swipe

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

14 decembrie 2014 a fost o zi specială

Cei doi au început să formeze un cuplu în decembrie 2014, după mai multe întâlniri întâmplătoare în supermarket și pe stradă. Destinul i-a adus de mai multe ori în același loc, până când Alice Cavaleru a început să simtă că trebuie să ia atitudine.

„M-a văzut ea într-un supermarket, și i-am rămas așa, în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani, m-a văzut tot într-un supermarket și, la câteva zile, m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis: „Ceva e cu omul ăsta de tot îl văd”. Ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi, era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în News Feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și, trei zile mai târziu, avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună.”, a povestit Vladimir Drăghia într-un interviu mai vechi acordat revistei Viva.

Se pare că femeia vieții lui a apărut la momentul potrivit, cu puțin timp înainte de a împlini 30 de ani. A avut timp să se bucure de anii tinereții și să profite din plin de statutul de „burlac”. Doar emisiunea cu același nume l-a propulsat în lumina reflectoarelor, nu?

„Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut. Bine, acum tot aștept criza vârstei a doua, că cică pe la 37-40 de ani vine.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Acum, este mândru de relația frumoasă pe care o au, de tot ce au realizat și chiar numără anii petrecuți împreună.

„Le voi arăta pozele astea nepoților și le voi povesti (pentru a mia oară) cât de îndrăgostit eram de Alice. Asta în timp ce se vor strâmba ca fraierii, pentru că o voi face ținând-o, în continuare, de mână.”, a fost mesajul postat de actor când el și Alice Cavaleru au împlinit șase ani de relație.

Anul acesta se împlinesc nouă ani de când se țin de mână în fiecare zi, doar că viața lor nu mai arată deloc așa cum arăta la începutul relației. De ce? Pentru că acum au și două fetițe pe care le țin strâns în brațe de câte ori au ocazia.

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

În 2017 a venit pe lume prima lor fiică

„Ea este Alaia Zora Drăghia. A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârșit, fără ecou.”, este mesajul scris de actor pe 14 iulie 2017, în mediul online.

Cei doi au învățat împreună să fie părinți și nu au primit ajutor din partea nimănui. Au lăsat intuiția să îi ghideze pe acest drum greu, dar frumos. În iulie 2023, fetița lor va împlini șase ani. Ce zboară timpul! Vladimir Drăghia nu s-a gândit încă la calea pe care va merge copila și nici nu are de gând să își facă proiecții de viitor, căci vrea să o lase pe ea să aleagă.

„Nu vreau să o duc în nicio zonă, vreau să își găsească singură drumul și să meargă pe el. Eu doar sunt în spatele ei, să mă asigur că nu cade dreapta-stânga, dar în rest, o las pe ea să aleagă.”, a spus el într-un interviu acordat revistei Ciao.

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Au avut parte și de momente grele

Cea mai grea perioadă a vieții lor de familie a fost perioada în care Vladimir Drăghia era plecat în Republica Dominicană, când a participat la emisiunea „Exatlon”. Între 7 ianuarie 2018 și 23 mai 2018, Alice Cavaleru a crescut singură bebelușul și, de la distanță, și-a susținut soțul care lupta pentru marele premiu.

„A fost greu când Vladimir a fost plecat (n.r. – a participat la concursul televizat „Exatlon”, pe care l-a și câștigat). Am stat doar eu cu Zora timp de cinci luni. Noi nu avem părinții în București și a trebuit să mă descurc. A fost nevoie de o dedicare completă, dar m-am bucurat că pot să fac asta. A fost o șansă pentru mine să-mi fac treaba de mamă foarte bine. Eu n-am fugit niciodată de greu și cred ca încercările m-au transformat frumos.
Vladimir a fost întrebat o dată ce sfat ar da bărbaților care vor să devină tătici și el a răspuns: să aleagă bine mama copilului. O să mă inspir de la el și o spun că femeia trebuie să aleagă cu grijă pe tatăl copilului lor. E cel mai important. Dacă ai susținerea potrivită din partea partenerului, adaptarea la viața de mamă se face mult mai ușor. Ideea este să nu te simți singură în procesul acesta.”, a spus Alice Cavaleru, potrivit site-ului De Mămici.

În final, cei doi și-au dat seama că toate eforturile lor nu au fost în zadar. Actorul s-a întors acasă cu premiul cel mare și a donat banii câștigați unei asociații care sprijină copiii bolnavi.

„Unul dintre cele trei motive majore pentru care am ales să fac asta a fost Zora. Am vrut ca în momentul în care va crește să poată să se uite înapoi și să spună: „Taică-meu, la 32 de ani, a avut șansa să facă asta și a făcut asta.” Și aș vrea să înțeleagă că valoarea unui om nu este dată de banii pe care îi are ci de faptele pe care le face. Asta a fost șansa mea sa fiu un exemplu pentru Zora.”, a spus Vladimir Drăghia, potrivit Paginademedia.

