Nu Skin

Face asta pentru tine? Atunci eşti femeia vieţii lui

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Sunteţi împreună de foarte mult timp, însă trebuie să recunoşti, mai sunt momente în care te întrebi dacă, într-adevăr, tu eşti femeia vieţii lui. Ei bine, pentru a te lămuri odată pentru totdeauna, ţi-am pregătit o scurtă listă cu şase lucruri pe care doar un bărbat îndrăgostit până peste cap de femeia de lângă el le face.

Face asta pentru tine? Atunci eşti femeia vieţii lui!

 1. Te ascultă cu atenţie

Bărbatul care te iubeşte şi care simte cu tot sufletul că eşti femeia cu care are de gând să-şi petreacă tot restul vieții va asculta întotdeauna cu atenţie tot ce spui, indiferent că te plângi din pricina problemelor de la serviciu, că nu te-ai putut abţine de la ultima prăjitură din frigider sau că nu te mai încap blugii pe care ţi-ai cumpărat abia anul trecut. Când un bărbat ţine cu adevărat la tine, îţi va sorbi fiecare cuvânt cu aceeaşi intensitate şi afecţiune cu care te priveşte, în fiecare dimineaţă, fix înainte să te trezeşti. 

 1. Se ceartă cu tine

Când un cuplu se ceartă, nu înseamnă întotdeauna că lucrurile merg prost între cei doi parteneri. Pur şi simplu nu ai cum să nu te cerţi cu o persoană la care ţii cu adevărat, micile ciondăneli şi discuţii în contradictoriu fiind semne clare că cel de lângă ţine îşi doreşte cu tot dinadisnul ca relaţia voastră să funcţioneze fără cusur.

 1. Luptă pentru dragostea voastră

Dacă un bărbat iubeşte cu adevărat o femeie, este în stare să mute munţii din loc pentru a o face să se îndrăgostească în fiecare zi puţin mai mult de el. Va face tot posibilul să petreacă mai mult timp cu femeia vieţii lui, chiar şi după cea mai obositoare zi la birou. Bărbatul care te iubeşte se simte norocos că te are în viaţa lui şi îţi dă de înţeles că ultimul lucru pe care şi-l doreşte în viaţă este să te piardă.

 1. Este mândru de reuşitele tale

Un bărbat îndrăgostit nu va simţi niciodată că este într-o competiţie continuă cu femeia de lângă el. Câtă vreme te iubeşte şi te respectă sincer, acesta se va bucura chiar mai mult decât tine de reuşitele tale. Nu se va simţi mai puţin bărbat în momentul în care îi spui că şeful tău ţi-a mărit salariul şi că acum câştigi mai mult decât el, ci te va felicita sincer şi îţi va spune, cu mâna pe inimă, că este foarte mândru de tine.

 1. Îţi spune că arăţi minunat în zilele tale proaste

Când un bărbat este îndrăgostit până peste cap de tine, el va face tot posibilul să îţi aducă zâmbetul pe buze şi să îţi redea încrederea în tine chiar şi în cele mai proaste zile ale tale. Crede-l atunci când îţi spune că arăţi minunat în rochia în care ai impresia că îţi scoate în evidenţă colăceii sau surplusul de grăsime de pe burtă. Dacă te iubeşte cu adevărat, bărbatul de lângă tine automat te va privi ca şi cum ai fi cea mai frumoasă făptură din lume! Obişnuieşte-te cu această idee şi acceptă-i complimentele sincere!

 1. Nu îi este teamă să-şi arate latura vulnerabilă

Ştim deja că bărbaţilor le este destul de greu să îşi deschidă sufletul în faţa femeilor şi evită să îşi arate latura vulnerabilă de teamă să nu fie percepuţi drept slabi sau uşor de manipulat. Aceste gânduri nu există în mintea bărbatului care iubeşte cu adevărat o femeie, care nu se teme să fie sincer şi să-ţi spună, foarte clar, că nu poate să trăiască fără tine.

Tu câte dintre aceste lucruri ai bifat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!