mediul online. Ea a postat o serie de fotografii, inclusiv una cu inelul primit, și a mărturisit cât de fericită este că l-a cunoscut pe regizor.

"Te-am așteptat toată viața mea și abia aștept să ne petrecem viața împreună... Într-o perioadă de incertitudine și întuneric, mi-ai luminat viața. Voi prețui pentru totdeauna aventura mea cu tine", a scris ea pe Instagram atunci.

În aceeași perioadă, vedeta a mărturisit că niciodată în viața ei nu a purtat inele pe degetul inelar stâng. A așteptat să-și cunoască sufletul pereche pentru a-i oferi onoarea de a-i pune un inel pe acel deget.

"Nu era ca și cum aș fi fost superstițioasă, ci pur și simplu îmi ziceam: "Păstrez degetul acela", "Chiar și la ședințele foto, ziceam: "Nu, nu, nu...". Mereu îl păstram, așa că acum e ca și cum: "Oh, bine, are locul lui special, în sfârșit a primit inelul potrivit pe care să îl poarte"", a povestit ea.

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

A sosit și ziua cea mare

A mai trecut aproximativ un an de când și-au anunțat logodna, iar apoi, în ziua de 4 septembrie 2021, cele două vedete își jurau iubire veșnică în cadrul unei ceremonii în Dunton, Colorado. Nunta a fost cu adevărat magică, iar Lily Collins a împărtășit frânturi din ziua sa cea mare cu fanii din mediul online.

Actrița a postat câteva fotografii de la superba ceremonie și, bineînțeles, nu a uitat nici de această dată să scrie un mesaj simpatic și extrem de romanic pentru jumătatea sa.

"Nu mi-am dorit niciodată să fiu ceva mai mult decât jumătatea ta, iar acum am ocazia să fiu soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt pentru totdeauna. Te iubesc dincolo de orice...".

McDowell a avut, la rândul său, momentul lui de glorie și i-a mărturisit soției sale că: "M-am căsătorit cu cea mai generoasă, grijulie și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

O lună mai târziu, cele două star-uri au distribuit fotografii din luna de miere pe paginile de Instagram. Declarațiile lor sunt, și de această dată, la fel de romantice.

"Luna noastră de miere scandinavă s-ar putea să se fi terminat, dar aventura cu siguranță nu. Nu îmi pot imagina o primă călătorie mai memorabilă, magică, ca proaspăt căsătoriți și un mod de a ne începe oficial viața împreună. Nu există o altă persoană cu care aș prefera să sar mai degrabă din avion și să călătoresc cu mașina. Pentru multe alte experiențe epice care vor urma...", a scris actrița atunci.

Cu o zi înainte de asta, soțul ei a împărtășit câteva fotografii din excursie, cărora le-a atribuit mesajul:

"Te iubim, Scandinavia. Îți mulțumim pentru o aventură și o lună de miere de neuitat. Ne vedem data viitoare".

Ce poveste de dragoste superbă trăiește protagonista "Emily in Paris", în viața reală! Este îndrăgostită până peste cap

"Te iubesc pentru totdeauna"

Relația celor doi a continuat să înflorească în același stil, iar Lily Collins, spre deliciul tuturor, nu s-a oprit din a oferi picanterii din mariajul ei publicului larg. În ziua în care a serbat un an de căsnicie alături de Charles Malcolm McDowell, ea a distribuit o serie de fotografii de la nuntă pe pagina personală de Instagram și a împărtășit, de asemenea, un mesaj de-a dreptul emoționant cu urmăritorii ei.

"În urmă cu un an, astăzi, mi-am ales cum va arăta ziua mâine pentru totdeauna. Să te am alături de mine, să fii al meu și să te țin în brațe, este cel mai mare cadou la care aș fi putut spera vreodată. Aș merge cu tine oriunde, aș vorbi cu tine despre orice și aș călători în lume cu tine oricând. Și te iubesc din adâncul sufletului meu...".

Regizorul nu a putut rămâne indiferent la o asemenea declarație, așa că i-a răspuns soției sale în aceeași notă:

"În urmă cu un an m-am căsătorit cu eroina mea. Tu faci ca fiecare loc să strălucească mai mult și mai puternic. Sunt înmărmurit de bunătatea și frumusețea ta în fiecare zi. Voi încerca să țin pasul"

‹ Vezi si