Cum să devii femeia visurilor lui, în 8 pași simpli

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dacă ești în căutarea cuiva care reprezintă idealul tău în privința relațiilor amoroase, atunci ar trebui să realizezi mai întâi ce și-ar dori un bărbat de la tine. Nu toți bărbații sunt la fel, dar există câteva caracteristici esențiale pe care le au în comun.

Pentru unele persoane, a dărui este o reacție naturală, absolut necesară într-un parteneneriat stabil. Dacă îți dorești ca iubitul sau soțul tău să îți spună că ești femeia visurilor lui, există o serie de lucruri pe care le poți face pentru a transforma această viziune în realitate. Află care sunt cei opt pași pe care trebuie să îi faci pentru ca dorința ta să se împlinească!

Respectă-l

Respectă-l

Unul dintre principalele tale priorități în relație este să îi arăți cât de mult îl respecți. Ca om, dar și ca partener. Ai grijă să îi reamintești mereu cât de mult înseamnă pentru tine și să fii recunoscătoare pentru lucrurile pe care el pe face pentru ca relația să meargă.

Fii devotată

Fii devotată

Partenera ideală ar trebui să fie capabilă să își arate devotamentul, adorația și iubirea pentru partenerul ei în multe moduri. Ea va ști întotdeauna cum să ajungă la inima lui și cum să fie mereu acolo pentru el, atunci când are nevoie cel mai mult. Fii darnică, de la gesturi mici, precum un mic-dejun surpriză, la o mângăiere și o vorbă bună, atunci când simți că nu trece printr-o perioadă bună.

Ai încredere în el

Ai încredere în el

Trebuie să îi arăți tot timpul că ai încredere și că nu îl suspectezi de trădare. Nu dramatiza și nu îți face scenarii inutile, chiar și atunci când nu răspunde imediat la un mesaj sau pare absent. Comunică ceea ce te deranjează și în urma discuției cu el îți vei da seama dacă ai motive de îngrijorare sau nu.

Fii cochetă

Fii cochetă

Femeia ideală va avea mereu grijă de ea și va fi cochetă. Dacă ai o stare bună vei putea fă oferi mai mult sprijin și iubire, iar asta va fi cu siguranță pe placul partenerului tău. Chiar dacă sunt și alte lucruri mai importante decât aspectul fizic, partenerul tău va aprecia dacă te dischisești tot timpul, se va reîndrăgosti de tine în fiecare zi.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să devii mai feminină și mai senzuală în cel mai scurt timp și fără mare efort

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.