Șerban Copoț, un bărbat cu adevărat binecuvântat! Ce familie frumoasă are fostul solist de la Animal X

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

S-au căsătorit în 2018

Pentru că aveau deja o fiică și erau oricum siguri că vor rămâne împreună pentru tot restul vieții, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au decis să se căsătorească. Nunta a avut loc la mare, în data de 21 iulie 2018.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.”, a declarat Vladimir Drăghia pentru Viva, înainte de a se căsători.

Chiar înainte de marele eveniment, actorul suferise o intervenție chirurgicală, care i-a lăsat urme pe față. Acesta s-a prezentat la propria nuntă cu vânătăi sub ochi și nu a părut deloc deranjat de acest detaliu.

În toamna aceluiași an, proaspeții însurăței făceau un alt anunț care i-a bucurat pe fanii lor. S-au mutat atunci în casă nouă și au simțit nevoia să împartă bucuria cu toți cei dragi.

„Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă și asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-ați urat acum câteva luni.”, spunea el la acea vreme.

S-au mutat în cuibușorul lor abia în 2020, când totul a fost pus la punct, după dorințele și preferințele lor.

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

A apărut în viața lor ce-a de-a doua fiică

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ❤️”, a transmis Vladimir Drăghia pe rețelele sociale.

Cei doi soți au avut răbdare să se acomodeze cu rolurile de părinți și nu s-au grăbit să își extindă familia. Tocmai din acest motiv, între fata cea mare și mezină este o diferență de cinci ani.

„Le iau pe toate în ordinea în care vin! Am așteptat să ajungă Zora la 5 ani, să mai crească, ca să mai facem un copil, pentru că nu știu dacă am fi făcut față cu doi copii foarte mici. Iar acest proiect cred că a venit la momentul potrivit pentru că simțeam nevoia să mai fac ceva și la TV, nu doar în online și deși ziua de filmare ajunge uneori la 12 ore, nu am în fiecare zi filmări așa că am timp să fac mai multe.”, spunea el în trecut pentru Ciao.

Iată cât de frumoase sunt cele mici:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Viața de familie l-a maturizat pe actor

Sunt aproape șase ani de când Vladimir Drăghia a devenit tată pentru prima oară. Acum știe deja totul despre creșterea unui copil și nu îl mai sperie nicio provocare, mai ales că o are alături pe femeia visurilor sale.

Totuși, nu lasă pe ultimul loc nici planul profesional, așa că încearcă să îmbine utilul cu plăcutul și să se implice în proiecte de actualitate. Cel mai recent serial în care poate fi văzut este „Clanul” de la Pro TV.

„Am 36 de ani, doi copii acasă, eu zic că sunt suficient de matur! Nu știu dacă maturitatea se măsoară! Sunt exact unde trebuie să fiu, astfel încât să pot să fac față vieții de familie și muncii de aici dar cât să nu fie chiar foarte ușor, adică mereu îmi caut greutăți, mereu îmi caut proiecte care să necesite atenție.”, spunea în 2022 pentru Ciao.

Ce trăiește acum actorul este unic și întrece orice scenariu de film! Iată cum descrie relația pe care o are cu soția sa:

„Nu e film, e viața de zi cu zi! O văd de zece ori pe zi, de 100 de ori pe zi, e soția mea, e femeia cu care am ales să-mi duc fiecare zi, nu pot să o văd mai frumoasă sau mai urâtă, este deja parte din mine. Suntem un întreg! E Alice! Împreună facem aceste evoluții, împreună facem acești pași!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Este incredibil cât de repede și frumos au crescut copiii săi

Adorabile e puțin spus! Ce fetițe minunate au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

7 mai 2023, o altă zi specială pentru ei

Cei doi parteneri sunt foarte activi pe rețelele sociale și își țin tot timpul urmăritorii la curent cu evenimentele importante din viața lor. În ziua de 7 mai 2023, când a avut loc botezul mezinei Alegra-Nova, au postat imagini pe InstaStory de la slujbă și de la petrecere, arătându-le prietenilor din mediul online cât de fericiți sunt. A doua zi, au revenit și cu o postare, în care au adăugat mai multe fotografii de familie. Iată mesajul pe care l-au publicat pe rețelele sociale:

„Ieri Alegra-Nova a fost botezată și a fost o zi de vis. I-am avut lângă noi pe cei mai dragi prieteni și, bineînțeles, familia. Am avut norocul unei ferestre de vreme frumoasă și am sărbătorit dansând, așa cum îi dorim și ei să treacă prin viață.🤍 Nu ne puteam dori mai mult de la locație și de la cei care ne-au ajutat cu organizarea.”

Mai jos vezi cât de tare s-au distrat în ziua în care fiica lor cea mică a fost creștinată și cât de frumos au fost îmbrăcați toți patru, în ținute asortate:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

 

‹ Vezi si